Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Site ingilice olucak. Bi nevi gezdim gördüm, yoğunluk fotolarda ve o bölgeye has özellikler felan anlatılcak. Bi nevi turist rehberi gibi bişi yani.. Google haritalardan işaretlenicek tariflenen yerler felan böyle komplex bişi yani. ama amaç belli bir yerin anlatımı. Aklınıza neler geliyor ?
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 TRAVELOGGLE.COM travel-log-google !!!
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Baluu said: Site ingilice olucak. Bi nevi gezdim gördüm, yoğunluk fotolarda ve o bölgeye has özellikler felan anlatılcak. Bi nevi turist rehberi gibi bişi yani.. Google haritalardan işaretlenicek tariflenen yerler felan böyle komplex bişi yani. ama amaç belli bir yerin anlatımı. Aklınıza neler geliyor ? Eğer bu işlerden anlıyorsan siteyi sen oluştur,ben de gezdiğim yerleri İngilizce yazayım. ;) Hem işe yararız ve hem de sanırım bu işten para da kazanırız.
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Valla işin pek ticari boyutuna bakmıyorum ya, hem bir yandan anı olarak kalması hem de belki başkaları da bakar olayı.. Ama dışardan da destek alabiliriz tabii..
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bizburdacalisalimsengeztabiihayatsanaguzel.com
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kendiisminibulmadiktansonraanlamineki.com
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 venividivici.com ya da sadece venividi.com utanmadan hala mesaj kasıyorum ayıp ya
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 noel baba yerine yılbaşı noel anne çıkarttıklarını ve seksi fotoğraflarına tıkladığımızı düşünürsek nasreddiniye.com seksi gezi
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 dasaaa said: icindegezin sdfsdf hahahahahahhaahl fkgpoadj adfkgdf ğşgl şil ,iş
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 dasaaa said: icindegezin sdfsdf AHHASLFKJHALSKDJASŞ
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Ardeth said: ya da sadece beenthere.com bu çok güzel bir isim bence de. Ardeth,patentini al derim bak.
Öne çıkan mesajlar