Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 albümleri güzeldi boşuna laf etmeyin over mover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ^ üsteki işte (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 oo cetintas geri gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 lan bugün camden towndaydım orda oturuyomus gider bi ölüsünü görürdüm hiç değil:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 abi sözlükte öle yorumlar var ki altına cool story sis, philosoraptor falan koymak lazım. zaten sözlüğün de kötülüğü bu, millet şuku peşinde koşuyor da ayar manyağı yapamıyorsun konseptten ötürü. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24650060 lol face iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 dasaaa said: abi sözlükte öle yorumlar var ki altına cool story sis, philosoraptor falan koymak lazım. zaten sözlüğün de kötülüğü bu, millet şuku peşinde koşuyor da ayar manyağı yapamıyorsun konseptten ötürü. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24650060 lol face iyi gider. şu yorumu niyeyse beğendim tam haters gonna hate durumu ekşi said: hac ibadetini gerçekleştiremeden aramızdan ayrılması üzmüştür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ray charles'ın karşılaması lol face'i aldı yalnız. bullshit seviyesi giderek yükseliyor. durduramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Yorumlardan sonra Amy Winehouse gıyabi cenaze namazı kaldırma etkinliğinin olacağına kesin gözü ile bakıyorum. Kesin bir etkinlik patlatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 çok gerçek duygulardan uzak, tribünlere oynamaya yönelik yorumların yapıldığı bi durum oluşuyor bu anlarda. hah buldum. işte bunun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Fin said: bütün norveç ölse şu kadına üzüldüğüm kadar üzülmem. Bu aptalca kıyaslamayı neden yapar bi insan anlamıyorum ki. Çok üzüldüm de geç, nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Esas bu kadın ölünce niye üzülünür onu anlamam ama kimin ne düşündüğü umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 mekanı uyuşturucu tarlası olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Roqq said: Fin said: bütün norveç ölse şu kadına üzüldüğüm kadar üzülmem. Bu aptalca kıyaslamayı neden yapar bi insan anlamıyorum ki. Çok üzüldüm de geç, nedir yani. iyide sanane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Belki adamın teyzesi norveçli? Ayrıca -de ayrı yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 de ve ne ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 yazılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 grup sex falan varmıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Su testisi su yolunda gitmiş Orhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 shemale diyosun? haeufhaeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Demiyorum abi yolcu yolunda gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 water testicle breaks on the way to water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 cok uzuldum acıkcası ben, severdim yani fazlasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Fin said: bütün norveç ölse şu kadına üzüldüğüm kadar üzülmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Amy Winehouse'un ölüm haberinin ardından Kolombiya'da bayraklar yarıya indirildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 sacrolash said: Fin said: bütün norveç ölse şu kadına üzüldüğüm kadar üzülmem. bütün türkiye ölse şu kadına üzüldüğüm kadar üzülmem. Ne kadar gereksiz ve saçma oldu di mi? Mümkünse fikirlerinizi kendinize saklayın, her aklınıza geleni yazmanıza gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar