kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 gypsy said: keşke okumayaydın o işletmeyi bunlarn hicbiri olmycaktı sımdı hehahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 o zaman Mimar Derp Derperoğlu İşletmeci diye yazacaksın yok yönetimde değilsin dare ile alakan yoksa sadece mimar işletme okumak değil işletmeciliği icra etmek sana o ünvanı kazandırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 BabacumMostors said: o zaman Mimar Derp Derperoğlu İşletmeci diye yazacaksın yok yönetimde değilsin dare ile alakan yoksa sadece mimar işletme okumak değil işletmeciliği icra etmek sana o ünvanı kazandırır[/quote +1 :) beğendim abi saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Red said: memiş cay burnumdan cikti puskurttum heryere ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 İşletme mezunu olmak mimarlık kadar iyi değil bence. Ben olsam mimar yazardım. edit: İşletme mezunlarını ilgilendiren bir şey yapıyorsan yazman gereken tam tersi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 oha adam üşenmemiş işletmenin yanında bi de açıktan mimarlığı bitirmiş. ne gereksizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 4. sınıf mimarlık öğrencisiyim ve bunu ortaya sürüyorum. http://www.youtube.com/watch?v=DWaPQP-Dk6w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 calistigin yerde ne olarak calisiyosan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Kusura bakmayın da hayatımda "işletmeci" diye bir ünvan duymadım. Kartta Reina anteti falan varsa tamam oranın işletmecisi gibi olabilir, ama tek başına işletmeci yazan kart alsam, nerenin işletmecisi abi diye sorarım. İşletmecinin bi ünvanı yoktur, işe girer ünvan alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Business Administrator derken varda işletmeci derken niye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 işletmeci yazacaksan diplomalı bekçi yaz daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Hayatında işletmeci diye ünvan gören var mı kartta, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 google da çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Google'da penisçi de çıkar, ciddi korporıt biznıs ortamlarından bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 İşletmecilik meslek değil ki? Ne bileyim financeı, managementı, accountingi vs. bir sürü alt disiplini mevcut işletme bölümünün. Sen hangisiyle ilgileniyorsan onu belirtirsin. Bir ofiste sadece mimarlık yapıyorsan kartında muhasebe ve mimarlık yazması gereksiz ayrıca. Kart seni değil yaptığın işi temsil eder, adamların seni ne için araması gerektiğini gösterir. Hani "yarın bizim stopaj yatcak" diye verdiğin kartla gelirler, olmaz. Karta bir sürü iş yazınca, "boya-çatı onarım-döşeme-fayans-mermer yapılır" ilanları gibi olur bir de o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 SNA1L said: Business Administrator derken varda işletmeci derken niye yok Business Administrator ünvanı atıyorum KKTHXBB firmasında çalışıyorsanız, firma ismi çalışan ismi ünvan Şeklinde kullanılır, sen de adamın yetkili bir abi olduğunu anlarsın işte. Eğer patronun oğlu mevkisindeyse arkadaş yazabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… calimero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 oğlum 1. ve son sayfayı okudum, manyak mısınız lan işletmeci ne? finans uzmanı yazarsın, muhasebeci yazarsın, pazarlama uzmanı yazarsın daha böyle zibilyon tane uydurulmuş isim var. (sekreter - yönetici asistanı gibi). işletme diye bi meslek yok zaten, yüksek lisansa falan başvurursan falan kullanırsın artık onu, bi de ne mezunusun denildiği zaman. iş hayatında geçmez... Ha bir de mimarsan niye belirtiyorsun hacıt işletmeci olduğunu. her taraf denildiği gibi işletmeci kaynıyor. başvuracağın iş öyle bir özellik istiyordur arada belirtirsin, ama kart falan aman diyeyim. Dipnot: işletme çıkışlıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… demian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 harbi işletmeci ne la? Kart Vizite sadece yazılımcı yazmak gibi birşey.. Nedir yani pozisyonun, ona göre yaz.. İlla üniversitesini okudun diye oraya eklemenin manası nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prosciutto Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kartvizit falan bastırma bence bu kafayla evde otur daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kartı ikiye böl farklı renkte iki tarafa da yaz bişeyler.. ( yan halini yapamadım sdfas ) |---------------- | | | | |işletmeci | | | | asdasda | |---------------| | | | mimar | | | | asdasd | ----------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Prosciutto said: kartvizit falan bastırma bence bu kafayla evde otur daha iyi ahauahuahhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 islemci mimarisi yaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… throine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 işletme bölümü mezunuyum diye kartvizitine işletmeci yazmayı düşünenlere akıl fikir.>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 4.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Red said: memiş cay burnumdan cikti puskurttum heryere ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 İşletme mezunu olmak mimarlık kadar iyi değil bence. Ben olsam mimar yazardım. edit: İşletme mezunlarını ilgilendiren bir şey yapıyorsan yazman gereken tam tersi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 oha adam üşenmemiş işletmenin yanında bi de açıktan mimarlığı bitirmiş. ne gereksizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 4. sınıf mimarlık öğrencisiyim ve bunu ortaya sürüyorum. http://www.youtube.com/watch?v=DWaPQP-Dk6w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 calistigin yerde ne olarak calisiyosan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Kusura bakmayın da hayatımda "işletmeci" diye bir ünvan duymadım. Kartta Reina anteti falan varsa tamam oranın işletmecisi gibi olabilir, ama tek başına işletmeci yazan kart alsam, nerenin işletmecisi abi diye sorarım. İşletmecinin bi ünvanı yoktur, işe girer ünvan alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Business Administrator derken varda işletmeci derken niye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 işletmeci yazacaksan diplomalı bekçi yaz daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Hayatında işletmeci diye ünvan gören var mı kartta, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 google da çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Google'da penisçi de çıkar, ciddi korporıt biznıs ortamlarından bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 İşletmecilik meslek değil ki? Ne bileyim financeı, managementı, accountingi vs. bir sürü alt disiplini mevcut işletme bölümünün. Sen hangisiyle ilgileniyorsan onu belirtirsin. Bir ofiste sadece mimarlık yapıyorsan kartında muhasebe ve mimarlık yazması gereksiz ayrıca. Kart seni değil yaptığın işi temsil eder, adamların seni ne için araması gerektiğini gösterir. Hani "yarın bizim stopaj yatcak" diye verdiğin kartla gelirler, olmaz. Karta bir sürü iş yazınca, "boya-çatı onarım-döşeme-fayans-mermer yapılır" ilanları gibi olur bir de o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 SNA1L said: Business Administrator derken varda işletmeci derken niye yok Business Administrator ünvanı atıyorum KKTHXBB firmasında çalışıyorsanız, firma ismi çalışan ismi ünvan Şeklinde kullanılır, sen de adamın yetkili bir abi olduğunu anlarsın işte. Eğer patronun oğlu mevkisindeyse arkadaş yazabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 oğlum 1. ve son sayfayı okudum, manyak mısınız lan işletmeci ne? finans uzmanı yazarsın, muhasebeci yazarsın, pazarlama uzmanı yazarsın daha böyle zibilyon tane uydurulmuş isim var. (sekreter - yönetici asistanı gibi). işletme diye bi meslek yok zaten, yüksek lisansa falan başvurursan falan kullanırsın artık onu, bi de ne mezunusun denildiği zaman. iş hayatında geçmez... Ha bir de mimarsan niye belirtiyorsun hacıt işletmeci olduğunu. her taraf denildiği gibi işletmeci kaynıyor. başvuracağın iş öyle bir özellik istiyordur arada belirtirsin, ama kart falan aman diyeyim. Dipnot: işletme çıkışlıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 harbi işletmeci ne la? Kart Vizite sadece yazılımcı yazmak gibi birşey.. Nedir yani pozisyonun, ona göre yaz.. İlla üniversitesini okudun diye oraya eklemenin manası nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kartvizit falan bastırma bence bu kafayla evde otur daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kartı ikiye böl farklı renkte iki tarafa da yaz bişeyler.. ( yan halini yapamadım sdfas ) |---------------- | | | | |işletmeci | | | | asdasda | |---------------| | | | mimar | | | | asdasd | ----------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Prosciutto said: kartvizit falan bastırma bence bu kafayla evde otur daha iyi ahauahuahhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 islemci mimarisi yaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 işletme bölümü mezunuyum diye kartvizitine işletmeci yazmayı düşünenlere akıl fikir.>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar