hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 20 aralık ne zamandan beri autumn anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 şu betada beğenirsem bende veririm siparişi şimdi preorder edince bu adamlar oyunun headstartını düşünüp ona göre gönderirlermi kutuyu ? us amazondan mesela varmı alan (posta adreside amerikada olucak) ? preorder edip sonra kargo bekleyip yan basmıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Abi şimdi en ucuza nerden temin edebiliriz dijital download, key vs olarak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 şu an en ucuz key gittigidiyor.com dan 110 tl diğerleri 118-125tl arasında değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 arkadaşlar key alırken dikkat edin bazıları standart key i deluxe parasına veriyor. deluxe satan sadece 1 kişi var benim aldığım kişi ve yer. şimdi tekrar baktım standart ile deluxe arasında 20 tl fark var bence deluxe alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 pcguru said: arkadaşlar key alırken dikkat edin bazıları standart key i deluxe parasına veriyor. deluxe satan sadece 1 kişi var benim aldığım kişi ve yer. şimdi tekrar baktım standart ile deluxe arasında 20 tl fark var bence deluxe alın :) Acaba neresidir bu yer :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 http://gamekeystore.net/newstore/ banka havalesi ile alacaksan kredi kartı ile aynı yer http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/star-wars-the-old-republic-deluxe-edition-cd-key-48068003 bu link deluxe normalini istersen GG üzerinden aynı kişiden bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 pcguru said: http://gamekeystore.net/newstore/ banka havalesi ile alacaksan kredi kartı ile aynı yer http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/star-wars-the-old-republic-deluxe-edition-cd-key-48068003 bu link deluxe normalini istersen GG üzerinden aynı kişiden bulabilirsin Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 benim halen kavrayamadığım bir şey var yukarıdaki konuşmalara göre. early game access key ile retail key farklı şeyler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 early access key = erken baslama key'i. Pre order yapanlara veriliyor.Retail key bunla alakasiz birsey, bayiden aldin tukkandan kutuyla aldiginda icinden cikan key olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ee gg'den yukardaki linkten aldık diyelim early game acces key verdi daha sonra nasıl takip edicez retail key2i verip vermediğini. ayrıca early game access key ile retail key nasıl farklı olur, saçma bence. normal key belirli bi tarih öncesi girersem bana earaly accees vermeli bu kadar, komplike sisteme ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 rusçudan alcam bende yarın deluxe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ucuzlasa da alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Seru said: ee gg'den yukardaki linkten aldık diyelim early game acces key verdi daha sonra nasıl takip edicez retail key2i verip vermediğini. ayrıca early game access key ile retail key nasıl farklı olur, saçma bence. normal key belirli bi tarih öncesi girersem bana earaly accees vermeli bu kadar, komplike sisteme ne gerek var. Aynı sıkıntı bendede var, gg'den adama mesaj attım simdi almak üzereyim ama bu kusku rahatsız etti benide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 pcguru said: http://gamekeystore.net/newstore/ banka havalesi ile alacaksan kredi kartı ile aynı yer http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/star-wars-the-old-republic-deluxe-edition-cd-key-48068003 bu link deluxe normalini istersen GG üzerinden aynı kişiden bulabilirsin Niye banka havalesi? Kredi kartıyla alınamıyor mu gamekeystore'dan? Bir de girip okudum, early start kodlarını falan redeem ettikten sonra oyunu Origin'in kendi downloaderıyla falan indiriyormuşuz, orda sorun çıkmaz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 gg'deki nuclear gamekeystore'la aynı adam, daha önce sıkıntı çıkmadı alışverişlerde ben o yüzden guvendim aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Darqainu said: early access key = erken baslama key'i. Pre order yapanlara veriliyor.Retail key bunla alakasiz birsey, bayiden aldin tukkandan kutuyla aldiginda icinden cikan key olmasi lazim. yahu farkı biliyoruz da bu arakdaşlar bu iş için iki farklı key mi piyasaya sürdü, bu anlamsız tek key'den hepsini yapmam lazım. aldım mesela oyunu ben online olarak gg'den aldım adam bana early key verdi sonra nasıl takip edicem ikinci keyi vermesini herife parayı vermiş olucaz, nasıl güvenicez bunu soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ruscudan alanlara ruscu twilek companion veriyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Seru said: Darqainu said: early access key = erken baslama key'i. Pre order yapanlara veriliyor.Retail key bunla alakasiz birsey, bayiden aldin tukkandan kutuyla aldiginda icinden cikan key olmasi lazim. yahu farkı biliyoruz da bu arakdaşlar bu iş için iki farklı key mi piyasaya sürdü, bu anlamsız tek key'den hepsini yapmam lazım. aldım mesela oyunu ben online olarak gg'den aldım adam bana early key verdi sonra nasıl takip edicem ikinci keyi vermesini herife parayı vermiş olucaz, nasıl güvenicez bunu soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bize niye soruyosun, aldigin adama sorsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 deluxe değer mi ya 15 lira fazla vermeye. STAP var gerçi mount da diğerleri sırf çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Söyle bir cevap gelmis; Konu: RE:48068003:Star Wars The Old Republic Deluxe Edition CD-Key merhaba. preorder keyi yarın, asıl oyun keyi 20 aralıkta gönderilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 aquila said: bize niye soruyosun, aldigin adama sorsana. almadık, alsak sorarız herhalde hayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 almadan sorulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Sovereign said: pcguru said: http://gamekeystore.net/newstore/ banka havalesi ile alacaksan kredi kartı ile aynı yer http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/star-wars-the-old-republic-deluxe-edition-cd-key-48068003 bu link deluxe normalini istersen GG üzerinden aynı kişiden bulabilirsin Niye banka havalesi? Kredi kartıyla alınamıyor mu gamekeystore'dan? Bir de girip okudum, early start kodlarını falan redeem ettikten sonra oyunu Origin'in kendi downloaderıyla falan indiriyormuşuz, orda sorun çıkmaz heralde? valle ne bileğim adam gg de 5k ürün satmış %100 olumlu yorum almış. herkes de rusçu olarak biliyor adamı. orjinden de alsan sana ana keyleri 15 aralıkta veya 20 aralıkta neyse gönderecekler şuan heryer pre order satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar