nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ruscu sagolsun keyı gonderdı girdim kabul etti. yalnız paybalı sectım ama oda kredi kartı bilgilerimi istiyor diye girmedim iptal oldu. Oyuna girmeyi denedim ve girdi. sanırım grace periyod olduğu için girebildi. illa paybal de olsa kredi kartımı tanıtmamı ıstıyor sanırım tanıtmasam yarın girebilecek miyim acaba merak ediyorum. in-game hediyeler de gelmemiş daha. edit : nasıl bir türkçem var yazıklar olsun bana..
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 amat_zea said: Abi nuclear i kimse savunmasın lütfen , yeni alacak arkadaşlara da başkalarından almalarını öneriyorum . Zira bozuk key im le bekliyorum hala , kendisine ulaşamıyorum . Dün key geldiği anda değişiklik yapacağız demişti ama gün içinde de yaklaşık 5-6 adet key satmış gözüküyor olumlu yorum almış hepsinden . Siparişimi iptal etmesini rica ettim ama o mesajıma da daha bir yanıt alamadım . Ek olarak benim cevap alamadığım süre içerisinde bir arkadaşım BF3 satın aldı ve ne gariptir ki yaklaşık 5 dakika içerisinde geldi key i ... Adam beni dünden beri oyalıyor saçma sapan yok key gelecek vs diye . Gerçekten bu kadar satış yapmış , bu kadar "güvenilir" bir arkadaştan beklemezdim . Bilip bilmeden konuşmayın lütfen. Bugün cevap alamamış olabilirsiniz çünkü hiçbir maili cevaplayamadım acil bir işimden dolayı şehir dışında olmak zorunda kaldım. Daha şimdi geldim pc başına. Ayrıca gittigidiyoru takip ediyorsunuz ama neyin ne işe yaradığını bilmiyorsunuz demekki. Bugün tarihli okuduğunuz yorumlar bugün satılan ürünlere ait olma zorunluluğu yok. 1 ay önce ürün almış kişi ödemeye onay verse bile yorumunu 1 ay sonra yapabilir. Bugün henüz önceki önsiparişler hariç kimseye yeni key satmadım. Toplamda 5 adet sorunlu keyim var bunlardan biride sizsiniz bugün sorun çözülecek endişe etmeyin.
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 benim paypal ile problemim vardı ya.kartlarımı kabul etmiyor e swtorda kabul etmiyor game time satan babayiğit var mı nuclear sen satıcan mı böyle şeyler :)
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 nuclear kalan deluxeleri ne zaman göndereceksin ?
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Beyler, oyunu Collector's Edition almaya karar verdim; Deluxe kesmedi. eBay'de 200 küsür dolara bulunabiliyor. Yalnız gümrükte sorun yaşar mıyım; yaşamamak için ne önlemler almam lazım?
thiefunion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 AscAnsio said: Beyler, oyunu Collector's Edition almaya karar verdim; Deluxe kesmedi. eBay'de 200 küsür dolara bulunabiliyor. Yalnız gümrükte sorun yaşar mıyım; yaşamamak için ne önlemler almam lazım? Amazon.com dan alıpta gümrüğe takılanlar var http://forum.paticik.com/read.php?95,6045080 buraya bak istersen.
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Stok sorunu global olarak var swtor da. okadar büyük ki oyunun üreticisi ve dağıtımcısı EA nın satış kanalı Origin bile satışları durdurdu.
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 nordlydian said: ruscu sagolsun keyı gonderdı girdim kabul etti. yalnız paybalı sectım ama oda kredi kartı bilgilerimi istiyor diye girmedim iptal oldu. Oyuna girmeyi denedim ve girdi. sanırım grace periyod olduğu için girebildi. illa paybal de olsa kredi kartımı tanıtmamı ıstıyor sanırım tanıtmasam yarın girebilecek miyim acaba merak ediyorum. in-game hediyeler de gelmemiş daha. edit : nasıl bir türkçem var yazıklar olsun bana.. deluxe itemleri an itibari ile karakterlerime gelmiş bulunuyor. subs olayını hallettim sanırım.
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 yahu ne zaman yollayacaksın keyleri ? cevap vermiyorsun zaten özel mesajlara dünden beri ? nucLear said: Stok sorunu global olarak var swtor da. okadar büyük ki oyunun üreticisi ve dağıtımcısı EA nın satış kanalı Origin bile satışları durdurdu.
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Perspective said: yahu ne zaman yollayacaksın keyleri ? cevap vermiyorsun zaten özel mesajlara dünden beri ? nucLear said: Stok sorunu global olarak var swtor da. okadar büyük ki oyunun üreticisi ve dağıtımcısı EA nın satış kanalı Origin bile satışları durdurdu. Özel mesajları hiç görmemişim kusura bakmayın forumda acemiyim. Malesef henüz hala stok beklemedeyiz. Oyunda dünya çapında genel bir stok sorunu var. Oyunun dağıtımcısı Origin bile satışları durdurdu. temin etmek için elimizden geleni yapıyoruz emin olun. Bugün yarın geldiği gibi teslimatlar yapılacaktır. Gecikme dağıtıcı kaynaklıdır. Şuan tek yapabileceğim beklemek başka yapabileceğim bişey olmadığı için gerçekten çok üzgünüm. :(
Evr Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ya şu subscription yapamıyorum debit kart kabul etmiyor, paypalda en son 400 dolarıma çökünce van minut diyip çıktım daha da kullanmam, hesabım olan yapı kredide sagolsun kredi kartın varsa sanal kart yaratabilirsin diyor yani zorla gamecardda almak istemiyorum varmıdır bir yolu bunun
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 kalmadımı hiçbir yerde oyun?Bulamıyorum hiçbir sitede tükenmiş hepsi
Soris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mmogarden diye bir yerde varmış key. Alan oldumu acaba hiç
tegororn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Soris said: Mmogarden diye bir yerde varmış key. Alan oldumu acaba hiç "key" var görünüyor, güvenilirliği konusunda şüphelerim var ama :(
Soris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Benimde var en iyisi offgamersı beklemek aslında.
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 @ nucLear; Collector's Edition key bulabilir miyiz?
Soris Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Offgamers a key geldi. Aldım şimdi oradan ben.
thiefunion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Soris said: Offgamers a key geldi. Aldım şimdi oradan ben. offgamers da Out of Stock yazıyor?
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ne zaman gelicek stoklara bilgi yokmu?
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Asıl Rusçu veya Leveltr'ye ne zaman gelecek acaba?
mardox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 acc'umu satmayı düşünüyorum digital deluxe http://forum.paticik.com/read.php?27,6055511
cenkmenderes Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 nucLear said: Perspective said: yahu ne zaman yollayacaksın keyleri ? cevap vermiyorsun zaten özel mesajlara dünden beri ? nucLear said: Stok sorunu global olarak var swtor da. okadar büyük ki oyunun üreticisi ve dağıtımcısı EA nın satış kanalı Origin bile satışları durdurdu. Özel mesajları hiç görmemişim kusura bakmayın forumda acemiyim. Malesef henüz hala stok beklemedeyiz. Oyunda dünya çapında genel bir stok sorunu var. Oyunun dağıtımcısı Origin bile satışları durdurdu. temin etmek için elimizden geleni yapıyoruz emin olun. Bugün yarın geldiği gibi teslimatlar yapılacaktır. Gecikme dağıtıcı kaynaklıdır. Şuan tek yapabileceğim beklemek başka yapabileceğim bişey olmadığı için gerçekten çok üzgünüm. :( Oyunu geçen hafta cumartesi almıştım "Digital Deluxe Edition" olarak. Şu anda oynamaya devam ediyorum ancak sanıyorum ki bu akşamdan itibaren bizim early access key'ler ile giriş bitecek. Gittigidiyor'dan attığım mesajlara da cevap vermiyorsun hocam. Stok sorunundan bahsetmişsin, ancak bu stok sorunu oyunu yeni alacak arkadaşlar için sanıyorum ?? Ben zaten senden oyunu geçen hafta satın almıştım, bunun key'ini ne zaman alacağım acaba? Oyuna bu yüzden girememe sorunu yaşamayız umarım ? Bazı arkadaşlara key ulaşmış sanırım, onlar da senden almıştı ama bana gelen giden birşey yok henüz ?? Konu ile ilgili cevap vermeni bekliyoruz.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Şu an oyun en ucuz ne kadar, ruscu'da var mı, yoksa gelecek mi?
Öne çıkan mesajlar