emrahag Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 nuclear sıraya gore gondericem demıs banada gelen bişi yok
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 o değilde cidden LevelTR standardı 79 DDE yi 89 a sattı yani bizde fazladan 15-20 lira baydık nuclearden
bemre Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Cacik said: o değilde cidden LevelTR standardı 79 DDE yi 89 a sattı yani bizde fazladan 15-20 lira baydık nuclearden Leveltr son güne kadar ikinci key olmayacak olsa da bilmiyorum gibi cevaplar verince 10lira için riske girmek istemedim ben açıkcası. Nuclear daha açık konuştu ve güven verdi diyebilirim.
mardox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ben GG'a güvenim 0'ın altında olduğu için (karşı taraf ürünü yollamadığı için tek taraflı puan verme hakkına sahip olmama rağmen negatif oy verene kadar bayağı bir uğraşmıştım vakti zamanında) patideki referanslardan dolayı nuclear'den aldım. yani yarın öbürgün karın ağrısı olcağına, 15-20 tl'sinde değilim.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 oha LevelTR product keyi gönderdi.Siteden de aktive ettim. tebrik ederim kendisini
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 mardox said: nucleardan aldım 1 aralıkta gelmedi daha derken geldi valla ben 11 kasımda almıştım bana gelen giden yok yollar bizimkinide umarım son dakkaya kalmayız.
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 nuclear parayı götürdü :D neyse keyi çok geciktirmediği sürece sorun yok.
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Bezerye said: mardox said: nucleardan aldım 1 aralıkta gelmedi daha derken geldi valla ben 11 kasımda almıştım bana gelen giden yok yollar bizimkinide umarım son dakkaya kalmayız. İlk 100 Deluxe siparişi gönderdim. Siz sanırım Standart aldınız. Şuan sadece deluxe keyleri gönderiyorum. Herkese tek tek mail atıyorum. Dolayısıyla biraz uzun oluyor. Sizden sadece sabır rica ediyorum. 22 si son gün biliyorsunuz. O güne kalmadan tüm siparişler gönderilecektir. Gün içinde diğer partilerde geldikçe göndermeye devem edicem.
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Rusçu bide benim BF3 key'i gondersen 1 gun oldu neredeyse gelen giden yok.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 lvltr sağlam çıktı sdfdfs,benimde bu sabah keyi göndermiş. EE be arkadaşım madem 2. keyi gönderecektiniz,niye ısrarla 2. key yok diyordunuz,boş yere herkesin kafasını karıştırdınız.
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Sağol nuclear, şimdiye kadar hiç sıkıntı çekmeden, ne olacak demeden her iki anahtarı da onayladım :)
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Saol Rusçu bf3 key geldi sira SWtor'da :p
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Revenant said: Rusçu bide benim BF3 key'i gondersen 1 gun oldu neredeyse gelen giden yok. güle güle oynayın. :)
bemre Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 nucLear said: İlk 100 Deluxe siparişi gönderdim. Siz sanırım Standart aldınız. Şuan sadece deluxe keyleri gönderiyorum. Herkese tek tek mail atıyorum. Dolayısıyla biraz uzun oluyor. Sizden sadece sabır rica ediyorum. 22 si son gün biliyorsunuz. O güne kalmadan tüm siparişler gönderilecektir. Gün içinde diğer partilerde geldikçe göndermeye devem edicem. Evet 22sinde girildiğinde kodlar fazladan 2 gün oynamış oluyorsunuz. Arada bilgilendirme yaparsan standartlara geçtiğinde çok iyi olur. Benimki de 7si standart
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 valla yazıklar olsun ruscu, sen anladın onu :(
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 LevelTR bir kaç saat önce kodu gönderdi. Onayladım. Sıkıntı çıkmadı. Bazı arkadaşlar kredi kartı sıkıntı çıkartıyor dediği için direk olarak PayPal'den subscription seçtim. Sorunsuz onayladı. EA logosunun döndüğü bir yer var, bayağı bekledi orada ama en sonunda success dedi. Ucuza almış olduk, başta epey endişeye düşürdü ama sıkıntı yaşatmadı neyse ki :D
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Deluxe edition in game itemleri launchtan sonra mı gelicekti?Gridim kodu onayladı ama gelmedi itemler.
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 nuclear elinde kalmadı mı ya gittigidiyordanda mesaj atıyordumda deluxe edition alıcaktım senden:/ anca karttaki sorun halloldu
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Kalten said: Deluxe edition in game itemleri launchtan sonra mı gelicekti?Gridim kodu onayladı ama gelmedi itemler. En geç 1-2 saat içerisinde mailboxına gelmiş olması lazım.
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Şimdi benim merak ettiğim bir konu var. Pre-orderlar bitip, oyun rilayz olunca yeni satılacak oyunların fiyatları düşecek mi yoksa aynı mı kalacak. Sonuçta bir haftalık fazla oynama süresi ortadan kalkmış oluyor. Bizim rusçu, lvltr gibi satıcılarda fiyatlar ne olacak?
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 DA2019 said: Kalten said: Deluxe edition in game itemleri launchtan sonra mı gelicekti?Gridim kodu onayladı ama gelmedi itemler. En geç 1-2 saat içerisinde mailboxına gelmiş olması lazım. valla 2 saat filan geçti ama subscription yapmamıstım onuda simdi yaptım.Gerçi subscriptionla bi alakası olacagınıda zannetmiyorum ya yinede olsun
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Status kısmında gözüken herşeyi doldurmak lazım. Kredi kartı bilgisini de girdiysen, bekle bakalım. Gelecek mi. :)
thiefunion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 27 kasımda nuclear dan almıştım. Sağolsun key'i göndermiş. Key'i girdim kabul etti sorun gözükmüyor. Bir kere daha teşekkür ediyim buradan dedim.
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 nucLear said: Bezerye said: mardox said: nucleardan aldım 1 aralıkta gelmedi daha derken geldi valla ben 11 kasımda almıştım bana gelen giden yok yollar bizimkinide umarım son dakkaya kalmayız. İlk 100 Deluxe siparişi gönderdim. Siz sanırım Standart aldınız. Şuan sadece deluxe keyleri gönderiyorum. Herkese tek tek mail atıyorum. Dolayısıyla biraz uzun oluyor. Sizden sadece sabır rica ediyorum. 22 si son gün biliyorsunuz. O güne kalmadan tüm siparişler gönderilecektir. Gün içinde diğer partilerde geldikçe göndermeye devem edicem. görüyomusun bak fakiriz diye her yerde 2.sınıf muamele :(
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 yeni 25 level oldum arkadas iddaa ediyor mount gelicek deluxe edition oldugu için diye.Eger öyleyse almayayı mount paracıklarım gitmesin boşa
Öne çıkan mesajlar