Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cacik said:

o değilde cidden LevelTR standardı 79 DDE yi 89 a sattı yani
bizde fazladan 15-20 lira baydık nuclearden

Leveltr son güne kadar ikinci key olmayacak olsa da bilmiyorum gibi cevaplar verince 10lira için riske girmek istemedim ben açıkcası. Nuclear daha açık konuştu ve güven verdi diyebilirim.
Mesaj tarihi:
ben GG'a güvenim 0'ın altında olduğu için (karşı taraf ürünü yollamadığı için tek taraflı puan verme hakkına sahip olmama rağmen negatif oy verene kadar bayağı bir uğraşmıştım vakti zamanında) patideki referanslardan dolayı nuclear'den aldım.

yani yarın öbürgün karın ağrısı olcağına, 15-20 tl'sinde değilim.
Mesaj tarihi:
Bezerye said:

mardox said:

nucleardan aldım 1 aralıkta gelmedi daha derken geldi

valla ben 11 kasımda almıştım bana gelen giden yok yollar bizimkinide umarım son dakkaya kalmayız.

İlk 100 Deluxe siparişi gönderdim. Siz sanırım Standart aldınız. Şuan sadece deluxe keyleri gönderiyorum.
Herkese tek tek mail atıyorum. Dolayısıyla biraz uzun oluyor. Sizden sadece sabır rica ediyorum. 22 si son gün biliyorsunuz. O güne kalmadan tüm siparişler gönderilecektir.

Gün içinde diğer partilerde geldikçe göndermeye devem edicem.
Mesaj tarihi:
lvltr sağlam çıktı sdfdfs,benimde bu sabah keyi göndermiş.

EE be arkadaşım madem 2. keyi gönderecektiniz,niye ısrarla 2. key yok diyordunuz,boş yere herkesin kafasını karıştırdınız.
Mesaj tarihi:
nucLear said:

İlk 100 Deluxe siparişi gönderdim. Siz sanırım Standart aldınız. Şuan sadece deluxe keyleri gönderiyorum.
Herkese tek tek mail atıyorum. Dolayısıyla biraz uzun oluyor. Sizden sadece sabır rica ediyorum. 22 si son gün biliyorsunuz. O güne kalmadan tüm siparişler gönderilecektir.

Evet 22sinde girildiğinde kodlar fazladan 2 gün oynamış oluyorsunuz.

Arada bilgilendirme yaparsan standartlara geçtiğinde çok iyi olur. Benimki de 7si standart
Mesaj tarihi:
LevelTR bir kaç saat önce kodu gönderdi. Onayladım. Sıkıntı çıkmadı. Bazı arkadaşlar kredi kartı sıkıntı çıkartıyor dediği için direk olarak PayPal'den subscription seçtim. Sorunsuz onayladı. EA logosunun döndüğü bir yer var, bayağı bekledi orada ama en sonunda success dedi.
Ucuza almış olduk, başta epey endişeye düşürdü ama sıkıntı yaşatmadı neyse ki :D
Mesaj tarihi:
Kalten said:

Deluxe edition in game itemleri launchtan sonra mı gelicekti?Gridim kodu onayladı ama gelmedi itemler.

En geç 1-2 saat içerisinde mailboxına gelmiş olması lazım.
Mesaj tarihi:
Şimdi benim merak ettiğim bir konu var. Pre-orderlar bitip, oyun rilayz olunca yeni satılacak oyunların fiyatları düşecek mi yoksa aynı mı kalacak. Sonuçta bir haftalık fazla oynama süresi ortadan kalkmış oluyor. Bizim rusçu, lvltr gibi satıcılarda fiyatlar ne olacak?
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Kalten said:

Deluxe edition in game itemleri launchtan sonra mı gelicekti?Gridim kodu onayladı ama gelmedi itemler.

En geç 1-2 saat içerisinde mailboxına gelmiş olması lazım.

valla 2 saat filan geçti ama subscription yapmamıstım onuda simdi yaptım.Gerçi subscriptionla bi alakası olacagınıda zannetmiyorum ya yinede olsun
Mesaj tarihi:
nucLear said:

Bezerye said:

mardox said:

nucleardan aldım 1 aralıkta gelmedi daha derken geldi

valla ben 11 kasımda almıştım bana gelen giden yok yollar bizimkinide umarım son dakkaya kalmayız.

görüyomusun bak fakiriz diye her yerde 2.sınıf muamele :(
  • Yeni Oluştur...