kath Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Ben bi ön kanı edindim bu adamlar hakkında , ne EA ile ne Bioware ile bu güne kadar bi işim olmadı. Bu adamlar ilk basamakta sınıfta kaldılar. İnsanlarına aklı bu kadar basit bişi için bu kadar karıştırılmaz. Bu kadar basit bi early acces olayının bu kadar boku çıkarılmaz. İnsanlar abi herkesi bi anda nasıl alsınlar fln gibi abuk saçma yorumlar yapıyor , o stress testini laf olsun diye mi yaptılar ? Bu güne kadar oyun çıkaran her firma EGA verip insanları posta posta mı aldı içeri ? Veya 1 hafta sonra herkes login olabiliyor olunca ne bok yicekler ? Ragese rage olmadı bioware , olmadı EA . Ha bi abuk örnek daha size , Originden sipariş etmişim , adamlar charge etmemiş parayı , karta da dikkat etmiyorum tabi vs , bi bakıyorum karttan para çekilmemiş , e diyorum gireyim ordera bakayım niye öyle olmuş , order detail yok , emaili kontrol ediyorum order detail çatır çatır yazıyor no'su charge edilen ve edilecek para vs. Yani adamlar herşeyi aştım e-ticaretten de bihaber bi tarafa tmm lan tmm aldın diyo öbür tarafa hönk öyle bi alışveriş yok diyor. Neyse rusçu saolsun bizi bu lavuklarla muhattap etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 hemen niye alsınlar bir esprisi kalmıyor preorderın early access muhabbetinin.şu muhabbetlerden dolayı sosyal medyada forumlarda çok fazla reklam oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 nuclear'dan biraz once aldım gg uzerınden. ne kadar zamanda keyı gonderır acaba? bu aksam keyı aktıf edıp sabaha kadar oyunu indirmek lazım. buralardaysan ses ver hacı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 fizban said: Masquerade said: customer support'a detaylı mail, sonrası bekleyiş.site üzerinden mi attın ? ben kodu falan yazmadım, mailde yazılmaz onlar diyerekten. ben siteden mail attim . barzo gibi originden product code un ss ini alip yolladim 3 gunde cozduler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 hadi nuclear gonder su kodu ya sabaha kadar daha oyun indircez.. sanırım ben birşeyi eksik yapıyorum ürünün kargolanması bekleniyor ibaresini nasıl geçebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 @masq, @mira bende ss alacka birsey yok ki. leveltr'den aldım. kodu yazdım ama. 2 mail attım, bir de siteden doldurdum lol. nolur nolmaz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 origin yuklumu? ben pre order code u girince orda ciktiydi. ordan ss alip yollamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 buraya da yazayım, dün amazon ship etti benim CE'yi amerika'daki adrese. bizim guild'daki çoğu kişininki de aynı şekilde gönderilmiş. başladılar shipmentlara demek ki topluca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 fizban said: @masq, @mira bende ss alacka birsey yok ki. leveltr'den aldım. kodu yazdım ama. 2 mail attım, bir de siteden doldurdum lol. nolur nolmaz =P originde görünen oyunu attım ben aha burda var alın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bu arada tekrar hatırlatıyımda originden alıp product key i gelen olursa haber etsinde ona göre leveltryi harraslayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 masq, mira. eywalla. origin'den ss alıp yolladım ben de. dünkü maile 2-3 saat icinde cevap gelmis. bu gece de gelir diye umuyorum ^^ leveltr ile son 1-2 günde konuşan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ben sitesindeki canlı destekten konuştum 2-3 gün önce keylerin gelmesini bekliyoruz diyordu bir daha da sormadım bugün saat 2-3 gibi başlıyacak origin keyleri göndermeye bakalım leveltr netcek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Early Access devam ediyor mu? Bugün gittigidiyor dan nuclear dan alsak key girip erken girme şansımız olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 19. aralık kadar oluyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amat_zea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Merhaba , Bugün gg üzerinden oyun cd key sini satın aldım . Gittigidiyor satısı onaylamam için son gün olarak 21.12.2011 gösteriyor . Bir problemle karsılasmamız ve oyuna girememiz halinde kolay bir şekilde ödemeyi geri alabiliyor muyuz GG üzerinden ? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 keyi gönderdi mi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amat_zea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Evet key i aldım , ama message not found hatası alıyorum . pre order dan bile redeem yapamıyorum yani . Leveltr den aldım zaten burdaki bir çok kişi gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ruscu varken leveltr neymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhelmet Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Arkadaşlar selam, bizden alışveriş etmek isteyenler direk aşağıdan kredi kartı yada havale ile satın alabilirler sorularınızı ise gerekirse buradan da yanıtlarız, saygılar ;) http://www.gamer-market.com/star-wars-old-republic-cdkey-on-siparis-30-gunluk-oynama-erken-giris-.html http://www.gamer-market.com/star-wars-old-republic-cdkey-deluxe-edition-on-siparis-30-gunluk-oynama-erken-giris-.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicoteen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ciddi anlamda söylüyorum 20 sinden önce girmemi sağlayabilecek güvenilir bir yer yokmu arkadaş mesela bu rusçu nedir tam olarak site veya benzeri bir iletişim şeyi yollarsan sevinirim bu arada amant ze nuckleardan aldıgında sorun mu yasadın tam olarka anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 rusçu nuclear işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ruscu=nuclear http://www.sanalpazar.com/Star-Wars-The-Old-Republic-Deluxe-Edition-Cd-key__isp2127711 buda sattigi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amat_zea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 nuclear den almadım oyunu . leveltr kullanıcısından aldım gg de . Fakat yolladıgı cd key leri su an için redeem edemiyorum . Message not found seklinde bir hata veriyor . Ki zaten yolladıkları cd key ler de muhtemelen sadece pre-order cd key si . Leveltr de ki arkadaslar calısıyorlar problemi çözmek için . Şu anki problemleri pek takmıyorum aslında . Sadece 21 ine kadar sürem var gg da siparişi onaylamak için ve bir problem çıkması durumunda sorunsuz geri alabilir miyim paramı onu merak ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicoteen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Neden rusçu diyorsunuz ve sorunsuz bir şekilde yollanıyormu key yani siz daha evvelden tecrübe etmiş olanlar o şahsı yukarıda ki arkadasın bir problemi var sanırım nuckleardan almıs not found hatası olmuş sanırım rusçudan alıp oyuna sorun olmadan girebiliyormuyuz tabi wave deki sıramız geldiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Alırsın her türlü rahat ol.Leveltrde zaten sanmıyorum ki öyle bi yamuk yapsın 3-5 lira için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar