Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Ben bi ön kanı edindim bu adamlar hakkında , ne EA ile ne Bioware ile bu güne kadar bi işim olmadı.
Bu adamlar ilk basamakta sınıfta kaldılar.
İnsanlarına aklı bu kadar basit bişi için bu kadar karıştırılmaz.
Bu kadar basit bi early acces olayının bu kadar boku çıkarılmaz.
İnsanlar abi herkesi bi anda nasıl alsınlar fln gibi abuk saçma yorumlar yapıyor , o stress testini laf olsun diye mi yaptılar ?
Bu güne kadar oyun çıkaran her firma EGA verip insanları posta posta mı aldı içeri ? Veya 1 hafta sonra herkes login olabiliyor olunca ne bok yicekler ?
Ragese rage olmadı bioware , olmadı EA .
Ha bi abuk örnek daha size , Originden sipariş etmişim , adamlar charge etmemiş parayı , karta da dikkat etmiyorum tabi vs , bi bakıyorum karttan para çekilmemiş , e diyorum gireyim ordera bakayım niye öyle olmuş , order detail yok , emaili kontrol ediyorum order detail çatır çatır yazıyor no'su charge edilen ve edilecek para vs. Yani adamlar herşeyi aştım e-ticaretten de bihaber bi tarafa tmm lan tmm aldın diyo öbür tarafa hönk öyle bi alışveriş yok diyor.
Neyse rusçu saolsun bizi bu lavuklarla muhattap etmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar selam,

bizden alışveriş etmek isteyenler direk aşağıdan kredi kartı yada havale ile satın alabilirler sorularınızı ise gerekirse buradan da yanıtlarız, saygılar ;)

http://www.gamer-market.com/star-wars-old-republic-cdkey-on-siparis-30-gunluk-oynama-erken-giris-.html

http://www.gamer-market.com/star-wars-old-republic-cdkey-deluxe-edition-on-siparis-30-gunluk-oynama-erken-giris-.html
Sosyal ağlarda paylaş

nuclear den almadım oyunu . leveltr kullanıcısından aldım gg de . Fakat yolladıgı cd key leri su an için redeem edemiyorum . Message not found seklinde bir hata veriyor . Ki zaten yolladıkları cd key ler de muhtemelen sadece pre-order cd key si . Leveltr de ki arkadaslar calısıyorlar problemi çözmek için .

Şu anki problemleri pek takmıyorum aslında . Sadece 21 ine kadar sürem var gg da siparişi onaylamak için ve bir problem çıkması durumunda sorunsuz geri alabilir miyim paramı onu merak ediyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

Neden rusçu diyorsunuz ve sorunsuz bir şekilde yollanıyormu key yani siz daha evvelden tecrübe etmiş olanlar o şahsı yukarıda ki arkadasın bir problemi var sanırım nuckleardan almıs not found hatası olmuş sanırım rusçudan alıp oyuna sorun olmadan girebiliyormuyuz tabi wave deki sıramız geldiginde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...