Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

redeem pre order code kısmında sorunmu var şuan swtor un?

pre order kodunu giriyorum:

validation kısmında şu yazıyor :
By redeeming this code, you are now registered for the following:
STAR WARS(TM): The Old Republic(TM) Digital Deluxe Edition Pre-Order

continue diyince : Message not found hatası veriyor tekrar key girmemi istiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

nucLear said:

https://swtor-a.akamaihd.net/installer/SWTOR_setup.exe

adresinden clienti indirip, preorder key girişmiş swtor hesabınız ile giriş yaptıktan sonra 5 tane güvenlik sorusu belirliyorsunuz. Ardından preload yapabiliyorsunuz.

kendi sitesi dışında hiç bir yerden setup indirmeyin. key logger can sıkar
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

redeem pre order code kısmında sorunmu var şuan swtor un?

pre order kodunu giriyorum:

validation kısmında şu yazıyor :
By redeeming this code, you are now registered for the following:
STAR WARS(TM): The Old Republic(TM) Digital Deluxe Edition Pre-Order

continue diyince : Message not found hatası veriyor tekrar key girmemi istiyor?

Ben bi 15 kerede başarılı oldum, yoğunluktan sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili arkadaşlar;

ORİGİN'ile görüşmelerimizde konuyu tam olarak kesinleştiremesekte durum 3 ayrı şekilde sonuçlanacaktır;

1) Üyeliğe herhangi bir müdehale gerektirmeden ayın 20sinde 30 Gün Oynama hakkı açılacaktır.
2) ORİGİN' bizden (leveltr) kod satın alan ve üyeliklerinde aktive eden tüm kullanıcılarının hesap maillerine 2.keyi göndericektir.
3) ORİGİN' tüm keyleri bize göndericek biz ayın 20sine kadar satın alan müşterilerimize ulaştıracağız.

NOT: Sanıyoruz ki EA Games, retail (box) ürünlerin satışlarının önüne geçecegini düşündüğü için 1.2.3. maddeler halinde yazdıgım konuları ORİGİN resmi sitesinde açıklama yapmamaktadır. Bizlerde sizin gibi beklemekteyiz.

Gösterdiğiniz ilgi ve Güven için teşekkürleriz

Saygılarımızla LevelTR
Sosyal ağlarda paylaş

yok login olup accountunda pre-order kısmına girince yanda çıkan download linki o ilk verilen link yani trojan falan olmaz :)

LevelTR said:

Sevgili arkadaşlar;

ORİGİN'ile görüşmelerimizde konuyu tam olarak kesinleştiremesekte durum 3 ayrı şekilde sonuçlanacaktır;

1) Üyeliğe herhangi bir müdehale gerektirmeden ayın 20sinde 30 Gün Oynama hakkı açılacaktır.
2) ORİGİN' bizden (leveltr) kod satın alan ve üyeliklerinde aktive eden tüm kullanıcılarının hesap maillerine 2.keyi göndericektir.
3) ORİGİN' tüm keyleri bize göndericek biz ayın 20sine kadar satın alan müşterilerimize ulaştıracağız.

NOT: Sanıyoruz ki EA Games, retail (box) ürünlerin satışlarının önüne geçecegini düşündüğü için 1.2.3. maddeler halinde yazdıgım konuları ORİGİN resmi sitesinde açıklama yapmamaktadır. Bizlerde sizin gibi beklemekteyiz.

Gösterdiğiniz ilgi ve Güven için teşekkürleriz

Saygılarımızla LevelTR

sagol açıklama için,
eğer ilk satıcı kimse ve o originden aldıysa 3. seçenek olacak origin açıklamasına gerek yok çünkü biz originden order etmedik aracı sen olduğun için ilk sana gelecek veya senin aracı olduğun yere ama senin aldığın yer pre-order keyleri sana product key diye satmışsa ve dolayısıyla sende bize :)
çok başın ağrıyacak önümüzdeki hafta :)
Sosyal ağlarda paylaş

LevelTR

ortada 2 seçenek var aslında. Ya keyler size gelecek ve siz dağıtacaksınız teker teker veya sizin satın aldığınız origin hesapları aktive olacak bu şekilde de açıkçası hem sizin hem oyuncuların parası yanacak.

siz her sipariş için ayrı origin hesabı açtınız sanırım yanılıyor muyum ?
Sosyal ağlarda paylaş

origin ancak satın alan kişiye mail atar. pre-order keyini giren kişiye mail atmaz yani. mail alacak birisi varsa o da leveltr veya iş yaptığı kişi. Ama dediğim gibi DDE ve digital standart edition sadece origin üzerinden satılıyor. Ve her hesap için sadece 1 tane satın alınıyor bildiğim kadarıyla. Ben denedim ve mesela 2 tane oyunu ekleyemiyorsun sepete. Belki tek tek satın almak lazım ama sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Sitede Code Redemption Page bölümüne baksanıza.

2 tane key aldım nuclear'den.
Birinde gözüküyor oyun o sayfada preorder ettiniz diye diğer arkadaşın hesabında birşey gözükmüyor başarıyla aktif ettiniz keyi demesine rağmen.
sitede teknik bir sıkıntı mı var?

bendede gozukmuo history de. origine gelmis ama oyun.
cok fazla kiside var suan o sorun
Sosyal ağlarda paylaş

al burdan yak origin customer supporta live chat ile bağlandım derdimi anlattım
nuclear sen mail gelecek diyorsun
leveltr yok diyor
origin yok diyor
swtor forumları 15-16 gibi 2. keyler gelcek diyor

hay origin gibi

you: so on 15-16th december we will get another key or our accounts will update to retail ?
you: i mean does digital orders from origin have second key or is it just for physical orders ppl got from other retailers ?
Akhil: Would you mind, if I place your chat on hold for couple of minutes to investigate your case?
you: sure
you: while ur away i ll give more info :)
you: i redeemed my code on swtor site that my friend gave
you: it writes like this on the site
you: 12.07.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch 12.07.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Digital Deluxe Edition Pre-Order
you: also on my origin account it shows as pre-order
Akhil: Okay cool.
you: u there ? :)
Akhil: Please allow me some more time.
Akhil: I'm looking into your issue.
you: actually its not an issue :)
you: just a question will origin digital orders get 2nd key(product key) as email or the pre-order code we used is enough so our accounts will update to retail automaticly
Akhil: Yes.
you: for which one yes ? :)
Akhil: No it won't have any other key. There will be only one key for the digital orders.
you: tha keys we get for the first time when we pre-ordered is enough so we wont get another key to make our account retail
you: right ?
Akhil: Yes you are.
you: everybody told me there will be a second key you will get through email im pretty confused who to believe
Akhil: You ordered a digital version. Am I right?
you: yes
you: on my origin account it shows
you: star wars the old republic digital deluxe pre-order
Akhil: Okay.
you: just to be sure, can u answer again so i wont need to contact customer support again
you: when i pre-order star wars the old republic the key i got 3 days ago is enough for me that i wont get/need second key to make my game retail
Akhil: Yes sure.
Akhil: Yes there is only one code.
Akhil: Yes the keys we get for the first time when we pre-ordered is enough.
you: the one i already got and redeemed yeah, thank you very much
Akhil: Yes. Don't worry.
you: can i get your approval to paste this conversation to swtor official forums ? many people are so confused
Akhil: Trust me.
you: this will make things clear
you: ofc i trust you its just for letting other people to get know of the situation so they wont worry about second key :)
Akhil: Yes sure. Only one key is enough .
you: thank you very much :) have a nice day

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...