LevelTR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Sevgili arkadaşlar; Üstte verdigim linktede belittigim gibi ürün Digital Deluxe Edition Cd key dir. Bunu orginin sitesinden satın aldığınız zaman, 2.keyden bahsedilmiyor. bu soruyu bizde origine sorduk ve halen cvp bekliyoruz 2.cd key gönderilicek bile olsa bu cd key göndermesi gereken ORİGİN dir. Sizin ORİGİN yada swotr üyelik hesabınıza ait mail adresine gönderilicektir. (Buna ORİGİN den gelen cvp a göre Satış sitemizde duyuru yapılıcaktır.) 2.cdkeyler retail(box) ürünleri için geçerlidir. Sattıgımız ürün diger satıcıların verdigi cd keylerden degildir yüklemeyi yaptıgınızdada Digital Deluxe Edition key oldugunu ve pre-oder ön giriş hakkına sahip oldugunuzu ve diger özelliklere sahip oldugunuzu belirtmektedir. Bazı satıcı arkadaşlar sadece £5lık ön giriş satmaktadır. Zaten ürünü Bizden satın alıp yükleyen arkadaşlarda biliyodur yükleme yaptıkdan sonra Digital Deluxe Edition yükledigini bilmektedir. Bizden ürün satın alan müşterilerin avantajları karşısında bir şirket olmasıdır. leveltr.com eski dünya bilgi sistemleri ltd.şti. adı altında kurulu 6 yıllık bir firmadır. Kimsenin madur edilmeme garantisini vermektedir. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim. Saygılarımızla. LevelTR Eski Dünya Bilgi Sistemleri LTD.ŞTİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Arkadaşlar merhaba. Bugün tedarikçim ile görüşecem. Erken teslimat gibi bir durum söz konusu ise keyleri geldiği gibi göndermeye başlarım. 20sini beklemem yani bilginiz olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 @leveltr siz digital deluxe keylerini origin den mi aldınız yoksa,3. şahıslardan mı? originden aldıysanız sıkıntı yok gibi gözüküyor.Şayet keyleri kimden aldığınızı açıklarsanız,sizden key alan herkesin içi rahatlayacaktır. Bu arada direk originden dde alan birisi durumu açıklarsa,2 key gönderilip gönderilmeyeceği hakkında,sorun çözülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 nucLear'a Rusçu diye title verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Sevgili Leveltr yetkilisi. Kimse sizi dolandırıcılıkla falan suçlamıyor. Kimseyi mağdur edeceğinizi de düşünmüyoruz. Ancak anlaşılmayan bazı noktalar var. Satıcı olarak key dağıtımını siz yapıyorsunuz. Verdiğiniz keyler de, standart ya da digital deluxe, veya collectors, "preorder" key. Official sitede de 2. keyin yani "official Game Product Registration Code" hesabı aktif etmek için gerektiği belirtiliyor. Sizden ricamız, tedarikçiniz ile bu konuyu görüşmeniz ve ana keyi kimin göndereceğini öğrenmeniz. Bir örnek vereyim. Ben headstart sonrası yılbaşında DDE aldım sizden. Ancak sizin şu verdiğiniz keyler geçersiz olacak, çünkü onlar preorder key. Ana bir keyin verilmesi lazım. Preorder key girmeden hesap açmazsam, origin üzerinden de oyunu satın almadığım için, origin bana key göndermesi gerektiğini nasıl bilecek? Karışıklık burada sadece. Bir sonuç alıp buradan duyurursanız çok seviniriz. Selamlar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 EA nın bu 2 key şebekliğini yapması için geçerli bi sebebi var mı teknik olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Raze said: EA nın bu 2 key şebekliğini yapması için geçerli bi sebebi var mı teknik olarak? Origin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 şu originden alınanlar içinde geçerli: zaten official faq olduğu için sırf origin için yazılmış bir açıklama sonuçta: In order to continue playing past the Early Game Access period, you will need to enter a valid launch game code and payment method. Early Game Access kazanabilmek içinde pre order edip pre-order keyi girmiş olmak gerek doğal olarak, kısaca 2 key var :). asıl kodu girmeden deluxe/Ce itemları da gelmiyor olması lazım oyun içi maila. sadece color crystal ve early access. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Raze said: EA nın bu 2 key şebekliğini yapması için geçerli bi sebebi var mı teknik olarak? Amaç headstart/preorder paketlerini önceden dağıtarak, satışları garantilemek. Ama digital satışlarını tüm dünyaya açmayarak saçmaladılar. Kutulu oyunlar, herkesin eline 20 Aralıkta geçerse bir sıkıntı yok ama christmas zamanı, kesin bir çok paket kaybolacak ya da geç teslim olacaktır. Tatil olması açısından çok iyi bir tarih, yılbaşı, ama lojistik açıdan tam bir kaos zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Tedarikçim ile görüştüm arkadaşlar. Muhtemelen ayın 20sinden önce geleceğini söyledi. Ama tam net tarih vermedi. 15 olur 16 olur 17 olur. 20 aralıktan gönce geldiği gibi teslimatlarımız sipariş sırasına göre başlayacaktır bilgilendirmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 oh iyi, ben aldığımda satılan satısı 9 falandı, 35 olmuş şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 nucLear said: Tedarikçim ile görüştüm arkadaşlar. Muhtemelen ayın 20sinden önce geleceğini söyledi. Ama tam net tarih vermedi. 15 olur 16 olur 17 olur. 20 aralıktan gönce geldiği gibi teslimatlarımız sipariş sırasına göre başlayacaktır bilgilendirmek istedim. o zaman ilk key bana gelecek :D hadi hayırlısı eyvallah RUSÇU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 tek key vererek bu niye olamıyor? preorderlar iptal edilir falan diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 leveltr bence yanlış bilgilendirilmiş, ama en azından ciddi biçimde dinliyor, ilgileniyor falan. bence alan mağdur kalmaz, sonuçta firma adıyla vs ciddi bir şekilde ilgileniyor. ama kendisi mağdur olacak gibi sonunda kendi aldığı satıcı yüzünden. neyse, ben 2 key almıştım ondan, iyi ki de almışım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 rusçu adamımsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 sanal saray'dan kk ile satın alan var mı? sorun yaşayan oldu mu hiç? gg gibi güvenebilir miyiz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Nuclear'dan al bence sanalpazardan veya gg'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 titleın da baya yakışmış bu arada nuclear :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Sevgili leveltr, benim çok basit bir sorum olacak, dikkatli okuyup cevaplarsanız sevinirim. A kişisi EBay'den 5$'e Preorder Key alıyor ve SWTOR sitesine gidip bu key'i redeem ediyor. Bu eylemin sonunda, Code Redeem sayfasında aynen aşağıdaki yazı yazıyor; "SWTOR Sayfası" said: Below is a list of valid Star Wars: The Old Republic codes that have been redeemed under this account. 12.04.2011Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch 12.04.2011Star Wars™: The Old Republic™ Digital Deluxe Edition Pre-Order B kişisi ise leveltr'den 99TL'ye DDeluxe alıyor ve siz bir key gönderiyorsunuz. SWTOR sitesine gidip bu key'i redeem ediyor. Bu eylemin sonunda, Code Redeem sayfasında aynen aşağıdaki yazı yazıyor; "SWTOR Sayfası" said: Below is a list of valid Star Wars: The Old Republic codes that have been redeemed under this account. 12.05.2011Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch 12.05.2011Star Wars™: The Old Republic™ Digital Deluxe Edition Pre-Order Şimdi bu durumda iki kullanıcının da "Account" sayfasında birebir aynı şeyler yazıyorsa ve birebir aynı yolu takip etmişlerse, nasıl oluyorda EA birinin sadece 5$'lık preorder olduğunu anlıyor, diğerinin gerçek oyun olduğunu anlıyor? Bu yazdığım şey birebir şu anda yaşanmış ve gerçek olaydır, B kişisi benim, A kişisi de bir arkadaşım. [hr] Ayrıca, bir olay daha belirteyim, ben sırf kontrol amaçlı Origin programını da kurdum ve orada hesabıma girdim. Origin programı içinde şu an sadece "Digital Deluxe Preorder" gözüküyor. Hediye item olarak da sadece "Color Stone" gözüküyor. Yani iddia ettiğiniz gibi full oyun gözükmesi gibi bir durum da yok. Bu forumlarda sanmıyorum ki hiç bir arkadaşım sizin kullanıcıları aldattığınızı düşünsün, bizim böyle bir inancımız yok. Sadece söylemek istediğimiz nokta; size Key'leri sağlayan teminatçınız bir karışıklığa yol açmış gibi gözüküyor. Bu konuda da sizden beklediğimiz en kısa zamanda bunu açıklığa kavuşturmanız. İlginiz ve takibiniz için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 origin FULL keyleri 16 sında gönderilecek..bir karışıklık çıkarmayalım orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 nucLear said: Tedarikçim ile görüştüm arkadaşlar. Muhtemelen ayın 20sinden önce geleceğini söyledi. Ama tam net tarih vermedi. 15 olur 16 olur 17 olur. 20 aralıktan gönce geldiği gibi teslimatlarımız sipariş sırasına göre başlayacaktır bilgilendirmek istedim. title hayırlı olsun ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 tedarikçisi fena para kırmış, yokolmuş gibi bir his var içimde (: p.s : leveltr'den bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 helal nuclear adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 İki sorum olucak. 1. Oyunu Shopto'dan sipariş edebiliyormuyuz? 2. Evetse, erken başlama olayı nasıl oluyor? Oyunun gelmesi 1-2 haftayı bulacağı için key işi nasıl hallediliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 shopto pre order keyini yolluyor yanılmıyosam ama tabi alan birine sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar