dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Sınırlı sayıda diye heyecan yaptı çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 kaçırıyolar biere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 collecters edition sipariş edicemde gelicekmi sonra unuttuk diye gelmesinler. hazır hollandaya gitmişken oradan alabilirimde aslında yetişirse çıkış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ahah yok be olur mu öyle şey. et sen siparişini, katıl bizim kervana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Sanırım oyunu preorder başlamış ancak bi sıkıntı var türkiyede alamıyoruz galiba, Oyunun cıkıs tarihi belirlimi ? birde alan varsa nasıl yaptı güzelce bir anlatabilen olurmu ? Deno buarada paticikda yetkili olmuşsun tebrikler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ugurson said: Sanırım oyunu preorder başlamış ancak bi sıkıntı var türkiyede alamıyoruz galiba, Oyunun cıkıs tarihi belirlimi ? birde alan varsa nasıl yaptı güzelce bir anlatabilen olurmu ? Deno buarada paticikda yetkili olmuşsun tebrikler =) teşekkürler uğur =) ben pre order'ların başladığı günden bir sonraki gün collector's edition sipariş ettim, amazon.com'dan. türkiye, avustralya, yeni zelanda, avrupada olan buna rağmen avrupa listelerinde adı olmayan bazı ülkeler, güney amerikadaki çoğu ülke şu an sipariş yapamıyor olarak gözüküyor. buna origin sitesi de dahil. bioware yaptığı bir açıklamada ip block hakkında bir şey söylemişti geçtiğimiz haftalarda. bu da kafalarda soru işareti yaratmıştı. mesela ben amazon.com'dan aldım, ürünün bana geleceği kesin. ama oynayabileceğim kesin değil gibi gözüküyordu. forumlarda takip ettim, sürüyle insan da bunu sormuş. yapılan açıklama şu an için herkesin oyunu normal bir şekilde oynayabileceği. ip block lafı neden geçti anlamadım. adamlar kendileriyle çeliştiler resmen. oyunun çıkış tarihi henüz kesinleşmedi. ekim - kasım diye düşünüyoruz. amazon'da ise 31 aralık olarak gözüküyor, ama bu temsili konulmuştur. türkiye'de oyunun satılacağına dair de şu ana kadar bir haber görmedim, ama %90 satılır. devo'nun söylediği kadarıyla aral bir şekilde getirtecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ozaman aceleye gerek yok bekleyelim bir süre daha, eskiler toplanacak gibi hadi hayırlısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Bende bekliyorum zın zın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Amazon.com'dan aldım. 5dk içinde prom. kod geldi. Toplam 84.93$'a maloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 CE alanlar, %20 verginiz hayırlı olsun, gümrüğe takılması da cabası http://forum.paticik.com/read.php?13,5835750,5835750#msg-5835750 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bu ne ya ? oha devo söylüyordu da bir şey olmaz diyorduk. napıcaz şimdi, resmen sinirlerim gerildi ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Ben dedim ama sana di mi Deniz. :( shippingi DHL ya da FedEx ile yapmayın bari. Normal posta ile getirin. Posta gümrüğü ile uğraşmak daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 aral a mail attım CE için Merhaba, Oyunun bu sürümünün getirilmesi ve ücreti ile ilgili net bir bilgi yok. Gelişmeleri size Facebook grubundan duyuracağız. Teşekkürler, diye cevap vermişler yurt dışında tanıdıkta yok mecbur bayılcam o parayı gümrüğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 CE baya gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 beyler amazon.com'dan mı sipariş ediyoruz? direk kodu mu yolluyorlar acil cevap verin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 mod reyizler bi yardım edin hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 offgamers'dan alayabiliyoruz şu anda cdkey + preorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 amazon direkt kodu yolluyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Offgamers'dan alan var mı? Almayı düşünüyorum dijital olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 dijital alicaksan, niye baska yerden aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Origin Türkiye'ye SWTOR satmıyor diye olabilir mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Beyler vallahi patlamış durumdayım.Aral'a felan baya bi yazdım. Aral yetkilisi oyunun kutulu versiyonunun getirileceğini belirtti. Tarih konusunda ek bilgi istedim.Geri dönüşün neticesini belirteceğim. Yanlız şöyle bi durum var, adamlar sınırlı stok kullanıyorlar.Yani baya bi zaman oyunu almak için parası olan adam bile oynayamayacak gibi.Erken davranmak çok önemli. Hatta şöyle bir soru bile var kafamda.Türkiye'den kutulu olarak aldığımızda bile giremeyeceğimizi düşünüyorum.Umarım yanılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Oyunu aldıktan sonra sorun yok. IP Block olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 e originden deluxe alalım o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Proxy ile girip almaya kasacaksan, np :p Ben offgamers'tan alırım, önümüzdeki 1-2 ay içinde, pre-order code da veriorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar