Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

ugurson said:

Sanırım oyunu preorder başlamış ancak bi sıkıntı var türkiyede alamıyoruz galiba, Oyunun cıkıs tarihi belirlimi ? birde alan varsa nasıl yaptı güzelce bir anlatabilen olurmu ?

Deno buarada paticikda yetkili olmuşsun tebrikler =)

teşekkürler uğur =)

ben pre order'ların başladığı günden bir sonraki gün collector's edition sipariş ettim, amazon.com'dan. türkiye, avustralya, yeni zelanda, avrupada olan buna rağmen avrupa listelerinde adı olmayan bazı ülkeler, güney amerikadaki çoğu ülke şu an sipariş yapamıyor olarak gözüküyor. buna origin sitesi de dahil.

bioware yaptığı bir açıklamada ip block hakkında bir şey söylemişti geçtiğimiz haftalarda. bu da kafalarda soru işareti yaratmıştı. mesela ben amazon.com'dan aldım, ürünün bana geleceği kesin. ama oynayabileceğim kesin değil gibi gözüküyordu. forumlarda takip ettim, sürüyle insan da bunu sormuş. yapılan açıklama şu an için herkesin oyunu normal bir şekilde oynayabileceği. ip block lafı neden geçti anlamadım. adamlar kendileriyle çeliştiler resmen.

oyunun çıkış tarihi henüz kesinleşmedi. ekim - kasım diye düşünüyoruz. amazon'da ise 31 aralık olarak gözüküyor, ama bu temsili konulmuştur.

türkiye'de oyunun satılacağına dair de şu ana kadar bir haber görmedim, ama %90 satılır. devo'nun söylediği kadarıyla aral bir şekilde getirtecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Beyler vallahi patlamış durumdayım.Aral'a felan baya bi yazdım.

Aral yetkilisi oyunun kutulu versiyonunun getirileceğini belirtti.

Tarih konusunda ek bilgi istedim.Geri dönüşün neticesini belirteceğim.

Yanlız şöyle bi durum var, adamlar sınırlı stok kullanıyorlar.Yani baya bi zaman oyunu almak için parası olan adam bile oynayamayacak gibi.Erken davranmak çok önemli.

Hatta şöyle bir soru bile var kafamda.Türkiye'den kutulu olarak aldığımızda bile giremeyeceğimizi düşünüyorum.Umarım yanılırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...