Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

FAQden yine bir alıntı:

Everyone who has pre-ordered Star Wars: The Old Republic and redeemed their Pre-Order Code on our Code Redemption Center will be able to access and use their Pre-Order Color Stone during Early Game Access. To get your Color Stone, visit a mailbox in-game and pick up your in-game mail.

Digital items associated with the Digital Deluxe Edition and Collector’s Edition will be available once you have redeemed your official Game Product Registration Code, and will be sent to you via in-game mail.
Starting at Early Game Access, digital items associated with the Digital Deluxe Edition and Collector’s Edition will be available once you have redeemed your official Game Product Registration Code, and will be sent to you via in-game mail.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet öyle ama leveltr başka key yok demeye devam ediyor. Ayrıca şu an Grace Period, yani "Game Code girmeden, sadece Preorder ile oynamaya devam etme süresi" olmayacağı açıklandı. En azından biz "20 Aralık'ta herkez key girince biz de leveltr'ye baskı yaparız, bir iki gün içinde hallederiz, grace period bitmeden halledilmiş olursa sıkıntısız oynarız" diye düşünüyorduk. Grace period'un olmadığının açıklanması bizim de ipimizin çekilmesine sebep oldu. 20'sinde bizim account'lar uçacak, ondan sonra leveltr'yi ikna edecez de, keyler gelecek de, off off.
Bugün ben telefonla arayacağım tekrar bu sefer, SWTOR'la ilgili en bilgili kişiyle görüşmek istediğimi söyleyeceğim. Olayını konuşacağım. Sizde bence yapın, 10-20 kişi ararsa belki akılları başlarına gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben dün sitesinden canlı destek ile ulaştım 2 kez link verdim swtor sitesine oku dedim herşeyi dedim ama adam tek cdkey diyor ama varsa öyle birşey 20sinde mağdur etmeyiz kimseyi diyor, o yüzden çokta üstelemiyorum 20si gelsin hele çalarız kapısını.

ya aldığı yerden feci kazıklandı orasıda tek cdkey diye bunu yemiş 20sinde farkedecek :) çok zarar edecek
yada kendi sitesindeki en cok satan nayt malzemesi alan apaçilerle karıştırdı bizi umursamıyor 2. cdkey varmı yokmu öğrenmeye bile tenezzül etmiyor burnu havalarda
Sosyal ağlarda paylaş

Our sales and marketing teams are working closely with retailers in the US and Europe to ensure that copies of Star Wars: The Old Republic will be delivered in time for launch day.

In Europe, game copies will be available at retail starting on December 15, 2011. For those of you in the USA and Canada, game copies will be available at retail starting on December 20, 2011. For those of you who pre-ordered digital editions of the game from Origin.com, you will be emailed your Game Codes starting December 16, 2011.

As soon as you receive your Game Code (AKA 'product registration code'), be sure to enter it on your account under Code Redemption, because as soon as you enter the code you will receive your digital entitlements in-game (i.e. digital items included with the game edition purchased). Remember, your billing cycle will not start until official game launch, on December 20, 2011 at 12:01am EST.

There will be no ‘grace period’ post launch in which those who are in Early Game Access will be able to continue to play the game. In order to continue playing past the Early Game Access period, you will need to enter a valid launch game code and payment method. Please read our FAQ for more information. We apologize for any previous messaging which may have led you to believe otherwise.
Sosyal ağlarda paylaş

Rusçu ile iletişime geçip soran oldumu son güncellemer dahilinde onların sistemi nasıl olacak keylerle ilgili diye malum avrupada 15 aralıkta retailler gönderilecekmiş onlarda halen 20 aralık gözüküyor kod gönderimi için sitesinde , birde early game access kod benim bildiğim pre order code umuz değilmiydi sitesindeki şu ibare (Erken erişim kodunuzda aynı şekilde oyunun resmi çıkış tarihinden 6 gün önce tarafımızdan kayıtlı email adresinize gönderilecektir.) kafamı karıştırdı.pre order code haricinde ayrı bir kod mu gerekecek orjinal kodada ilaveten oyuna girebilmek için?
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili arkadaşlar;

Ofis telefonumuza ve sitemizdeki canlı desteğe gelen yoğun sorular nedeni ile paticik.com'dada bu bilgiyi paylaşmaya karar verdik.Gösterdiğiniz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.Satışlarımız aynı şekilde devam etmektedir.

Aşağıda Sattığımız ürünün linki ve bilgileri bulunmaktadır. 3.Şahıslara duyrulur.

http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.SWTOR_IE/

"30 Days Game Time Included for Both Editions." ibaresine dikkat ediniz.

"Her 2 versiyonada 30gün oynama süresi dahildir." anlamındadır.

Saygılarımızla
LevelTR
Sosyal ağlarda paylaş

LevelTR said:

Sevgili arkadaşlar;

Ofis telefonumuza ve sitemizdeki canlı desteğe gelen yoğun sorular nedeni ile paticik.com'dada bu bilgiyi paylaşmaya karar verdik.Gösterdiğiniz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.Satışlarımız aynı şekilde devam etmektedir.

Aşağıda Sattığımız ürünün linki ve bilgileri bulunmaktadır. 3.Şahıslara duyrulur.

Saygılarımızla
LevelTR

Bunu herkes biliyor. Zaten bir mmo aldığınızda ilk ay paketle beraber ücretsiz gelir. Buradaki problem şudur, oyunda iki tane farklı key var, birisi early access key, bu key sadece oyun çıkana kadar işe yarayacak, diğeri retail key denen oyunu 20 aralıktan itibaren oynamak için gereken key. Tüm dağıtıcıların bu iki keyden haberi varken, herkes iki keyi müşterilerine tedarik edeceğine söylerken siz LEVELTR olarak ikinci key yoktur diyorsunuz. Olay budur, ben zaten sizden almadım ama alan arkadaşlar var sanırım dolayısıyla sorunu çözebilirseniz veya ayrtınlı bir açıklama yaparsanız, herkes rahatlayacaktır diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

LevelTR said:

Sevgili arkadaşlar;

Saygılarımızla
LevelTR

yok bizim ondan yana sıkıntımız yok 30day falan,
sadece senin toptancın veya aldığın yer seni yanlış bilgilendirmiş yada sen pek üstelememişin

kısaca ilk ön sipariş verince
sana bir kod veriyorlar bunu giriyorsun(senin bize ilk yolladığın kod) bu sadece sana oyun official launch dateden önce giriş hakkı sağlıyor
onun dışında ayın 20sinde kutulu veya digital nasıl bir siparişin olursa olsun senden 2. key girmeni istiyor swtor ki oyunu aktif et ve oynamaya devam et diye

bu 2 key her satıcıda standart tek key diye birşey yok yani
amazondanda alsan gamestopdan dükkandanda alsan veya herhangi bir digital satıcıdanda alsan 20sinde 2. key verilmek zorunda :) ha kutulu alırsın kutuyu beklersin içinden çıkar 2.key yada digital aldıysan satıcı sana maillar 2. key şeklinde

bunun için çok yoğun talep olmuştur seni aldığın yer yanlış bilgilendirmiş veya sen dikkate almadın
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili leveltr,keyleri aldığınız tedarikçi tarafından çok pis kazıklanmışsınız veya yanlış anlama olmuş.Sizin sattığınız early access keyi dışında,20 aralıktan itibaren oyuna devam edebilmek için ayrıca retail key gerekli.
Israrla yoh öyle değil diyeceğinize swtor forumunu bir ziyaret edin.Ardından keyleri aldığınız tedarikçiye durumu anlatın.Aksi halde 10 larca kızgın, umutsuz pati üyesiyle karşı karşıya geleceksiniz:)

Bende tam bugün leveltr den dde alacaktım allahtan stoklarında yokmuş.

Bu arada nuclear in sanalpazardaki swtor sattığı sayfanın linki neydi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...