Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Red said: gg den mi alıyorsunuz shoptoda 42 pound a geliyor 120 tl kutulu mutulu en azından orası da olur, ben gg'den taksit yapabiliyorum diye de tercih ettim. bu sıralar acayip içerideyim de. bu arada shop.to sana 20'sinde teslim edemez oyunu 23-24 gibi gelir sana. bunu da gözönüne al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bence 23-24 ü geçer bende o yüzden digital aldım çünkü yılbaşı önü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 origin accountu ile girebilio muyuz yoksa ayrı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Red said: origin accountu ile girebilio muyuz yoksa ayrı mı origin ile alakası yok, swtor sitesinden key'i giriyorssun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 tamamdır acc açtım yarında oyunu alırım guildwarsın cıkmasına daha çok varmış.bunu oynarım o zamana kadar sds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 oyunun aylık ücreti 35liraya mı geliyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yoo nereden çıktı o ? ama $ kuruna göre 26-28 tl arasında olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Şimdi oyunu almayı planlıyorum gitti gidiyordan da € üzerinden mi ödeyeceğiz yoksa $ üzerinden mi bu aldıgımız yere göre değişiyor mu? Bi de deluxe alayım dimi 120 kayme diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 20 lira fark var bence deluxe alma çünkü hiçbirşey vermiyor mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 hiç birşey vermiyor derken veriyor mesela benim için verdği VIP Longue erişimi yeter. Oyun içinde buna hak kazanmak istiyorsan 1m ödeyip o hakkı alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 pcguru said: hiç birşey vermiyor derken veriyor mesela benim için verdği VIP Longue erişimi yeter. Oyun içinde buna hak kazanmak istiyorsan 1m ödeyip o hakkı alıyorsun. oh yea? said: Originally Posted by AllisonBerryman We want to make sure this is very clear: only Collector’s Edition owners will have access to the Collector’s Edition Store, which is listed officially as one of the benefits of the Collector’s Edition. There will be other ways to obtain access to the VIP lounge on the Fleets (one of which is spending a large amount of credits), but those players will NOT be granted access to the Collector’s Edition Store. We have not changed the offerings in the Collector’s Edition – they remain as they have been listed. We apologize for any confusion there may be regarding the topic, but we have not altered the official offerings in the Collector’s Edition in any way. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 oyunu alıcam bende. amazondan mı yoksa shoptodan mı alsam? elime key geçtiği sürece kutusu geç gelmiş önemli değil. ama digital download versiyonu almak istemiyorum. hangi siteden almak daha mantıklı? geç kalması önemli değil dedim ama tabi gene de daha ucuz kargo+daha hızlı kargo durumlarını göz önüne alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 barbu said: oyunu alıcam bende. amazondan mı yoksa shoptodan mı alsam? elime key geçtiği sürece kutusu geç gelmiş önemli değil. ama digital download versiyonu almak istemiyorum. hangi siteden almak daha mantıklı? geç kalması önemli değil dedim ama tabi gene de daha ucuz kargo+daha hızlı kargo durumlarını göz önüne alalım. iki farklı key var, early access ve retail key. shop.to'dan alırsan veya başka bir kutulu satan yerden sana early key vereckler, retail key için paketi beklemek zorunda kalacaksın. bu da demek oluyorki oyun çıkınca oynamak için kutu beklemek durumundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 hmm. early accessi girdik oynadık, sonra ayın 20sinde bir de retail mi giricem? ohoo. Ne anladım o işten. Ama gene de kutulu almak istiyorum sanırım. O sıralar sınavlarım olabilir zaten. Bu durumda sorum hala geçerli. amazon mu? shopto mu? shopto daha hızlı getiricek gibi, ne de olsa daha yakında. ama shoptodan hiç alışveriş yapmadım. sadece varsayım yani. bilen biri söylerse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 amazon'dan hiç oyun almadım ama shop.to'dan çok aldım hatta bi ara silver member olmuştum. takipli gönder 1 hafta içinde sana gelir oyun. hiç problem yaşamadım bu sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 shopto araya haftaya sonu girmezse pazartesi günü dispatchlenen ürün cuma geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bu arada vip lounge key 100k 1m değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 oyun ayda kaç dolar oyuna 100 lira verip alırımda aylık parasını kesin ödeyemem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Seru said: bu arada vip lounge key 100k 1m değil. son beta weekend'de 1m gösteriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Red said: oyun ayda kaç dolar oyuna 100 lira verip alırımda aylık parasını kesin ödeyemem sdfs aylık oyun parası biriktirmek zor değil. günde 1 tl atsan kenara birikir yani. orjinal oyuna para verebilecek durumun olduğunu göze alarak söyledim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ya kredi kartlarından genelde bir sürü bok otomatik çekildiğinden noldugunu anlamadan limit kalmıyor ondan muhtemelen ayrıyetten gidip 20 lira 20 lira yatırıcaz her ay dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bende onlinecdkey denen elemandan aldım biraz once GG den, temiz bir alısveris oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Red said: ya kredi kartlarından genelde bir sürü bok otomatik çekildiğinden noldugunu anlamadan limit kalmıyor ondan muhtemelen ayrıyetten gidip 20 lira 20 lira yatırıcaz her ay dsf online kart çok iyi ya böyle şeyler için. paypal gibi online olarak sürekli takip edebiliyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 The_Delucian said: bende onlinecdkey denen elemandan aldım biraz once GG den, temiz bir alısveris oldu güvenilirdir herhalde bizim rusçu nuclearden bikaç lira aza satıyor.kar kardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bu 2. cdkey olayı bira kafama takıldı o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar