Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Red said:

gg den mi alıyorsunuz

shoptoda 42 pound a geliyor 120 tl

kutulu mutulu en azından

orası da olur, ben gg'den taksit yapabiliyorum diye de tercih ettim. bu sıralar acayip içerideyim de.

bu arada shop.to sana 20'sinde teslim edemez oyunu 23-24 gibi gelir sana. bunu da gözönüne al.
Sosyal ağlarda paylaş

pcguru said:

hiç birşey vermiyor derken veriyor mesela benim için verdği VIP Longue erişimi yeter.

Oyun içinde buna hak kazanmak istiyorsan 1m ödeyip o hakkı alıyorsun.

oh yea?

said:

Originally Posted by AllisonBerryman
We want to make sure this is very clear: only Collector’s Edition owners will have access to the Collector’s Edition Store, which is listed officially as one of the benefits of the Collector’s Edition. There will be other ways to obtain access to the VIP lounge on the Fleets (one of which is spending a large amount of credits), but those players will NOT be granted access to the Collector’s Edition Store. We have not changed the offerings in the Collector’s Edition – they remain as they have been listed. We apologize for any confusion there may be regarding the topic, but we have not altered the official offerings in the Collector’s Edition in any way.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu alıcam bende. amazondan mı yoksa shoptodan mı alsam? elime key geçtiği sürece kutusu geç gelmiş önemli değil. ama digital download versiyonu almak istemiyorum.

hangi siteden almak daha mantıklı? geç kalması önemli değil dedim ama tabi gene de daha ucuz kargo+daha hızlı kargo durumlarını göz önüne alalım.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

oyunu alıcam bende. amazondan mı yoksa shoptodan mı alsam? elime key geçtiği sürece kutusu geç gelmiş önemli değil. ama digital download versiyonu almak istemiyorum.

hangi siteden almak daha mantıklı? geç kalması önemli değil dedim ama tabi gene de daha ucuz kargo+daha hızlı kargo durumlarını göz önüne alalım.

iki farklı key var, early access ve retail key. shop.to'dan alırsan veya başka bir kutulu satan yerden sana early key vereckler, retail key için paketi beklemek zorunda kalacaksın. bu da demek oluyorki oyun çıkınca oynamak için kutu beklemek durumundasın.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm. early accessi girdik oynadık, sonra ayın 20sinde bir de retail mi giricem? ohoo. Ne anladım o işten. Ama gene de kutulu almak istiyorum sanırım. O sıralar sınavlarım olabilir zaten.

Bu durumda sorum hala geçerli. amazon mu? shopto mu? shopto daha hızlı getiricek gibi, ne de olsa daha yakında. ama shoptodan hiç alışveriş yapmadım. sadece varsayım yani.

bilen biri söylerse iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...