-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 satın alma bilgilerini burada tartışıyoruz, diğer topic'i oyun hakkında bilgiler için kullanacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Şimdi soranlar olur kafadan yaziiim :D Oyunu hangi ülkeden, hangi kıtadan aldıgınız önemli degil. EU-US diye serverlar yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 daha oncede sordugum gibi, turkiye icin gecerli olan digital satin alma sitesi varmi, origin de gecmiyor malesef desteklemiyor diyo amazondakine baktim code u yolluyoz diyo ama shipping tax max aliyor :S cd md istemiyoruz arkadas! delirtecek bu alisveris sitelerinden nefret ediyom valla zibilyon tane sey yaziyo ama net bi aciklama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 caddenin karşısında gamestop var acaba dükkanlarda felanda preorder satmaya başlamışlar mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 amazon.co.uk'de standard edition 40 pound ~ 110 tl amazon.de'de standard edition 54 euro ~ 130 tl amazon.de'de collectors edition 150 euro ~ 350 tl amazon.com'da 60$ ~ 100 tl shipping haric tabi ikisinde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Valla hic kimse sinirlenmedi mi bu fiyatlari gorunce? Resmen iki oyun fiyatina satiyorlar. Buyuk ihtimalle alacagim da su durumda pek de almak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 parayı satışlardan kırıp kaçalım modu değildir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Digital origin dişinda yok ve olmayacak diye bi aciklama yaptı EA ;) Ama oyunun herhangi bir çeşidini preorder alirsan zaten early acces için digital download yapip başlaman gerekecek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 - amazon.com'da bugün itibariyle collector's edition pre order'ları durmuş vaziyette. yoğun talebe yetişememişler. - amazon.com'dan alanların çoğu pre order redeem code'larını çabucak almış, fakat gamestop sitesinden satın alanların çoğu hüsrana uğramış. gamestop'un sitesinde bug oluşmuş, bu yüzden code'ların çok daha ileri tarihlerde satın alan kişilere gönderilmesi gündemde. - oyunu collectors edition ya da digital deluxe olarak pre order edenlerin official launch'dan 7 gün önce, standard edition olarak pre order edenlerin ise launch'dan 3 gün önce oyunu oynamaya başlayabileceği belirtildi. - oyunu amazon'dan almanız, avrupa serverlarında oynayamayacağınız anlamına gelmiyor. dün ben de bunu soranlar arasındaydım emin olmak için, 'We do not have region restrictions on our servers, so you will be able to play Star Wars™: The Old Republic™, no matter the location or country you are playing from.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ya bi de fiyatlar gayet standart fiyatlar. Ucuz demiyorum ama zaten ounlar hep bu fiyata genelde. 1 yıl bekler alırsan 5 de hatta 10 da birine alabilirsin. Ama 0 oyunlar bu fiyata. Hatta konsol oyunları daha da artiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 nasıl standart fiyat? Bunlar ps3 için standart fiyatlar, pc oyunu normal versiyonlarına 80-90 istiyorlardı max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ya şimdi bi düşünün, ea insanların star wars zaafından yararlanıp geçirmeyecekte ne zaman geçirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 oynicaktım ama halt etmişler gw2 yi beklerim mmo ya 110 lira nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sen zaten beğenmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 2 ay sora beta olcak nasılsa, önce oynamadan görmeden order morder etmem ben sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Elimde Collectors Editon ve Standart edition keyleri mevcut ilgilenen varsa pm atabilirler uygun fiyattan satmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 aha pre order verdim collectors edition amazondan, kredi kartim full olmasina ragmen kabul etti, pre order keyim geldi. saolsunlar. yardirin gitsin :) sonra iptal edin pre order key durur belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ben de alıyorum amazon.com'dan şimdi. hemen stokladılar, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 amazon.com oyunun çıkışına 2 gün kala hatasını farkedip, üzgünüz hacı sizin ülkeye gönderemiyormuşuz meğersem, yolladık paranızı geri, hade bye xoxo, derse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 eheh yok, verdim siparişi, kodum anında geldi. register da ettim, kafam rahatladı resmen. shipping tarihi olarak 2 - 6 ocak 2012 arası dedi order'ı verdiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 bende verdim aldim kodu simdi iyi oldu aradan cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 yanlış anlamadım dmi sadece key satışı sadece origin den oluyo ve o da türkiyeye kapalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 origin türkiye'ye kapalı evet. şu an alacaksanız en ideali amazon.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 collcector dusundum bi ara baktim 400 tl cok koyar yaa zaten ogrenci adamiz o paraya valla olimposta 1 hafta tatil yaparim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi neden bu kadar erken siparis veriyosunuz peki, bu key fala nne icin, betaya giris falan mi veriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar