Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Selamlar , şu an bulunduğum iş yerinde çalışan öğretmenlerimiz ders arası , ya da ders içerisinde sürekli facebookta geziniyorlar -.- sürekli olarak performans düşüşünden ve kovup yenisini hemen alamayacağımızdan yerel ağ içerisinde belirli sitelere erişimi engelleyebileceğim yada şifrelendirebileceğim bir yöntem var mıdır ? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 http://internet-filter-review.toptenreviews.com/ Böyle biryer buldum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 şimdi herkes kendi bilgisayarıyla giriyo o yüzden program kurdurmam zor olur direk burdan modemden yapabileceğim yada direk kendi bilgisayarımdan bütün girişleri engelleyebileceğim bişeyse düşünebilirim .. not: tabi çok inceleyemedim şu an programları da daha detay vereyim istedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 overkill? kesin çözüm ama.tek gereken basit bi bilgisayar ve 2-3 ethernet çıkışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 firewall ile engelleyebilirsin. ya da DNS Server'dan ilgili sitelerin iplerini loopback'e (127.0.0.1) yönlendirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 modeme erişim var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Isa server al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mr_Hand said: overkill? kesin çözüm ama.tek gereken basit bi bilgisayar ve 2-3 ethernet çıkışı. bakmadım ama mr hand diyorsa kesin uyar abi doğru yanıt budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 host dosyasina gir www.facebook.com u nobrain.dk ya yonlendir ve onlara patronun kim oldugunu goster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 http://screenshots.portforward.com/NetMaster/CBW-560/Parental_Control_-_Basic_Setup.htm senin modeminin de şu tarz bi olayı vardır. ordan dene bakalım ekstra bişey kurmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 şunları bi deniyim :D teşekkürler yarın feedback veririm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 engellerken dikkat et. http:// www.facebook.com/ https://www.facebook.com/ bu ikisini de engelle yoksa bir diğerinden girilebiliyor. Bu açığı çok kullanmıştım. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 abi bırak girsin adamlar yazık ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 throine said: engellerken dikkat et. http:// www.facebook.com/ https://www.facebook.com/ bu ikisini de engelle yoksa bir diğerinden girilebiliyor. Bu açığı çok kullanmıştım. hehe. işte keko "bilgi işlemciler", işte yaptıkları işler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 escape said: abi bırak girsin adamlar yazık ya :D hepsi kadın :D bide hani şöyle düşünün neden yapıyorum.. engelli çocuklara rehabilitasyon yapıyoruz.. öğretmen bayan var almış çocuğu ders yapıyorum diye bi yandan facebookta chat yapıyo diğer yandan msn de görüntülü konuşma. çocuğun önüne oyuncak vermiş falan.. uyarıyoruz defalarca gene yapıyo. işten de pat diye çıkaramıyoruz bi sürü prosedürü falan var.. yasaklamak en güzeli gibi geldi bana -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 hosts dosyalarına 127.0.0.1 facebook.com 127.0.0.1 www.facebook.com yeterli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 alternatif bir cozum modeminde dns ayari var ise dnslerini opendns dnsleri ile degitirebiliyorsan eger (modemin dhcp'de dagittigi dns'i yani): sabit ip alabilirsin ayda 1-2tl daha fazlaya sonra opendns'e ip adresin ile kaydolup istedigin siteyi yasaklayip istedigini acabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 modemden engelleyebilmek mümkünken hosts ile falan uğraşmanın anlamı yok. hani olası değil pek ama es kaza anlayan biri çıksa düzeltir direk. modemden engelle, admin şifresini bilmedikleri sürece debelensin dursunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 hidemyass gibi siteler üzerinden erişemezler mi modemden engellesen bile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 eriştiği siteyi engellersin o zaman da. vpn kurar herşeyi yapar adam ona kalırsa da sen de herşeyi engellersin kasarsan. sonu yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 modemi kapat ders saatlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 22 Agustos'u bekle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 İnternet'i kapatmak şu anlık senin durumun için tek çözüm gibi facebook'a giremesse başka yerler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 E bilgisayar lazım mı ki rehabilitasyon sırasında, onu yasaklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hoca benim koyduğum şeyin ne olduğunu kısaca açıkliim: şimdi bu işletim sistemi aslında. Iptables (firewall), Squid(proxy), DansGuardian (content filter) ve openVPN falan gibi önemli network araçlarını paket halinde bir araya getiriyolar. CentOS tabanlı bi olay bu (CentOS da Red Hat ile aynı şey sayılır zaten) Yapacağın şey bunu 2-3 ethernet çıkışı olan tırt bi bilgisayara yüklemek. yükledikten sonra web arayüzünden ulaşabiliyosun alete. ekran mekran gerekmiyo. baya baya kurumsal ortamda falan kullanılabilecek kadar kaliteli (doğru donanımla tabii). orada çalışanların bundan kaçmaları imkansız. transparetn proxy şeklinde çalıştırırsın, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar