Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 birşey indirecem rapidshare den vs ' internet download manager 60 gün içinde kayıt yapılmamış IDM kapatılıyor ' diyor indiremiyorum . bunu nasıl düzelteceğim gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 idm'yi satın al? ya da rapidshare için jdownloader kullan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Bunu kullanıyorum ben: http://forum.paticik.com/read.php?6,4770195,4774509 Yok IDM gibi olsun diyorsan: http://www.orbitdownloader.com/ jdownloader'ı java olduğu için tasvip etmiyorum ben. Korsan zaten kullanma başka ihtimaller varken. IDM kesinlikle 25$'ı hak eden bir ürün değil zaten Orbit gibi şeyler varken, FDM varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 jdownloader en kralı aslında ama java haterlar sevmiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Bone said: idm'yi satın al? ya da rapidshare için jdownloader kullan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Ben hiç birini kullanmıyorum aslında. Opera'nın built-in'i yetiyor. Binreader bir de Usenet için ve uTorrent torrent için tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 idm midir nedir onu bulup silince geçti sorun daha yeni aklıma geldi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Bende IDM ile ilgili bir şey soracaktım, herhangi bir sitede bir video veya bir ses çaldığımız zaman IDM otomatik indirme seçeneği çıkıyor. fakat şu an bende çıkmıyor, kullanan birisi varsa bunun ayarını nerden yapabilirim. Örneğin şu an bazı yabancı kelimelere bakıyorum, okunuşunu dinliyorum ve o sesi indirmek te istiyorum, daha önce defalarca yapmıştım , lakin şu an çalışmıyor.. Firefox eklentisini kurdum , ama demekki bazı sitelerdeki sesleri indirmiyor. Farklı formatta galiba , onu nasıl halledebilirim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 firefox bazı sitelerde çıkartmıyor o yeşil çubuğu, chrome ile aynı adrese baktığında görebilirsin, bunu dene. eğer bu işe yaramazsa, indirilenler menüsünden seçenekler yapıp, dosya türleri sekmesinde "otomatik indirmenin başlatılmayacağı adreslerin listesine" göz at. aynı şekilde hemen altında "listeyi düzenle" butonundan daha geniş hariç tutulanlar listesini görürsün. buralarda indirmeye çalıştığın url yoksa sorun olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 idm biraz sapıttı galiba bu aralar. mesela rapid nonpremium için 30kps limit çekince artık idm indireyim mi abi demiyor. güncellemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar