Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Evet arkadaşlar. Az önce bir arkadaşımla tartışıyorduk bunu. Harry Potter serisi ile alakası olmayan bir insan olarak, geçtiğimiz 3 gündür baskılara dayanamayıp Harry Potter'ın ilk 3 filmini seyrettim ve seyretmeye devam edeceğim. Star Wars ve Lord of the Rings'in yanında, Harry Potter evreninin çok overrated olduğunu falan söyledim arkadaşa ancak bayağı bir çemkirdi. :D Warhammer evrenini de güzel bir anlatım ile okumuştum, o da çok başarılı gelmişti bana. Harry Potter çoluk çocuk işi bir şeymiş gibi geliyor bana. Sizce hangisi en iyisi, neye göre karar verebiliriz iyi olunduğuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 star wars. kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 usta kitabını okumayıp filmini izlemişsin bir de başlamışsın çemkirmeye ha ama cevap star wars o ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 final fantasy 7 evrenini severim baya. ama tabi ki star wars çocuğuyuz hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 hepsinin kategorisi çok farklı star wars tamamiyle hayali bir evrende geçerken, harry potter ise günümüz dünyasında geçiyor. benim en sevdiğim dragonlance dir ama bir fr nin derinliğinin 1/10 i harry potter da bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Harry Potter çok overrated? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Harry potter kesinlikle yazarlık ve kurmaca evren açısından mükemmel bir evren. İçinden harry voldemort falan herşeyi çıkartıp sıradan bir büyücü olarak olaysız bir dönemde o dünya müthiştir. Tabii harry gibi herifler olunca o dünyada rezil ediliyor dünya o ayrı. Onun dışında bir star wars ile kıyaslamaya imkan yok birisi büyücülerin oldugu normal dünya tek fark büyücüler var bu kadar basit. Star wars bildigin BÜTÜN EVREN o yüzden hayatta kıyaslamam ikisini çok çok çok daha detaylı star wars. Yüzüklerin efendisi desen aynen sıfırdan dünya ve ırklar yaratılmış (ırklar sıfırdan olmasa bile çogu tekrardan şekillendirilmiş) o yüzden harry potter müthiştir harika bir kurmaca evren falan fakat cidden bir yüzüklerin efendisi bir star wars degil. edit: Bir alex degil demeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bana göre lord of the rings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 arkadaşın 6 yaşında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Harry Potter iyidir, FR bence anlatım yönüyle fazla cheesy olmakla beraber başarılı bir kurmaca evrendir. Benim oyum Star Wars ve Ölüm Kapısı serisinin evrenlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ortaçağ havasında LoTR daha ileri modern teknoloji bakımından SW le Dune arasındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 star warsun ne evreni var lan bildiğin uzay işte lotr diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 rehinesiyle hedefiyle bombasıyla counter strike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ayrıca en başarılı kurmaca evden ölü kurmaca evdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Sim city. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 lotr sw dark sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 benim seçimlerim star wars ve dragon lance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Red said: star warsun ne evreni var lan bildiğin uzay işte lotr diyorum :) sen gel şöyle yamacıma. yaş odunu hazırlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 fede said: ayrıca en başarılı kurmaca evden ölü kurmaca evdendir ama hangi evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 sizin evden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Red'den yine patileri kızdıracak açıklamalar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Warhammer'ın konumu nedir bu kıyaslamalarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Cümlede dalga geçebilecegim bir yapı yok ki yaziim 'bizim evden kurmaca ölü evden çıkmaz' falan direk anlatım bozuklugu yaptırıyorsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 alt konumlarda warhammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 nası star wars ya. resmen "hacı biz buna koyabildiğimiz kadar çok böle abuk subuk ırklar koyalım, gelecekte nolur? ışın olur anınııki bol bol ışın saçalım sağa sola, ha ama bunun kılıcı şak diye kessin, silahı öldürmesin bile tamam mı, hadi bakalım 4'ten başlıyoruz çekmeye gogo" bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar