Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Başarılı Kurmaca Evren

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar. Az önce bir arkadaşımla tartışıyorduk bunu. Harry Potter serisi ile alakası olmayan bir insan olarak, geçtiğimiz 3 gündür baskılara dayanamayıp Harry Potter'ın ilk 3 filmini seyrettim ve seyretmeye devam edeceğim.

Star Wars ve Lord of the Rings'in yanında, Harry Potter evreninin çok overrated olduğunu falan söyledim arkadaşa ancak bayağı bir çemkirdi. :D

Warhammer evrenini de güzel bir anlatım ile okumuştum, o da çok başarılı gelmişti bana. Harry Potter çoluk çocuk işi bir şeymiş gibi geliyor bana.

Sizce hangisi en iyisi, neye göre karar verebiliriz iyi olunduğuna...
Sosyal ağlarda paylaş

Harry potter kesinlikle yazarlık ve kurmaca evren açısından mükemmel bir evren. İçinden harry voldemort falan herşeyi çıkartıp sıradan bir büyücü olarak olaysız bir dönemde o dünya müthiştir. Tabii harry gibi herifler olunca o dünyada rezil ediliyor dünya o ayrı.

Onun dışında bir star wars ile kıyaslamaya imkan yok birisi büyücülerin oldugu normal dünya tek fark büyücüler var bu kadar basit. Star wars bildigin BÜTÜN EVREN o yüzden hayatta kıyaslamam ikisini çok çok çok daha detaylı star wars.

Yüzüklerin efendisi desen aynen sıfırdan dünya ve ırklar yaratılmış (ırklar sıfırdan olmasa bile çogu tekrardan şekillendirilmiş) o yüzden harry potter müthiştir harika bir kurmaca evren falan fakat cidden bir yüzüklerin efendisi bir star wars degil.

edit: Bir alex degil demeyi unutmuşum.
Sosyal ağlarda paylaş

nası star wars ya. resmen "hacı biz buna koyabildiğimiz kadar çok böle abuk subuk ırklar koyalım, gelecekte nolur? ışın olur anınııki bol bol ışın saçalım sağa sola, ha ama bunun kılıcı şak diye kessin, silahı öldürmesin bile tamam mı, hadi bakalım 4'ten başlıyoruz çekmeye gogo" bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...