Uzunelendil Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Herkese selamlar, Uzun zamandır paticiğe girmiyordum, hani bu topic önceden açıldıysa affola, ilk 4 sayfaya baktım bulamadım ondan açtım, Bir spam azmi değildir yoksa. Oyunda en çok Türk'ün bir arada olduğu bir grubuz ve şu an syndicate de takılmaktayız. Hem deneyimli hem de yeni arkadaşların olduğu bir topluluğuz. Amacımız elimizden geldiğince türkleri bir araya toplamaya çalışmak (tabiiki ayrı takılanlar var ve olacaktır)ve PvP yapmak. İlgilenen arkadaşlar oyunda "REHBER" kanalın girerek danışabilirler. Herkese kolay gelsin Trailer icin fizy45'e tesekkurler!
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 killboard link?? Fail?? pvp?? turk?? acemi?? pro?? noob?? fail?? fun?? cry?? Isk?? Logi?? BC? . . diye uzayip giden listedeki herseye sahibiz :) herkes orada, siz nerdesiniz??
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Hasan abi onları ben sorucaktım!!
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ya aslında komşuyuz ve karşılaşmıyoruz nasıl oluo anlamıorm bunu ben gerçi karşılasıncan o/ laşıorz lol
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 geçen sefer hatta :p [ 2011.06.07 20:08:19 ] EVE System > Channel changed to LSC4-P Local Channel [ 2011.06.07 20:08:20 ] TURKWARRIOR > hayrına [ 2011.06.07 20:08:33 ] Wthor > Party girls [ 2011.06.07 20:08:38 ] Tuncan > hai faggots [ 2011.06.07 20:08:38 ] Forgon > haha prot fit mi [ 2011.06.07 20:08:42 ] Tuncan > ahahha bidakka [ 2011.06.07 20:08:45 ] Tuncan > zaa [ 2011.06.07 20:08:46 ] DareJedi > Tuncan napion olm oynuyonmu sen [ 2011.06.07 20:08:49 ] Tuncan > ahahahah [ 2011.06.07 20:08:51 ] Tuncan > ilahmiiiii [ 2011.06.07 20:08:59 ] Tuncan > İLHAMİİİ [ 2011.06.07 20:09:01 ] Tuncan > :D [ 2011.06.07 20:09:04 ] Kyanzes > o7 [ 2011.06.07 20:09:07 ] Tuncan > o7 [ 2011.06.07 20:09:25 ] Bircan > o/ [ 2011.06.07 20:09:26 ] Tuncan > ıı aksamlar beyler=) [ 2011.06.07 20:09:35 ] LUNATIC MAN > eyvallah [ 2011.06.07 20:09:40 ] LUNATIC MAN > sizede [ 2011.06.07 20:09:41 ] Forgon > o/ [ 2011.06.07 20:09:47 ] megetegem > sonra grsrz beyler [ 2011.06.07 20:09:48 ] MrAwatar > o/ [ 2011.06.07 20:09:49 ] EVE System > Channel changed to 0LTQ-C Local Channel
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 tortuga da vergi fix %50 dir, kardes payi olmak zorundadir. tortuga da ihtiyaci olana yardim edilmez aksine düsene bir tekme de biz atariz. tortuga da bait kim olacak diye soruldugunda, patlama sansi %100 oldugu zaman kimseden ses cikmaz. TS de buyuk sessizlik olur. tortuga da ISK babalari hic bir zaman elini cebine atmaz,bütün giderleri diger poor denilen kisiler karsilamak zorundadir. Ally de kalabilmek icin gündüz rattan gece fleetten basini kaldiramaz. tortuga da yarin büyük fleet var herkes gelsin dendigi zaman, kimse o gün login olmaz, gizli charlari ile takilirlar. tortuga da arkadasligi falan kimse takmaz, kim kime dum duma durumlari gayet hakimdir. tortuga da yeni geldiginizde adam yerine konmaz, tam tersine assalanir noob nidalari hic bir zaman eksik olmaz. tortuga da...
Babameal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 -Ciddi Mode On- Tortuga Cartel Olarak Şu sıralar Syndicate'de Yerleşmiş Durumdayız.. Burada Aslen Kill/Loses Oranı olarak olmayı planladığımız seviyeden daha aşağıdayız.. Bunun sebebi olarak ancak yeni oyuncularımızın çokluğunu ve bölgeyi daha tam olarak öğrenmemiş olmamızı söyleyebiliriz.. Corplarımızda vergiler oldukça düşük durumdadır. Birçok item ve gemiler allaince ve corplar tarafında karşılanır. Sohbet muhabbet şamata gırla.. Patlasak bile umurumuzda olmuyor.. -Yoruldum Bu kadar Ciddi olmaktan..- Neyse çok patlasak da 20-30 kişilik fleetlerle "Kendimiz" Birşeyler yapmaya çalışıyoruz.. Kb Linkimize bakarsanız dediğim gibi çok da başarılı olduğumuz söylenemez. Ama incelerseniz Fleetlerin "Sadece" Türk Oyuncularla dolu olduğunu ve KB mizi Büyük Fleetlerin "Heyecanlı ve Çok Riskli Pvp" -İroni olduğunu anlayasanız diye bak birde uyarı yazıyorum- Basit killeriyle doldurmuyoruz.. Ha , Doldurmak istesek şu andaki sayımız ve birşeyler yapma hevesimizle gayet güzel de Pet Corp-Alliance Oluruz.. Neyse Bize Gelmek isteyen Tüm Eve Oyuncularına kapımız açık.. Çok şey vaad etmiyoruz ama emin olun gelenler Çok eğlenecek Çok... Dip Not: Şu "üçkağıtçılar" diyen arkadaşın kuyruk acısını da öğrenebilsem daha iyi olacaktı da.. Arkadaş başkalarının bilgilenmesini istiyorsa, çamur atmak değilde forumun işlevinde kullanılmasını sağlamak istiyorsa açıklasın neden öyle dediğini... Neyse megetege benden troll olmuyor çok ciddi kalıyorum Be.. Edit: Code Düzenleme..
AsRoyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bide geçin bu bizim corp sizin corp sizin alliance bizim alliance burada olaylar tamamen kişiseldir masumları olaylara alet edip madur etmenin bir anlamı yok ve şunun da altını çizelim benim açıkça morsus mihi ve yaltakçılarına taaa tribüte bölgesinden kalma bariz bi garezim var. konu içerisinde tortuga cartel yada farklı herhangi bir türk corpuna dair bir kelime geçiyormu onu bir incele, cevap vermenin ne kadar mantıksız olduğunu ve ayrıca merakının yersiz olduğunu görmüş olacaksın ha bu arada türk alliance tortuga cartel e de geleceği parlakmı bilinmez ama zamanla görecez başarılar... DİP NOT: BİZİM LAFIMIZ ARAMIZDA BULUNAN KANI BOZUK BAZI PARAZİTLERE YÖNELİKTİR. sevdiğimiz saydığımız nice arkadaş nice insan evladı var onlar başımızın üstünde... Dediğim gibi lafı alması gerekenler alıyor icap ettiğinde de cevap veriyor açık bir şekilde bende bundan haz alıyorum çünkü bu tiplerin türklükle uzaktan yakından alakası yok.
lurthz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Ben 5 aylık oyuncuyum ılk basladıgımda eski bi oyuncunun beginner corpundaydım sonra o korp kapandı turkflleete gecmek ıstıyenler gecebılır dendi tam oyundan sıkılmıs bırakmak üzereydim turkfleet te gecmemıs olsam coktan bırakmıstım.
destur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bir çok kişinin üzerimizde çok emeği ve yardımı vardır ama gel gor ki şu ana kadar 2 eve'ci ile bulusabildim . oyle sömürücüler ,, kongo keneleri,, gördük ki dediler,, pleximize bile göz koydular ... 500m kazandık diyelim plexten yarısını onlara yada ona vereckmişiz geriye kalan 250m 2 kişi paylaşacakmış gibi lâflar....vay ne cüzel istanbul uzunelendil durmadan gemi mermi item vs taşır atar korp hangarına 2 gün sonra ts de bağırır ,, yav daha 2 gun once gemi doldurum hangarı nereye gtti bu gemiler vsler ,, gibi lâflar.eğer bu sömürmek ise memnunuz sömürülmekten. baki selâmlar
Uzunelendil Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Yav gayet basit normal bir topic açtım, dedim sakince duyuru olsun, illa bi homeless çıkıyor arkadaş. Ne şu bize laf atan bebenin kendi topiclerine bişey yazdım ne başka bişey, inatla boş konuşuyor. Biz en iyi Türk grubuyuz demem, PvP'de hayatın sırlarını da keşfettik demem. Ama sayıca en fazla Türkün birarada kavga dövüş olmadan (benimle baltaci arasındakiler sayılmaz) geçindiği tek grubuz. Herkesin elinden geldiğince bir arada hareket etmeye çalıştığı bir grubuz. Farklı corplar olsa da, herkesin olaya Türk allaince diye bir baktığı bir grubuz. Amacımız bu sayıyı elimizden geldiğince arttırmak, ilerde mümkünse güçlü bir alliance oluşturmak. Ha bir de Titan'ı olan oyundaki tek Türk grubuyuz (tüm EvE tarihi boyunca Titan'ı olan bizden başka bir Türk grubu, olmadı diyim siz anlayın) Hani bilginize. Şimdi dikkatle okursanız ne diğer türkleri ezeriz dedim, ne başka bişey. İnatla bu başlığın basit bir ilan olarak görmeyip yazacak arkadaşlara önce bir nefes almalarını, sonra şu güzel yaz günlerinde dışarı çıkıp dolaşmalarını tavsiye ediyorum. Yoksa ekran karşısında otur laf yetiştir, o anca Meteye özgü :) Not: Mete napcaz biz senle yav, bi tatile çık da kafamızı dinleyek.
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 @darejedi; off topik olan mesajlari silersen cok sevinecegim. Bu arada nasil da patladin aksam doganay hehehehe verdiler anahtari eline :p
Uzunelendil Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Yav sorma adam 3 kere sıktı güm oldum abi. Valla diyim baltaci kesin planladı. Yoksa Hawk ile cengaver gibi nereye gidiyon di mi
lurthz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 o titanın havası 1500 :) hergun bi carier alıyo :D
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 oo titanı öle kullanıosanız süper, 1 shot dimi carrierlar
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Pazar akşamı kurtuluyosun benden doğanay :) Super Capital hariç her gemi tek atışta alırda doğanay kullanmaz titanı öle, anca arada bi log olup, "vay be titanım var" diip kapatıdur charı.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 haa ben de sandımdı syndicate de çatır çatır carrier avlıorlar (:P)
Babameal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Yok o kadar Coşmuyoruz. Geçenlerde Rook&Kings Elemanları Bait olarak bir carrier önümüze atıp, daha sonra biz carrieleri patlatamadan bizi patlatan sazan Rote Kapelle Filosunun içinden geçip Carrierini de aldığından beri Titanı öyle he diyince online etmiyoruz :) http://turkf.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=10111889 Gerçi Titan İle DD yapıp 1 Capital Industrial Kill'i Aldık Bilem.. http://turkf.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=10073885 Edit: Linki Yanlış Atmışım... Onu Düzelttim.. Bu Arada linki versem mi vermesem mi bilemedim. Şu ana kadar Oyunda Türk Oyuncuları Birbirine yaptıklarını düşününce; Bu Titan İçin de birilerini bişiler planlayacağına eminim.. Neyse Demirden Korksak Trene Binmezdik :)
Uzunelendil Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Yok kardeş eline sağlık, Mete yığılıp kalmıştır şimdi ekran karşısında :), Morsustayken süs bitkisiydi o Titan da burada tek görmeyeyim. Not: Mete gözümsün
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Recent Messages'a bakarken topic ismini "Tolga Karel" diye okudum sdfsdfsdf.
Law Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Sırf titanı göremk için bile hesabı açacakdım ama nasıl bir grafik motoru gelmişse x550 ekran kartım desteklemiyo oyunu (bilmem ne 3 desteklemiyor muş)açmadı bile oyunu.
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 :) Eve git gide üst düzey pcler istemeye başladı bi bakıma iyi aslında böylece basit wowları oynayabilen tayfa yaklaşamıyor.
Law Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 İyide dandik grafik opsiyonu sunmayarak benim gibi eski oyuncusunu ve potansiyel müşteriyi kaçırdılar. Ben grafiğine bakmıyorum ki oyunun, beni çeken derinliği. Onun içinde gidip bana ekran kartı aldırarak ne gibi bir mantık güdüyor ki, ciuv ciuv yaparken lazerine, nebulasına, gezegenine bakıp mehey demem eb çok 30 saniye sürer. yap işte eski versiyonu koy.
Öne çıkan mesajlar