Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[LOL] Hangi server?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet soru basit, fikrim habire değişiyor ama şu an gönlüm east'ten yana. yan accountı weste atıcam sanırım. malum eskisi gibi değil patiden de bir sürü başlayan oldu burayı da bir tartalım bakalım çoğunluk ağırlıklı olarak hangisinde olacak..
Mesaj tarihi:
Büyük ihtimal east olur çünkü herkes west abanıcak yine aynı sıra olayı filan olur ama diğer yandan east olayı cidden sıkıcı ing konuşan pek olmuyor solo oynuyormuşsun gibi geliyor felan fistan bakalım daha karar vermedim ama east olur büyük ihtimal
Mesaj tarihi:
valla slavlarla oynamakta bi sorun yok, iskandinavlarda fena değil.

hanı alaman bebeler fransızlarda cok parlak değil oyun konusunda hatta cok daha rageler. konusamıyalım pingle anlaşırız ama bişilere kıl kapıp mallaşmalarından iyidir.
Mesaj tarihi:
Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali olacak ya,

East'teki chat; лучшая бесплатная почта. Доступ к почте через POP/SMTP, веб- и wap-интерфейс ))))))))))))

West'te chat; Emmanuelle danse pour le jeu Gagne ta rencontre avec Jenifer.

falan gfdhfjkd.
Mesaj tarihi:
prolar niye weste geçsin abi, adamlar kendi çiftliklerinde ladder kasıp turnuvalara katılabilecekken gidip westte işlerini zorlaştırmazlar. onlara fıstık gibi fırsat oldu işte, asya oyuncuları ne kadar berbat olmasına rağmen aynı sayıda takım gönderdi mesela dreamhack'e.
Mesaj tarihi:
West olacak patiden çok kişi olursa smurfu easte atıcam.
Ama trden de west seçilebilir bence, şu an güncel sunucular frankfurtta zaten. E gene frankfurtta olacak. East sunucuları kim bilir nerede..
Mesaj tarihi:
GEd said:

West olacak patiden çok kişi olursa smurfu easte atıcam.
Ama trden de west seçilebilir bence, şu an güncel sunucular frankfurtta zaten. E gene frankfurtta olacak. East sunucuları kim bilir nerede..

eastede varipvadan bağlanıyorum sanırım. ping sorunu yasanmaz eastte. mevzu sıra ve mal westlerin tripleirni cekmek olucak daha cok.
Mesaj tarihi:
westi izliyorum, tüm oyunlar fransızcaya dönmüş. adamlara anne muhabbeti yaparsan paşa paşa inglizce cevap veriyorlar onun dışında tık yok diyor millet.
Mesaj tarihi:
f2p olduğu için oyuncular açısından zaten kötü olan lol şuan evlere şenlik durumda.
polak, rus kardeşlerimizle birbirimize "fuck you" diyerek geçiniyoruz mis gibim.
Mesaj tarihi:
Nasıl rastlamadın ya benim her oyunumda herkez gayet ingilizce konuşuyor. Kendi aralarında muhabbet ediyorlar tabi ama o da beni rahatsız etmiyor oyun hakkında yazarken ingilizce yazdıkları sürece ki yazıyorlar. Bana hiç öle denk gelmedi daha bi sürüde oyun oynadım splitten sonra.
Mesaj tarihi:
aynen benim oyunlar da gayet iyiydi. işin ilginç yanı 1500 elo streamde leaver varken benim splitten sonraki oyunlarda hiç olmadı karşı takımda falan da. splitten önce 4-5 oyunda bir olurdu.
  • Yeni Oluştur...