DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Evet soru basit, fikrim habire değişiyor ama şu an gönlüm east'ten yana. yan accountı weste atıcam sanırım. malum eskisi gibi değil patiden de bir sürü başlayan oldu burayı da bir tartalım bakalım çoğunluk ağırlıklı olarak hangisinde olacak..
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 westde bi smurf açıp bakarım eastden farkı olmazsa KURWA KURWAlarla devam ederim
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 fransızlarla oynıcagıma oynanam ya. hangi servera atarsa orda kalırım ben.
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Büyük ihtimal east olur çünkü herkes west abanıcak yine aynı sıra olayı filan olur ama diğer yandan east olayı cidden sıkıcı ing konuşan pek olmuyor solo oynuyormuşsun gibi geliyor felan fistan bakalım daha karar vermedim ama east olur büyük ihtimal
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 valla slavlarla oynamakta bi sorun yok, iskandinavlarda fena değil. hanı alaman bebeler fransızlarda cok parlak değil oyun konusunda hatta cok daha rageler. konusamıyalım pingle anlaşırız ama bişilere kıl kapıp mallaşmalarından iyidir.
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali olacak ya, East'teki chat; лучшая бесплатная почта. Доступ к почте через POP/SMTP, веб- и wap-интерфейс )))))))))))) West'te chat; Emmanuelle danse pour le jeu Gagne ta rencontre avec Jenifer. falan gfdhfjkd.
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bir de mümkünse premade atalım bir ara, zaten çok oynayan bir komunite yok.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 West çok çirkin olacak gibi geliyor bana. East'e aslında almanları da verseler kadro güzel olurdu. Eğer weste geçmezse prolar daha güzel bir community olur herhalde eastte.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 prolar niye weste geçsin abi, adamlar kendi çiftliklerinde ladder kasıp turnuvalara katılabilecekken gidip westte işlerini zorlaştırmazlar. onlara fıstık gibi fırsat oldu işte, asya oyuncuları ne kadar berbat olmasına rağmen aynı sayıda takım gönderdi mesela dreamhack'e.
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 seçme şansımız var mı türkiyeden katılan yarışmacılar olarak?
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 West olacak patiden çok kişi olursa smurfu easte atıcam. Ama trden de west seçilebilir bence, şu an güncel sunucular frankfurtta zaten. E gene frankfurtta olacak. East sunucuları kim bilir nerede..
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben west seçerim o zaman en iyi ping almanyaya berlin pingim istanbuldan iyi
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 GEd said: West olacak patiden çok kişi olursa smurfu easte atıcam. Ama trden de west seçilebilir bence, şu an güncel sunucular frankfurtta zaten. E gene frankfurtta olacak. East sunucuları kim bilir nerede.. eastede varipvadan bağlanıyorum sanırım. ping sorunu yasanmaz eastte. mevzu sıra ve mal westlerin tripleirni cekmek olucak daha cok.
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Eastim ben de. Polonyalıları dövüyoruz mütemadiyen KURWA
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 westi izliyorum, tüm oyunlar fransızcaya dönmüş. adamlara anne muhabbeti yaparsan paşa paşa inglizce cevap veriyorlar onun dışında tık yok diyor millet.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 east'de paticik kanalına gelip kanal penceresinden auto joine ayarlayın kendınızı :) bi 5v5 donsun bu aksam
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ben muhtemelen 11 buçuk 12 gibi girerim oyuna iş uzamazsa, orda olursanız atarız 1-2 oyun.
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 east'e tombalaci nikiyle intikal etmiş bulunuyorum.
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 f2p olduğu için oyuncular açısından zaten kötü olan lol şuan evlere şenlik durumda. polak, rus kardeşlerimizle birbirimize "fuck you" diyerek geçiniyoruz mis gibim.
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 East'in resmi dili Lehçe. İngilizce konuşana rastlamadım henüz
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Nasıl rastlamadın ya benim her oyunumda herkez gayet ingilizce konuşuyor. Kendi aralarında muhabbet ediyorlar tabi ama o da beni rahatsız etmiyor oyun hakkında yazarken ingilizce yazdıkları sürece ki yazıyorlar. Bana hiç öle denk gelmedi daha bi sürüde oyun oynadım splitten sonra.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 aynen benim oyunlar da gayet iyiydi. işin ilginç yanı 1500 elo streamde leaver varken benim splitten sonraki oyunlarda hiç olmadı karşı takımda falan da. splitten önce 4-5 oyunda bir olurdu.
Öne çıkan mesajlar