Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Dayannamadım, mangayı bitirdim: Mangayı bitirdim, ağır spoiler Sonu berbattı. Kızın lan o senin diye çığlıklar atardım evde kimse olmasaydı. Bölümler boyunca empati kur, güzel baba-kız ilişkisi düşün, kendini adamın yerine koy; sonra bu! Ağzına tükürülesi adam ya! İzlemiyorum animeyi de artık. defolun gidin bilgisayımdan, siliyorum hakkındaki herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Manganın sonu falan Mangayı çok kötü bitirdi bence ya. 40'ında 16 yaşında liseli kız. Onizuka Hoca yanlış yoldan gidiyor. Ayrıca Kouki'nin annesi de Daikichi'yi yok yere reddedip, yerine çat diye başka bi adam bulup onunla evlendi. Yahu oraları falan bi anlatsa da biz de ne oldu falan bi anlasak. Keşke ikinci yarıyı hiç yapmasaydı mangaka ya. Rin'in ilkokul, ortaokul, ergenliğe giriş falan derken gösterebileceği bayağı bir şey vardı. Bir Josei uğruna güzelim konuyu yalan etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 nolur manga demeyin bana. bu başlıkta da spo içinde bile manga yazmayın. ayda yılda bi /a/'ya bakıyım dedim. gördüğüm ilk başlık usagi drop son manga chapterdan bi sayfa çıktı. spoiler yemenin verdiği rage üstüne manganın içeriğini görünce nötron yemiş uranyum-235 izotopu gibi oldum. yahut bi supervolcano, bir big bang, motherfucking rage of one thousand suns fffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mangasını okumaya can atsam da okumayacağım. Her hafta çok daha fazla sarıyor. Ne kadar iyiymiş Usagi Drop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Yukarda verdiğim spoiler'ı oku bence. Saatlerini kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 şu başlıgı gorunce aklıma şey gelio direk usagi drop-2011 yaz 2280 e gönder çizgi film cebine gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 rin gibi kızım olsun lan ilerde das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 rin güzel isim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Rin acayip tatlı bu bölümde de... Anime iki kişinin hayatından daha ziyade japon hayat tarzını ve geleneklerini anlatıyor. Ama yine de Rin... :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 son iki bölümdür çok güzel gidiyor. Rin sen ponpon kedisin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 gerge sonu çok kötü diyince tırtstım spoiler manga hiçbişey açmadım da animesi böyle soğuk kış gününde içilen mercimek çorbası gibi geldi, ödev yapacaktım içinden gelmedi kitlendim direk hiç bakmayayım mı mangasına aklında böyle mi kalsın, death note un ikinci yarısında saçmalaması gibi bişey mi oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 sen finale kadar spo yemeden izleyip öyle bi yorum yaparsın bakalım spolandığımıza değmişmi. ps: senin mesaj gördünce devamını ypaıyolar dedim ama değilmiş.. bitirdiysen seriyi aç oku mangadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Deathnote bu manganın sonu yanında pony masumluğuyla takılıyor, sevimlilik yapan bir yavru kedi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ahah peki daha boş bir vaktimde bakayım madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 çok şirin ya, liseli genç kızlar gibi oturup izledim tek oturuşta hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 clannad 2. sezonu izleyen biri olarak ölüp ölüp dirildim 10. bölümde =((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 2. sezon mu başladı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ha yok slowpokelar olarak upliyoruz fds cikmasin da zaten, mangayi okudum da hakkaten sacmalamis, zirvedeyken biraksaymis keske animasyona dokulen kismi her sekilde guzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 kız orospumu oluyo noluyo ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 samaella said: kız orospumu oluyo noluyo ? :D önceki sayfadaki rage postlarından anladığım kadarıyla; Daikichi Rin i akşam simidi gibi çıtır çıtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 gibi evet de o kadar da direkt degil fds manga spoiler timeskip var 10 yil sonrasina, koukinin rine yazislari meyvesini verecek mi diye geciyor biraz lakin sonlara dogru daikichinin iyiden iyiye support karaktere dondugu bir anda ona yazmaya basliyor liseli ergen de desek yine sacma yani daikichi de mirin kirin ediyor okulunu bitir oyle gel diyor iki yil timeskip daykici iyi bari hadi evlenek diyor 12 yil kizi gibi yetistirdigi sahsa fin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Fly said: gibi evet de o kadar da direkt degil fds manga spoiler timeskip var 10 yil sonrasina, koukinin rine yazislari meyvesini verecek mi diye geciyor biraz lakin sonlara dogru daikichinin iyiden iyiye support karaktere dondugu bir anda ona yazmaya basliyor liseli ergen de desek yine sacma yani daikichi de mirin kirin ediyor okulunu bitir oyle gel diyor iki yil timeskip daykici iyi bari hadi evlenek diyor 12 yil kizi gibi yetistirdigi sahsa fin Hadi ya ben daikichinin hep diger kadınla takılmasını istediydim. Su okul arkadasının anasıyla :( Japonlarda ahlak kalmamış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ciddii misiniz?!?! abi çok tatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 sakin sakin ilerlerken bir anda depar atti iki uc bolumde sonlandirdi, lan bir yere gitmeyecek bu seri bitireyim bir sekilde dedi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar