Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Usagi Drop - 2011 Yaz

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Dayannamadım, mangayı bitirdim:

Mangayı bitirdim, ağır spoiler

Sonu berbattı. Kızın lan o senin diye çığlıklar atardım evde kimse olmasaydı. Bölümler boyunca empati kur, güzel baba-kız ilişkisi düşün, kendini adamın yerine koy; sonra bu! Ağzına tükürülesi adam ya!

İzlemiyorum animeyi de artık. defolun gidin bilgisayımdan, siliyorum hakkındaki herşeyi.

Sosyal ağlarda paylaş

Manganın sonu falan

Mangayı çok kötü bitirdi bence ya. 40'ında 16 yaşında liseli kız. Onizuka Hoca yanlış yoldan gidiyor. Ayrıca Kouki'nin annesi de Daikichi'yi yok yere reddedip, yerine çat diye başka bi adam bulup onunla evlendi. Yahu oraları falan bi anlatsa da biz de ne oldu falan bi anlasak. Keşke ikinci yarıyı hiç yapmasaydı mangaka ya. Rin'in ilkokul, ortaokul, ergenliğe giriş falan derken gösterebileceği bayağı bir şey vardı. Bir Josei uğruna güzelim konuyu yalan etti.

Sosyal ağlarda paylaş

nolur manga demeyin bana. bu başlıkta da spo içinde bile manga yazmayın. ayda yılda bi /a/'ya bakıyım dedim. gördüğüm ilk başlık usagi drop son manga chapterdan bi sayfa çıktı.

spoiler yemenin verdiği rage üstüne manganın içeriğini görünce nötron yemiş uranyum-235 izotopu gibi oldum. yahut bi supervolcano, bir big bang, motherfucking rage of one thousand suns fffffff
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
gerge sonu çok kötü diyince tırtstım spoiler manga hiçbişey açmadım da animesi böyle soğuk kış gününde içilen mercimek çorbası gibi geldi, ödev yapacaktım içinden gelmedi kitlendim direk

hiç bakmayayım mı mangasına aklında böyle mi kalsın, death note un ikinci yarısında saçmalaması gibi bişey mi oluyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
gibi evet de o kadar da direkt degil fds

manga spoiler

timeskip var 10 yil sonrasina, koukinin rine yazislari meyvesini verecek mi diye geciyor biraz

lakin

sonlara dogru daikichinin iyiden iyiye support karaktere dondugu bir anda ona yazmaya basliyor

liseli ergen de desek yine sacma yani

daikichi de mirin kirin ediyor okulunu bitir oyle gel diyor
iki yil timeskip
daykici iyi bari hadi evlenek diyor 12 yil kizi gibi yetistirdigi sahsa

fin

Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

gibi evet de o kadar da direkt degil fds

manga spoiler

timeskip var 10 yil sonrasina, koukinin rine yazislari meyvesini verecek mi diye geciyor biraz

lakin

sonlara dogru daikichinin iyiden iyiye support karaktere dondugu bir anda ona yazmaya basliyor

liseli ergen de desek yine sacma yani

daikichi de mirin kirin ediyor okulunu bitir oyle gel diyor
iki yil timeskip
daykici iyi bari hadi evlenek diyor 12 yil kizi gibi yetistirdigi sahsa

fin

Hadi ya ben daikichinin hep diger kadınla takılmasını istediydim. Su okul arkadasının anasıyla :(

Japonlarda ahlak kalmamış arkadaş

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...