Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucgen vucutlu Musluman olurmu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yakası, bağrı açık, dar pantolon ve şortlarıyla bir cinsellik anıtı gibi dolaşan üçgen vücutlu erkekleri görünce....
Sakalsız, bıyıksız, cüretkâr erkeklerin arasında sanki bir penis müzesinde geziyor gibiyiz....

???
Mesaj tarihi:
"Oysa, eskiden bir Müslüman giyim tarzıyla 2 kilometreden tanınırdı. Şimdi küresel giyim ve yaşam tarzları arasında bir erkeğin Müslüman olup olmadığını anlayana kadar ömür bitiyor. "

şu 3 satırda bile adamın dünya din görüşü anlaşılıyor. yazık
Mesaj tarihi:
Ahahaha adam resmen kıskanca bağlamış ya,abi birisi sölesin şuna en kötü ihtimalde steroidler var üçgen olur 2 aya.

penis müzeside efsane olmuş
Mesaj tarihi:
adam gizli eşcinsel ve metroseksüel erkek görünce dayanamıyor, cami tuvaletine koşup asılıyor. sonra çok pişman oluyor ben naptım diyor. sonra tekrar asılıyor. tekrar kahroluyor. çözdüm adamı
Mesaj tarihi:
çok değişik kafalardaymış

said:
Kozmetik dünyasında en çok para kırışıklık önleme, yaşlanmayı geciktirme yani cilt bakımında dönüyor.
Yüzün genç kalması için kullanılan kozmetik ürünler genellikle fare, güvercin boku ile yılan zehirinden elde ediliyor.
David ile Victoria Beckham; güzelliklerini kuş pisliğine borçlu olduklarını açıkladılar bile…
Engerek yılanı zehri, özel bir lazer yöntemiyle gençleştirici ve kırışık önleyici olarak uygulanıyor.
Güzellik ve nur ayrımını şimdi daha iyi algılayacağız galiba!
Çevremiz zehirli güzellikle dolu.
Karakter oturtmak, kul olmak, şükretmek yerine kaportaya önem veren insanların hangi pislikleri yüzlerine sürdüklerini bilmeleri gerekiyor.
Güzellik zehirdir!
Yüzlerce yıl yılan ile kadının yan yana anılması bilimsel olarak ispatlanmak üzere.
Nur, Allah’ın müminlere hediye ettiği manevi losyondur ve bu yüzden güzel olsanız bile size sıkılmaz!
Bu yüzyılın geyşaları yüzlerini hayvan boklarının arkasına saklıyor. Çok geçmeden kokusu çıkıyor lakin iş işten geçmiş oluyor.
Yaşlanmak ve ölmek gerek.
Vakti gelince kırışmak, kırıştırmaktan iyidir. Allah, bizlere kendi losyonundan nasip etsin…
  • Yeni Oluştur...