Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 yurtdışı dediğin bodrumdna ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Red said: kucukcekmece sahilde denize giriliyor oraya akın.halka karışmak lzm moda'dan gireceğim ben ya. daha yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 moda deniz klübüüğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bella said: ben ve tatil? 5 senedir falan tatil yapmıyorum. Bide hala tatil yapmadım diyor ya adamda bi utanma olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 yurtdisi turlari acaip ucuz ya atlayip gitmek lazim aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 edik: hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 heheheheh tatile gidiyorum bi sorun çıkmazsa gidemiyen fakirlerle dalga geçmek için açmıştım zaten topic'i heheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Senin yaptığın tatile tatil demiyorum 3gün izmirden dışarı çıkıcam diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Bella said: moda deniz klübüüğğ yok sahilden donla gireriz artık. adamınbiri bizi satmış lan. o da gidemeyecek diyorduk, güvenmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Ben bir yere gidemiyorum. Ağustos'un ortasına master başvuru sınavı koyan zihniyet yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bu sene izinim olmadıgından bi yere gidemiyorum. ama kafaya koydum seneye mısıra gidip dünya gözüyle piramitleri görecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Dartanian said: Senin yaptığın tatile tatil demiyorum 3gün izmirden dışarı çıkıcam diyorum. bodruma gidiyorum lan daha neresi tatil sayılmasın ayıp ediyosun heee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 yaz okulu+ staj var. ama biraz süre kalıyor. olursa işte gitmek istiyorum. gerçi gitçek insan yok ya. ailemle giderim olmadı. tek gitmekten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 adamınbiri said: Dartanian said: Senin yaptığın tatile tatil demiyorum 3gün izmirden dışarı çıkıcam diyorum. bodruma gidiyorum lan daha neresi tatil sayılmasın ayıp ediyosun heee Döndüğünde başkalarının kız tavlama hikayelerini anlatacaksan msnden, dönme. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 4 kızın arasına gidip dedikodu yapıp dönen adam mı diyo bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 2kişiydiler oğlum.Onlara küçük seks hikayeleri anlattım ve döndüm, dedikodu yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 küçük süprizlerle hayat'a tat vermek lazım tabi aehfuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ben de yapamıyom :( http://ginaly.tumblr.com/page/2#6031782587 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 [sesli düşün] tatil yapacak param var, tatil 14 gün tatil hakkım var, halen plan yapmadım. gidecek birini de bulamadım. sçarım beğenmedim bunu ben yea. hmm plansız bodos tatile mi çıksam? en güzeli aslında. güneye doğru yol aldım mı tamamdır. fotoğraf makinamı ekstra bataryalarımı falan toparliim ben, evet. şu proje bitmeden kafam rahatlamıycak ama. bitmeden tatile gidemem. öfff silkecem böyle muhabbeti ya. [/sesli düşün] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Bayramda denize şambrelle girecem ki, doğudan geldiğim belli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar