adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kimler var mesela ben istanbuldan çıkamıyorum yine son 4 senedir olduğu gibi 4 senedir istanbuldayım lan hiç çıkamadım adam akıllı kötü bişey bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 *yapamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben istanbul çok çıkıyorum da yine de tatil yapamıyorum seneye bakalım kısmet nasip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben bu sene gezmenin dışkısını çıkardım. yaşasın boş beleş insan olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Asker kontenjanından yaz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 askerde yapcam ben tatili, sayılır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 unive basladigimdan beri ayagimi deniz suyuna sokamadim. ki 5 seneye tekabul ediyor bu. evim cesmeye yarim saat bile degil ustelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 tam bodruma gidiceğim hafta hastaneye yatıcak kadar hasta olunca bu seneki tatil gümledi tabi. şimdide stajda sürünüyorum. ve bu son yaz tatilimdi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 açacagın başlıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Son yaz tatilim ve agustos ayında avşaya kaçıcam. Sanırım fakirlerin bodrumu haline geldi avşa. Mainstream olmadan önce avşada evim vardı ile yaz tatili hipsterı olabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 dün geldim daha. 2 hafta sonra bi daha giderim başka yere tatile. öyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Tatile gittigimde dinlenmekten cok, yoruldugumu farkettim o yuzden evde oturmayi tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bide millet @bodrum @marmaris @milano falan yazıyo iyice bi kıl oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 geçen yıl yaz okulunda iken 2 günlük de olsa tatile gitmiştim de, bu yıl ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Hatta tatile kız arkadaşımla beraber gidecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 geçen yıl tatile diye çıktım gittiğim ilk gün deli gibi yağmur yağdı sonra ki cenazeye geri çağırdılar çok kötü bi histi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 zaman mefhumunu yitirdiğim için emin değilim ama galiba 4-5sene oldu abi. yine gidemiyorum. evde de dinlenemiyorum yalnız. hani sadece tatil de değil. hakikaten nolifer oldum şu dönem içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Tatili Erzurum'da yapacağım anlaşılan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 en sevdiğim. kaşların dökülme mesvisimidir şimdi. yerler kaş kaş olmuştur pofuduk pofuduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Erzurumluların çoğu şuan güneye göçmüştür. 'YOU ME FRIEND GO TO BAR?' diyorlardır tahminimce. edit: Erzurumlu derken erzurum dışında yaşayan erzurumluları katmıyorum. Erzurumda yaşayan erzurumluları katıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 üşeniyorum arkadaş, kim gitcek filan. nasıl bir bezginlik bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 benim 4 temmuzda başladı stajım, 29'unda bitiyor. 1 ağustos'da ikinci stajım başlıyor. sokarım böyle işe, ikinci stajı yapmıyım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Benim bir ayda 4 staj yapan arkadaşım var. Adam haftalık gitti. Şuan cvde 4 farklı şirketin cv var diyor fakat bir kişi arasa şirketleri hatırlamazlar herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 5 senedir tatil yapmıyorum. her yaz staj yaptım bok var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben tatili balkonda yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar