knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 pek sanmam ucuza vereceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 fenersiz lige 25tl, fenerliye 40tl ye tavım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ahaha ligtv arayıp duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 feneri düşürsünler ben 2 tane alcam eve üyelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Masquerade said: feneri düşürsünler ben 2 tane alcam eve üyelik. /win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben aradım cezası neyse ödeyip tahadutu iptal ettiricem dedim sallamadı kadın. cezalarımız ne kadar dedim söyledi. lol bu ne lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben fenerbahceliyim, dusecegi icin almayacagim dedim; 6 ay size lig tv'yi 19 liradan verelim dediler. ben de yok canims baybay dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 fizban said: ben fenerbahceliyim, dusecegi icin almayacagim dedim; 6 ay size lig tv'yi 19 liradan verelim dediler. ben de yok canims baybay dedim. işte gercek fenerli böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bende aricam fenerliyim iptal etmek istiyorum diyim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 benim iptal sebebim o değildi ama. adamlar iptal başvuru tarihime baksalardı 1 temmuz olduğunu görürlerdi, farketmediler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 uzatırken sana haber vermek zorundalar, bu mesaja cevap vermezseniz sözleşmenizi uzatacaz diye.. onu yapmazlarsa kapatmak zorundalar sen itiraz ettiğinde. senin onayının bulunduğu bişey lazım o tarihe ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 annem mart 2012 ye kadar ödeyeyim bare dedi. haha marta kadar ligtv var. artık karabük'ün maçlarını izlerim. mart'tan sonra gogo ligtv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 hatta bu dediğim olay karamehmetlerin genel politikası, tcellden superonline'a her türlü firmasında yapıo sessiz sakince, ama sen HÖT dedinmi pıs pıs geri adım atıolar, sölerim seni tayyip'e diosun olay bitio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Up. Her sene ligler bitmeden LigTV üyeliğini "askıya alma" seçeneğini kullanıyordum. Liglerin tatilde olduğu sürede 2-3 ay boyunca faturanı indirip, hediye kanal açıyorlardı. Bu uygulama bu sene yokmuş, benzer durumda olan biri arayıp sorabilir mi? Bu askıya alma işlemine benzer bir kampanya var mı? Bana sözleşme iptalini önerdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Bende aynı durumdan dolayı 2 ay önce lig tv üyeliği açtırmak istemiştim ama askı olayını yapmıyorlarmış artık o yüzden vodafone'nun red L paketine geçtim o ligtv üyeliği verdi internetten maçları hep öyle izledim spotify filanda bebek gibi geldi tavsiye ederim. Gerçi lig bitti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar