Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saç anketi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
siz hiç tanımadığınız bir memlekette berbere gittiniz mi?
ben bir kere gittim, kel oldum.

cemal süreya

şaka falan bu ilk defa gittiğin, bilmediğin şehirlerde berbere gitme zorunluluğu beni acayip geriyor. 4-5 saat şehri dolaşıp içgüdülerimle doğru berberi arıyorum. :(
Mesaj tarihi:
benim saclar kısa,biraz uzayınca hemen anormal sekilde zayıflasıyor ve dökülmeye baslıyor.
o yüzden saclarım kısa takılıyorum su aralar ise 3 nümero olucak muhtemelen askere gidecegim.emenike
Mesaj tarihi:
saçlar çok inceldi ama kısa saç götüm gibi durduğu için kısa kestirtmiyorum. yine de öbürsü gün için 1saat ayırıp gideyim de kısalttırayım biraz.

feci vakit kaybı abi saç, tırnak ve gibi uzamaması gereken keratin birikintilerini düzenlemek.
Mesaj tarihi:
sadece rakçı ve metalcilerin saç uzattığınıu düşünen gerizekalılar hala mevcutmuş.
kız arkadaşı yada çevresindeki kızların, uzun saçlı çocuklara tav olunca, uzun saça bok atan ergen tiplerde baya fazlaymış yazılanlardan onu anladım
Mesaj tarihi:
toni guy indirim mi yapmıs

saç sakal 60 a cıkıyordum ben

bayadır 4 numara yaptıgım için gitmiyorum ama saçım uzunken oraya gidiyorum
Mesaj tarihi:
Cuce said:

kısa sac uzun saca cesaert edemeyenlerin utancıdır.

Bu cümleyi artırıyorum geçmişte roma harici neredeyse tüm topluluklarda ancak cenazelerde saç kesiliyordu (oda bir tutam)

Galyalılar

Galyalılar

Hunlar

Atilla

Yunanlılar

Platon

Persler

Persler

Kimmerler

Conan

Sayılabilir ki daha fazla sayma gereği duymuyorum.Kısa saç devlet destekli zorunlu moda akımıdır devletlerin baskısı azaldığında azalarak kaybolacaktır.
Mesaj tarihi:
kısaydı, hep kısa. ortaokul zamanı bi kere 3 ay mı ne berbere gitmeye üşenmiştim böle emrah ile zeki müren arası bişey oldu kafa modeli. (biraz gür saçlar) o gün bu gündür bi daha uzatmam tevbe ettim.
  • Yeni Oluştur...