gypsy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sacın uzarken aldıgı formlar hayatında en leş gorundugun yıllardır sanrm.bu yüzden herkez uzatamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yalnız benim saçım uzun ama daha 1 kere bile salık çıkmadım insan içine öyle bir gariplik var. at kuyruğu forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 edward elric gibi ponytail yapmak da süpersonik bir fikir. uzasın denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 siz hiç tanımadığınız bir memlekette berbere gittiniz mi? ben bir kere gittim, kel oldum. cemal süreya şaka falan bu ilk defa gittiğin, bilmediğin şehirlerde berbere gitme zorunluluğu beni acayip geriyor. 4-5 saat şehri dolaşıp içgüdülerimle doğru berberi arıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kellikte iyi lan bi yerde.saç derdin olmuyo. Zügürt sıtayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 istanbul avrupada (beşiktaş dolayları) adam gibi bi kuaför önerin de gidelim ya. 50 lira olmasın yalnız. 3 kuaföre gittim aradığımı bulamadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 50lira olmasin diyorsan toni and guy var etilerde, suadiye'de de vardi sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 benim saclar kısa,biraz uzayınca hemen anormal sekilde zayıflasıyor ve dökülmeye baslıyor. o yüzden saclarım kısa takılıyorum su aralar ise 3 nümero olucak muhtemelen askere gidecegim.emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yok ali sami 50 lira ne lan. max 15 lira kadın kuaförleri. hadi 20 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 is bilmeyenler kesiyor oyle yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 çok özel adamları almıyorlar mos a filan. gayet normal küafor bir çoğu. gidip kitlenmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 saçlar çok inceldi ama kısa saç götüm gibi durduğu için kısa kestirtmiyorum. yine de öbürsü gün için 1saat ayırıp gideyim de kısalttırayım biraz. feci vakit kaybı abi saç, tırnak ve gibi uzamaması gereken keratin birikintilerini düzenlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sadece rakçı ve metalcilerin saç uzattığınıu düşünen gerizekalılar hala mevcutmuş. kız arkadaşı yada çevresindeki kızların, uzun saçlı çocuklara tav olunca, uzun saça bok atan ergen tiplerde baya fazlaymış yazılanlardan onu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 çok uzun. biraz kestirip vampir modeli yaptırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 toni guy indirim mi yapmıs saç sakal 60 a cıkıyordum ben bayadır 4 numara yaptıgım için gitmiyorum ama saçım uzunken oraya gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Cuce said: kısa sac uzun saca cesaert edemeyenlerin utancıdır. Bu cümleyi artırıyorum geçmişte roma harici neredeyse tüm topluluklarda ancak cenazelerde saç kesiliyordu (oda bir tutam)Galyalılar Galyalılar Hunlar Atilla Yunanlılar Platon Persler Persler Kimmerler Conan Sayılabilir ki daha fazla sayma gereği duymuyorum.Kısa saç devlet destekli zorunlu moda akımıdır devletlerin baskısı azaldığında azalarak kaybolacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 valla uzatmak pek cesaret işi değildir de 0,5 veya 1 e vurdurmak kafayı cesaret işidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 saçlar afro oldugu için çok boguyor,bir süre uzun bir süre 6 numara takiliyorum,gönlüm uzundan yana ama kisanin rahatligini tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kısaydı, hep kısa. ortaokul zamanı bi kere 3 ay mı ne berbere gitmeye üşenmiştim böle emrah ile zeki müren arası bişey oldu kafa modeli. (biraz gür saçlar) o gün bu gündür bi daha uzatmam tevbe ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Güreş, müzik, sinema gibi eğlence sektörüne hitap eden işler yapılmıyorsa uzun saç cidden gereksizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 twistlerimle çok bi uzun pek uzun saşlarım var.hahayyyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 güreşte uzun saç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 cerebralis said: twistlerimle çok bi uzun pek uzun saşlarım var.hahayyyt! gadın gısmısının saçı uzun olmalı zaten. normal o. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 UZUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar