escape Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 digiturk 4 lira fark koyup 4 5 tane kanal ekledi.. bi de bunu bana sormadan yaptı arayıp kendilerine bağırmama sebep oldu. sonra oturup izledim -3'ü belgesel kanalı- harbi iyi yani. history diye bi kanal -ben yeni görüyorum- gerçekten çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 -ben yeni görüyorum- diye yazmasaydın laf sokacaktım ama vazgeçirdin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 history channela hiç denk gelemiyorum. ne zaman açsam kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bunneh said: -ben yeni görüyorum- diye yazmasaydın laf sokacaktım ama vazgeçirdin beni farzetki yazmadım onu oraya ne dicektin söyle bakalım bi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 paspatur said: DC 'de izlenecek programları sayıyorum; Orange Country Choppers (efsane) BAYIK ÖTESİ Mythbusters (efsane) İYİ Miami Ink EH İŞTE LA Ink EH İŞTE Ultimate Survival (efsane) İYİ Yengeç avı BAYIK ÖTESİ Extreme Enginering EH İŞTE How we do that İYİ aklıma ilk gelenler. İyi kanaldı umarım geri gelir. bunların seri olmayan belgeselleri national'ın seri olmayan belgesellerinden daha iyiydi ama. national'ın uzaylı serileri > diskavıri tabii. köpekleri gıdıklayan adam serisi de diskavırinin çoğu serisinden iyi. ama işte 2bölüm verdimi bayıyor köpekleri sayıklayan adam. bıyığına falan bakıyorum anca 2.bölümde. en ırza geçilmiş belgeseller ntv'nin "çok ünlü diye rıza silahlıpoda'ya seslendirttik!!!" diye havalar basa basa verdiği belgeseller yalnız. tuncel kurtiz sesi ile belgesel mi!!! abi o berbattı, tarkan'ın yatak sesi ile göçlerde "ooookay bunların orijinallerini indirip izlemek lazım" dedim. şimdi yine tuncel kurtiz'in sesinden vericeklermiş. yine orijinalini indirip seyerdeceğim elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 national g. de bi belgesel var hergün veriliyo "köpeklere fısıldayan adam" ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bug a sokuyor hayvanları resmen. köpeğin biri kapacak elini ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 escape said: . history diye bi kanal -ben yeni görüyorum- gerçekten çok iyi. orda çok fazla leş ve objektiflikten uzak belgesel var. go go U S A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 AtlaraFisildayan said: bug a sokuyor hayvanları resmen. köpeğin biri kapacak elini ama. he canlı yayın yapıyorlar da kaparsa göreceksin. sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 abi geri gelmicek mi bu kanal kafayı yicem. ben tv izleyen biri değilim ama açarım discovery'yi bilgisayar başında 24 saat yayın yapar bana. döner bakarım arada falan. en büyük zevkim buydu lan benim. nerde benim mit bastırlarım, pastacılarım, dövmecilerim :( burda köpeklere fısıldayan adam içinde kaldım yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 -Deno- said: iz tv var şükela. discovery i değersiz kılan bir kanal şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 küheylan said: digiturk alırken belgesel kanalı istedim. National var sadece, baya kötü abi. discovry nin eline su dökemez. national geographic? baya kötü. öhüm öhüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 BBC Hd güzel açın izleyin bende bıktım ama köpeklere fısıldıyan adamdan ama iyi taktikler kaptım mucks cekecem habire köpeklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 paspatur said: DC 'de izlenecek programları sayıyorum; Orange Country Choppers (efsane) BAYIK ÖTESİ Mythbusters (efsane) İYİ Miami Ink EH İŞTE LA Ink EH İŞTE Ultimate Survival (efsane) İYİ Yengeç avı BAYIK ÖTESİ Extreme Enginering EH İŞTE How we do that İYİ aklıma ilk gelenler. İyi kanaldı umarım geri gelir. Mythbusters ve extreme engineering dışında çok bayıyor hepsi. Hele Chopper olanlar, ahey ahey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mythbusters gayet rezil yeni sezonları. Tamamen patlatalım patlatalım üzerine eskiden gayet bilimseldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 o chopperlar inkler hodroadlar fln belgesel olmuyor ki ya show gibi onlar, belgesellik bi durumlari yok. napiyim ben adamlarin aile iliskilerini, dayi bilmemnesi anisina dovme yaptiriyor fln, banane? iyice o frekansa dogru kaymaya basliyor bide belgesel kanallari isin kotusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 köpeklere fısıldayan adama da belgesel denmiş, belgesel kanalı ya, her şey otomatik belgesel sayılıyor :P dediğin gibi şov işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 chopper'ları mtv'ye falan satsınlar. uyduruk "işte aile içi gerilim!!! dırım dım dıdım!!" tavırları bok gibi. gerçeklikten uzak. eskiden araç yapıp yarıştırdıkları programlar olurdu, junkyard wars vs de vardı. onlar iyiydi wheeler dealers çok iyiydi mesela. ed china abi. köpekleri hacılayan adamda en azından bişi öğreniyorsun abi. çapırlarda bi bok öğrenmiyorsun. mtv programı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bir ara süper programları vardı discovery'de garip kumandalı araçları falan kapıştırıyorlardı,bir eleman vardı 2.dünya savaşı silah tank uçak vs ne varsa inceliyordu.brainiac falan daha bir kaç tane daha var unuttuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 goldbären said: diskoveri zaten kendi ayağına sıktı bence bi dönem iyice suyunu çıkarmışlardı sabah açıyosun AMERİKAN ÇAPIRDA BU HAFTA BABA OĞLUNU DÖVDÜ!!! akşam açıyosun EXSTREM HATRODDA ŞASİ PROBLEMİ CAN YAKIYOR!!! lan zaten bu kanal arada yemek yiyen nerdlerin "bari biraz da tv ekranına bakayım" diye izlediği bi kanal, onda da açıyosun ŞMAYKIL BELE KADAR BOKUN İÇİNDE KAYBOLDU: EWW IT'S GROSS!! ahahahhahahaha çok iyi abi. aynen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Dirty Jobsa laf yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 çok boktan bi programdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Eeee...evet olayı o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 nasyonelde bir tek uçak kazaları raporu izleyen biri olarak diskaviriyi özlüyorum. 98 senesindeki nasyonelde saatlik efsane belgeseller vardı, tek bir kartalın yumurtadaki halinden ergenliğe erişimine kadar olan, ya da bir leoparın - japon makaklarının tek birinin yaşamını anlatan belgesellerdi bunlar. Onlar da kayboldu. Bana da bir tek torrent'ten Deadliest Catch'i indirip izlemek kaldı. böhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 o hayvan belgeselleri zamanı national'ı sn izlemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar