Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasi film bulursunuz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
10 günde bi apple.com/trailers ve comingsoon.net'e bakıyorum, zaten blockbusterlar gelmeden bi şekilde forum/facebook/tv/gazete duyuluyor, onun dışında dedigim sitelere bakar , cast yada yönetmen ilgimi çekerse gidip imdb'den plot okur notuna diger oyuncularına bakarım.
begenirsem de izlerim, ki begenmem de tamamen imdb notuna baglı değil, imdb de 6.0 olup da çok güzel olan filmler de var gayet.
Mesaj tarihi:
Red said:

mezaramı götürcen abi

izle sil

benim felsefem dsf

öyle olur mu ya annemden babamdan bana kitap,kaset filan kalmadı ben çocuguma klasikleri bırakıcam inşallah.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Red said:

mezaramı götürcen abi

izle sil

benim felsefem dsf

öyle diyon da bir lotr extended i nasil sileyim?
90gb yer tutuyor mesela. asdfgasgh.

bana versene onu 90 gb feda olsun
Mesaj tarihi:
bende zamaninda deli gibi film arsivi yaptim da nedense orjinal almadiktan sonra pek arsivmis gibime gozukmemeye basladi ilerleyen donemlerde
simdi yatiyor 1000e yakin dvd icinde binlerce film oyle...

bide divx, modasi gecti gg oldu.
Mesaj tarihi:
iste onunda bi arsivcilik ruhu yok
en azindan bana oyle geliyor.

kiysam paraya alsam bulu reylerini dizsem rafa, bak o zaman guzel olur.

ama belesi varken insanin eli gitmiyor tabi paralisina.
Mesaj tarihi:
bellli başlı filmleri almak lzm ya

ben şimdi lotr boxset alıcam

hani bunun yanına ne bilim bi matrix alınır jurasic park godfather vs

her filmi satın almaya kalksak para dayanmaz
Mesaj tarihi:
bugün ne izledim ve arada derede kalmış filmler topiklerini takip ediyorum, onun dışında rotten tomatoes ve imdb'ye bakıyorum.

box office vs. için rotten ve imdb yetiyor, geri kalan filmler için pati ahalisinin tercihlerinden faydalanıyorum diyebilirim.

fede'nin seçimleri muntazam mesela
Mesaj tarihi:
back to the future aldım lotr alıcam godfather filan var işte onları da alıcam sonrasına bakarız ama önce bi yaz bitsin ekonomiye kötü etkileri var yazın.
Mesaj tarihi:
Divxplanet gibi sitelere giriyorum. Son zamanlarda en çok indirilenler listesinden yeni çıkan filmlere bakıyorum.

1- Fimnin Türü
2- Oyuncular - Yönetmen
3- Imdb puanı ve oy sayısı.
4- Hala emin değilsem yorumlara bakarım.

Yukarıdaki sıraya göre indirip indirmemeye karar veriyorum. Eğer yeni film pek yoksa eskilerden izlemediğim filmleri araştırıyorum. Yine yukarıdaki sıraya göre önem verip ayrıntılı arama yaptırıyorum (Altyazı).
Mesaj tarihi:
film arşivi yapılmaz ya. divx efsaneydi bir zamanlar ne oldu yüzüne bakmıyoruz artık =) 1080p de 16" lik laptoplara kadar düştü. yakında büyük ekranlar için çok daha sağlam bi çözünürlük çıkar. yalan olur bunlar da =)

bu arada film öneri sistemi sosyal ağlarda uygulama olarak değil de bütünleşik olarak gelse çok iyi olur. g+ a feedback fln mı yağdırsak =)arkadaşlarının film zevklerine puan verebildiğin bir algoritma yeter diğer filtreler ile araya fark koymaya.
  • Yeni Oluştur...