nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yapicak olan varsa yapsin, sevinirim yani, olmemis olur fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 10 günde bi apple.com/trailers ve comingsoon.net'e bakıyorum, zaten blockbusterlar gelmeden bi şekilde forum/facebook/tv/gazete duyuluyor, onun dışında dedigim sitelere bakar , cast yada yönetmen ilgimi çekerse gidip imdb'den plot okur notuna diger oyuncularına bakarım. begenirsem de izlerim, ki begenmem de tamamen imdb notuna baglı değil, imdb de 6.0 olup da çok güzel olan filmler de var gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 takip ederek sinemayi. 2-3 yildir da bluray rip 720p/1080p filmleri arsivleme hastaligi basladigi en son 2tb`yi asti boyut dsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 mezaramı götürcen abi izle sil benim felsefem dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Red said: mezaramı götürcen abi izle sil benim felsefem dsf öyle olur mu ya annemden babamdan bana kitap,kaset filan kalmadı ben çocuguma klasikleri bırakıcam inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Red said: mezaramı götürcen abi izle sil benim felsefem dsf öyle diyon da bir lotr extended i nasil sileyim? 90gb yer tutuyor mesela. asdfgasgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Masquerade said: Red said: mezaramı götürcen abi izle sil benim felsefem dsf öyle diyon da bir lotr extended i nasil sileyim? 90gb yer tutuyor mesela. asdfgasgh. bana versene onu 90 gb feda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ya lotr dedin benimde nasıl izleyesim var son zamanlarda anlatamam.indirmeye üşendiğimden gidip bluray boxset alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bende zamaninda deli gibi film arsivi yaptim da nedense orjinal almadiktan sonra pek arsivmis gibime gozukmemeye basladi ilerleyen donemlerde simdi yatiyor 1000e yakin dvd icinde binlerce film oyle... bide divx, modasi gecti gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 dvd ler bir süre sonra yalan oluyor ya hdd içinde saklamak en mantıklısı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 iste onunda bi arsivcilik ruhu yok en azindan bana oyle geliyor. kiysam paraya alsam bulu reylerini dizsem rafa, bak o zaman guzel olur. ama belesi varken insanin eli gitmiyor tabi paralisina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 fiyatlar biraz iyi olsa dediğin gibi yapılabilir ama öyle birşey yapmaya kalkınca ayda 3-4 film alabilir insan. O zamanda hiçbir manası kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bellli başlı filmleri almak lzm ya ben şimdi lotr boxset alıcam hani bunun yanına ne bilim bi matrix alınır jurasic park godfather vs her filmi satın almaya kalksak para dayanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bide alcan alcan bulu reyleri hop 3sene sonra academy resulotion cikti beyler dicekler... artik onun media'si ne olur bilmem de ona donus yapcaz sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bugün ne izledim ve arada derede kalmış filmler topiklerini takip ediyorum, onun dışında rotten tomatoes ve imdb'ye bakıyorum. box office vs. için rotten ve imdb yetiyor, geri kalan filmler için pati ahalisinin tercihlerinden faydalanıyorum diyebilirim. fede'nin seçimleri muntazam mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 back to the future aldım lotr alıcam godfather filan var işte onları da alıcam sonrasına bakarız ama önce bi yaz bitsin ekonomiye kötü etkileri var yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Divxplanet gibi sitelere giriyorum. Son zamanlarda en çok indirilenler listesinden yeni çıkan filmlere bakıyorum. 1- Fimnin Türü 2- Oyuncular - Yönetmen 3- Imdb puanı ve oy sayısı. 4- Hala emin değilsem yorumlara bakarım. Yukarıdaki sıraya göre indirip indirmemeye karar veriyorum. Eğer yeni film pek yoksa eskilerden izlemediğim filmleri araştırıyorum. Yine yukarıdaki sıraya göre önem verip ayrıntılı arama yaptırıyorum (Altyazı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 film arşivi yapılmaz ya. divx efsaneydi bir zamanlar ne oldu yüzüne bakmıyoruz artık =) 1080p de 16" lik laptoplara kadar düştü. yakında büyük ekranlar için çok daha sağlam bi çözünürlük çıkar. yalan olur bunlar da =) bu arada film öneri sistemi sosyal ağlarda uygulama olarak değil de bütünleşik olarak gelse çok iyi olur. g+ a feedback fln mı yağdırsak =)arkadaşlarının film zevklerine puan verebildiğin bir algoritma yeter diğer filtreler ile araya fark koymaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben paticik te "bugün ne seyrettiniz" den takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ^^ aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 türe göre bakıyorum. müzikte de filmde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 teaser/trailer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben filmi degil film gelip beni bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Seele said: ben filmi degil film gelip beni bulur. denmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bir imdb puanına bakarım puan mı diye bir de oynayan oyuculara bakarım güzel kız mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar