Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk futbol tarihi en iyi 11'i

reyou

Öne çıkan mesajlar

Grast said:

fizban said:

kusura bakmayın da hiçbirimiz türk futbol tarihinin en iyi 11'ini bilebilecek yaşta değiliz. metin oktay falan yazanlar olmuş. ahahah. kaç kez izlediyse.

van gobbel sağ bekti ayrıca. galatasaraylı olacaksınız bi de lol.
G.saray'ın 3. yabancısı Hollandalı Ulrich Van Gobbel bugün İstanbul'a gelecek.

Hollanda'nın Feyenoord kulübünde top koşturan Surinam asıllı Van Gobbel'in G.Saray yöneticisi Tony Cauki ile birlikte bugün İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacağı Menejer Adnan Sezgin tarafından açıklandı. Feyenoord Kulübü ve Van Gobbel ile hiçbir pürüzün olmadığını söyleyen G.saray Futbol Şube Sorumlusu Adnan Polat ise "Hollandalı futbolcu ile bugün büyük bir ihtimalle 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağız" şeklinde konuştu.

Hollanda Milli Takım formasını 4 defa giyen, Feyenoord kulübünün sağ bek ve stoper mevkiinde görev yapan Surinam asıllı futbolcu Van Gobbel'in, çok güçlü ve hızlı olduğu ancak tekniğinin ise biraz zayıf olduğu söyleniyor.
türkiyede iri diye stoper oynatıldı. milli takımda bile sağ bekti.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Grast said:

fizban said:

kusura bakmayın da hiçbirimiz türk futbol tarihinin en iyi 11'ini bilebilecek yaşta değiliz. metin oktay falan yazanlar olmuş. ahahah. kaç kez izlediyse.

van gobbel sağ bekti ayrıca. galatasaraylı olacaksınız bi de lol.
G.saray'ın 3. yabancısı Hollandalı Ulrich Van Gobbel bugün İstanbul'a gelecek.

Hollanda'nın Feyenoord kulübünde top koşturan Surinam asıllı Van Gobbel'in G.Saray yöneticisi Tony Cauki ile birlikte bugün İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacağı Menejer Adnan Sezgin tarafından açıklandı. Feyenoord Kulübü ve Van Gobbel ile hiçbir pürüzün olmadığını söyleyen G.saray Futbol Şube Sorumlusu Adnan Polat ise "Hollandalı futbolcu ile bugün büyük bir ihtimalle 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağız" şeklinde konuştu.

Hollanda Milli Takım formasını 4 defa giyen, Feyenoord kulübünün sağ bek ve stoper mevkiinde görev yapan Surinam asıllı futbolcu Van Gobbel'in, çok güçlü ve hızlı olduğu ancak tekniğinin ise biraz zayıf olduğu söyleniyor.
türkiyede iri diye stoper oynatıldı. milli takımda bile sağ bekti.

Doğrudur ya okadar detaylı bilmiyorum 10 yaşındaydım. 1995 te gelmiş galatasaraya sadece o kupa finalindeki performansından dolayı aklımda kalmış. Cine 5 verirdi hatta maçları maraton show tv deydi ordan izlerdim her izlediğimde herif bi iş yapardı ve dediğin gibi stoper oynardı. Ama asıl kariyeri nedir ne değildir hiç bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

izlememiş olsam da Hakkı Yeten'siz bir kadro görmek bana konunun gereksizliğini açıklıyor.

hiç bir şekilde şunları düşünmüyor yazanlar. GS'nin uefa kadrosu çok iyiydi ama yabancıların katkısı yadsınamaz. Ama bir metin ali feyyaz'lı dönemdeki yabancı kısıtlaması ve kalitesizliği de ayrıdır. Yani neye göre neyi karşılaştırıyoruz?

Döneminin zor şartlarında oynamış oyuncuları nasıl es geçebiliriz ki. Zaten onları da yazmak bize düşemiyor.

Şöyle bir durum var Hakkı Yeten bjk de oynadığı dönemde takım en kötü 2. olmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

%100 Sakaryalı bir kadro kurayım bende

Engin İpekoğlu

Okan Koç -Orhan AK-Mahmut Hanefi

Bülent Uygun

Recep Çetin(takoz recep)-Oğuz çetin-Tayfur Havutçu

Tuncay Şanlı

Hakan Şükür Aykut Kocaman

Yedekler:
Orkun Uşak(GS li eski kaleci)
Mustafa Pektemek
Turan Sofuoğlu