Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk futbol tarihi en iyi 11'i

reyou

Öne çıkan mesajlar

Mithat said:

Orda ribery ile ilgili bir durum yok farkındaysan?

6-0 yendiginiz dönemde ortega kötü bir oyuncuydu dersek anca bunu çıkartıp koyarsın buraya.

Adam ribery için laf etti bizde ribery 5-1 dedik dogal olarak.

Bu arada högh iyi tamam eyvallah fakat 2 tane stoper hakkının biri bülent korkmaz degil diyorsun? Türkiyenin puyolu bülent korkmazdır. Öyle yaşla falan alakalı degil bunlar elimzide internet var televizyon var binlerce maç full izledik ben daha dogmadan ya da dogru düzgün bir yaşa gelmeden oynanmış ve bu çok bariz nettir ki

bülent korkmaz >högh.

ps: höghü hatırlıyorum.

bülent korkmaz iyidir kötüdür tartışmayı bir kenara bırakalım şöyle bir şey söyliyim, malesef oynadığı kadro türk futbolunu bitiren, agresif futbol adı altında çirkef, rakibi aşağılayan ve psikolojik olarak her türlü yolla, hakemle, yedek kulübesiyle ezmeye oynayan bir kadronun bankolarından biri oluşu mesele.

bülent korkmaz deyince akıllara ilk gelenin luciano'nun elle kestiği korner atışında attığı rekorluk deparsa eğer bir yanlış vardır. popescu gibi bir adamla oynama şansına sahip olmasaydı ali eren'den ahmet yıldırım'dan farklı anılmazdı emin olun.
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi hazmedemiyorsun bunu anlıyorum ama luganoya savunma dıyen takımın bülent korkmaza sert, çirkef demesi cidden ilginç.

Hadi o kolla oynadıgı günleri falan geçiyorum gerçek lideri gerçek savunmayı geçiyorum.

Bu adamın oldugu savunma sizin en iyiyiz dediginiz dönemden bin kat daha başarılı dönem geçirdi.

O adam popescu olmasaydı bu kadar iyi olamazdı da högh orda oynasaydı galatasaray uefadan elenirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hagi sadece galatasarayda iyi degildi abi adam dünya devi iyiydi.

Alex tam türkiye ligi adamı buraya mükemmel gidiyor hele son 10 senede hagiden sonra alex kadar iyi oynamak için yanına yaklaşabilecek düzeyde adam gelmedi.

Hagi daha bir tecrübeliydi hem avrupada hem liderlik konusunda o yüzden avrupa fatihi olduk. O dönem alex galatasarayda olsa olamazdık. Şuan o donem ki hagi fenerde olsa yine fener bu kadar başarılı olamazdı. Takımına göre adam.
Sosyal ağlarda paylaş

futbolu köprüden önce son çıkış olarak yaşayan varoş futbolculardan tiksindiğim için bülent korkmazı dışlıyor olabilirim. haklılık payınız olabilir, özeleştiri yapınca haksızsınız diyemiyorum. Lugano'yu beğenmemeyi de anlayamıyorum :) Nesta neyse, Cannavaro neyse, Stam neyse Lugano odur benim için dikkat.
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

bülenti çirkeflikten dolayı çıkartıyorsan kadrodan
hakemlere itirazlar ile özdeşleşmiş kadrodan adam istemiyorsan emreyi de çıkart, o da aynı kadronun bir oyuncusu?
luganoyu da çıkartıver çirkef oyuncu kontenjanında o da

bülenti çirkeflikten dolayı değil, tuncay şanlı gibi kompleksli yerli futbolcu duruşundan ötürü çıkartıyorum. her takımda göze batar bülent korkmaz gibi tuncay gibi kompleksli futbolcular. Emre'yi canlı gözle statta izleyip daha maç başından itibaren üzerine oynayan futbolculardan ötürü asla çirkef olarak nitelemiyorum. basınla olan ilişkisi de "seks mağduru" yakıştırması yapılan ardanınkinden farklı değildir kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

ahmet kaya gibi, dönemin sol müzikteki boşluğunu nasıl ki değerlendirmişse dayı, hakan şükür de benzer şekilde türk futbolundaki forvet boşluğunu bir dönem doldurmuştur.

Abi görüşlerine ailecek hastayız durmak yok yola devam!

Rüştü

Gökhan G. Bülent Alpay Ergün

Hasan Emre Tugay Arda

Hakan Şükür İ.Mansız

Benim yasımın yettigi dönemin bence en iyi türk futbolcularıydı bu adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bülent korkmaz iyidir kötüdür tartışmayı bir kenara bırakalım şöyle bir şey söyliyim, malesef oynadığı kadro türk futbolunu bitiren, agresif futbol adı altında çirkef, rakibi aşağılayan ve psikolojik olarak her türlü yolla, hakemle, yedek kulübesiyle ezmeye oynayan bir kadronun bankolarından biri oluşu mesele.

bunu yazmışsın işte, o kadronun en verimli meyvesi emre
emreyi koruyup kadronun diğer kalan isimlerine saymak efsane olmuş lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...