ElectronicPanda Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bence yapacak işin yok bol vaktin varsa en iyi değerlendirme aracı wow ve arkadaşlarla takılmak falan. olaya kızarkadaş girince wow uninstall edilebilir, taa ki ayrılma durumuna kadar. zaten hayatında yoğun bir tempo ve yapıcak bir sürü işin varsa sen uninstall etmesen bile bir süre sonra haybeye aylık ücret ödediğini fark edersin ve pek de açıp wow oynayasın gelmez, çünkü bir raide hazırlanmak bile 1 saat falan sürüyor ki bunu beklemesi azcık zamanı olan biri için çekilmez oluyor. kendiliğinden bayar. bu da bir hobi sonuçta, ne bileyim maket yapmak, bisiklete binmek, resim çizmek gibi birşey. zaten yeni hali wowun pek hardcore oynamaya müsait değil, devamlı eski şeylere yeni texture lar ekleyip getiriyorlar. o kadar da bağımlı edici bir gücünün olduğunu düşünmüyorum şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ElectronicPanda said: çünkü bir raide hazırlanmak bile 1 saat falan sürüyor ki bunu beklemesi azcık zamanı olan biri için çekilmez oluyor. kendiliğinden bayar. öyle bir olay kalmadı artık,flaskını guild koyuyor önüne aynı şekilde feastinide veriyor her fight öncesi,sadece pot getirmen gerekiyor 1 stack ah'den alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 O olay geçmişte kaldı evet, zamanında magele 30dk önceden su üretmeye başlıyordum peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Şu an aylardır temizim yani oynamıyorum. Aslında wowu ilk 3-4 ayından beri aralıklarla oynuyorum, serverın en baba guildlarıyla en zorlu sabahlara kadar süren raidlere gittiğim de oldu uzun süre, ama yine de defalarca oyunu bırakıp tekrar başladım. hatta bi sefer accountu sattım ama aylar sonra tekrar alıp başladım. Şimdi bakıyorum da o devirlerde hardcore oynamak cidden salaklıkmış, insan sağlığını bile kaybedebiliyor guilda uycam diye. Oysa şu an gerçekten çok kolay oyun ve bence olması gerektiği gibi. İşin garip tarafı ise bunca seneden sonra halen wowun yerine geçecek bir mmo çıkmaması, umarım gw2 bunu yapar ve çabuk çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 an itibari ile wow bırakıp sc2 başladım az da strateji oynayak ya WC TFT den beri strateji oynamadım paslandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 1 ay oynadım, ikinci aya verdiğim subscription parası koyuyor. tek taktiğin ccfest olduğu, pvpden anlamayan bir sürü insanın toplandığı oyunmuş meğer. warhammer gibi bir alternatif varken insanlar neden hala bunu oynuyor bilemiyorum. ayrıca, wts 85 paladin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 wow'un pvp'sinden hicbi zaman zevk alamamistim ben zaten. pve'si guzeldi baslarda ama hardcore giristikce o da baydi. bi sure ders calismak raid yapmaktan daha zevkli hale gelmeye baslamisti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 wowdaki pve yi de anlayabilmiş değilim. daha çok pve yapabilmek için pve yapıyorsun adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 off off 2004 mayısta basladım maceraya tam 9 sene :D 2008 da can cekişerek veda ettim :D bak 3 sene olmus dilek olay :D arıyormuyum yoo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 jonywayt said: off off 2004 mayısta basladım maceraya tam 9 sene :D 2008 da can cekişerek veda ettim :D bak 3 sene olmus dilek olay :D arıyormuyum yoo :P2005 mayıs olmasın o bide 2004 den 9 yıl 2013 yapar efe hesapta bilmiyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Çıktığı ilk günden beri oynuyorum sadece arada 1-2 ay kadar ara verdim pişman değilim gayette zevk alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Şimdi 7 ay olmuş. Tahminen 5 - 6 defa bırakmışızdır kardeşimle. Vanilla zamanını inanılmaz özlüyorum. Son dönüşlerde 1 - 2 ay oynayıp bıraktık. Son dönüşte farklı karakterler kasıp bıraktık ya. 85'den sonrası loop hiç ama hiç zevk vermiyor. Bir tek pvp oda kaliteden yoksun. Hala canım çekiyor ama yapılacak çok iş varken açtırmanın bir anlamı yok. Üşüyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Marl0_on said: wowdaki pve yi de anlayabilmiş değilim. daha çok pve yapabilmek için pve yapıyorsun adeta. vanilla zamanı, resilience olmadığı zamanlar öyle değildi işte :) end game pve itemlerinin mudailleri olan pvp itemlerini de alması pve kadar zor idi. Ayrıca CTS-Maladath ile yeni 60lamış mage-priestleri doğraması yahut perdition blade ile ambush-backstab ile direk adam kesmesi ayrı zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Boşverim wow u. Açılsın diablo serverı oynayalım hepimiz.Söz hepinize rush atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Zaten Diablo 3 çıkınca buralar böyle bomboş kalacak. 3 gün güncellenmediği olacak bölümün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 çıkana kadar 2 oynasaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 1 yıldır temizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 wow ile savaşanlar derneği bırakın olm zamanınıza yazık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 WoLK'i TBC'yi özlüyoruz, üşüyoruz Arthas reyiz, bu cataclysm ne boktan çıktı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar