Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 adam dizi izletirmiscesine anlatmis resmen. biri okusa dinlenirde okuyarak goz heba edilmez ya sdgf.
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Bu hikaye ilk 10na zor girer yaw ,bu ne ki ,eski pc de kaldı linkler ,bulursam bazılarını yazarım buraya
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 nerden duyulur nasıl duyulur bilmem beyler. hemen malzeme olmuşuz milletin ağzına ki ortada daha doğru dürüst bi bok da yok. kızın bi tane platoniği varmış. bilardo salonuna gittim. baktım kumar oynayacak kimse yok. tekken var o zamanlar o nu oynuyorum. almışım adamım king i.seri kombolarla sikiyorum amk herkesi.bi yakalama hareketi var oyunu iyi bilenler bilir. rakibi kaldırıp kaldırıp çarpıyor amk. dınıııı nı diye jeton sesi geldi. yanıma biri oturdu. seçti adamını. tipine bi baktım amk. selam verilmez. tanıyorum uzaktan pisliğin teki. neyse siktim bunu.bi jeton daha attı. yine siktim.bi tane daha attı yine siktim.bu arada etrafımız da bizi izleyenlerle doldu. bilirsiniz atarilerin başında iyi oynayanlara herkes bakar amk. onun da tayfası var tabi bi daha tükürdü ama iyice sinirlendim artık. ettin mi dedi aynı ses tonuyla etmedim dedim. elini üstüme sildi tükürüklü elini. etmemişsin tamam bunu geçtik dedi şimdi gelelim diğer konuya dedi yine tükürdü eline öbürüne tükür bu taraf acıdı dedim sempatiklik yapayım da insafa gelir piç diye. nafile amk. sebebini söylemeden diğer bu defa tükürmeden diğer tarafa patlattı bir daha ebrunun yanında görmeyeyim seni dedi. döndü gitti diğerleriyle beraber ahah
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 syf12 **telefonu kapattım. kapatmadan önce patronu aradım. işe bir kaç gün gelmeyeceğimi söyledim ya olur mu falan desede hastayım dedim salladım ilk gün işe gitmedim akşama doğru evde sıkıldım. dışarı yürümeye çıktım sağda solda biraz oyalandım. akşam 8 gibi eve geldim kapıyı açtım içeri girdim salonda annemle kim oturuyor biliyor musunuz? biliyorsunuz tabi ebru gelmiş amk. yuh.yuh ki ne yuh dükkandan ev adresini istemiş. patron da adres vermek bir yana direk eve getirmiş sağol amk patronu annemle belirli bir süre konuşmuşlar kaynaşmışlar bile lafda geçmiş olsuna geliyor dükkandan hasta olduğumu duyunca ama hasta piyasada yok
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 uzattı istemeyerek ve kızgın halini devam ettirerek -göhsümün sağ tarafına götürdüm. sence yalan mı söylüyorum dedim. salak değil ki amk. kız. kalp öbür tarafta değil mi senin dedi doğru cevabı gözlerimde aramalıydın dedim. şöyle hafiften gülümseyerek baktı. buydu olay beyler karı kız milleti kandırması en kolay millet. dedeler demiş. atmasını bildikten sonra tüfeğin atmayanı ,istemesini bildikten sonra avradın vermeyeni yoktur. -bak dedim. seni bu kadar sevdim. senin yaşadığın acıları en iyi senin gözlerine bakarken onu görürek anladım. başkaları benim gözlerime baktığında senden kalmış acıları görmesin. dedim kafamı iki elinin arasına aldı çenemi hafif kaldırıp gözlerime baktı. söz kelebeğim dedi --- şu da iyi tatktikmiş
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Çok övdüler başladım, nerede bıraktım hatırlamıyorum bile. İğrenç bir hikaye.
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ne sabırmış arkadaş ya, ben okumaya sabredemedim adam kıza sabretmiş aylarca
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 okuyom lan sabahtır, iyi sardı valla, şu an 25/35. sayfadayım adama facebook sayfası bile açmışlar.
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 sadece adamın yazdıklarını okuarak 21. deyima ama adam 1 seneyi anlattım daha 9 sene var deyince yamuldum
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 forgiver allah belanı versin oturdum üç saat bunu okudum ya! özet geçtim derin detaylı pompiş yok, arayanlar seks hikayesi okusun sdfsf. hikayenin sonunda evleniyolar bi numarası yok. allahom ne boş bir üç saat geçirdim ya
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ulan sanki bunu okumasan atom füzyonu projesi üzerinde çalışıcaktın he
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 abi tez var, yumurta kapıya dayandı. yakında "yanlışlıkla yumurtaya oturdu" haberlerinde röntgenlerimi görebilirsiniz
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 yalnız en son 10415 entry güzel baya eheh
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 18. sayfadayim. aksam üzeri basladim okumaya. Dizi gibi lan ahaha
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 aynen ya, böyle bide beyinde canlandırınca tam film tadında oluyo 28/35 bu gece bitiremem heralde.
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 yaprak saran kelebek diye okudum. neyse, obu turlu yanlis anlamaktan iyi yine
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 sırf kendininkilerde 11'e geldim. özendim herifin yaşadığı aşka be. öyle aşık olmak çok uzak artık.
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bildiğin liseli aşkı trip trip trip
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 kim bu adam... foto filan paylasmis mi hic acaba?
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 askerlik anılarına geldim, anlatışı süper ya, yatmaya gidemiyom olm. şu bölümde karnıma agrı girdi gülmekten. evdekilerde beni deli sanmaya basladı sabahatan beri su hikayeyi okudugum icin. sdfsdff "sayımlar yapıldıktan sonra yine yattık gece birde yine kaldırdılar amk kogusta elli kişi var bu sıra bana her gece nasıl geliyor onu da anlamadım ama kime hesab soracan" 30/35 az kaldı bitiyo bi özet geçerim beyler..
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Ben sayfa 21 deyim daha... Ramazanda ziyarete geldi ebru. Tebrik edicem elemani. Anlatisina bayildim. Ama inci üyesi degilim lan
Öne çıkan mesajlar