Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mercedes neden mercedestir?

pinkporing

Öne çıkan mesajlar

pinkporing said:

neden mercedes sorusuna vereceğim cevap,amcamın arabasıyla,megane'a çarptığımda arkadan,sadece tamponu kırdığım ve meganein içindeki herifi itfaiye yardımıyla çıkarmalarıdır belkide:D

Abi renault ya ahahahah

Geçen bi kaza görmüştüm. 3 araç, zincirleme. Öndeki ani fren yapmış 2 tane arka arkaya girmiş birbirine. En öndeki vw jetta idi sanırım, tampon falan sıkıntılı, ortadaki toyota idi, ön arka tampon biraz da çamurluklar, o da sıkıştığı için 2 araç arasında, en arkadaki megane, direk ÇTOMBOMFTPT yapmış böyle ahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

İnsanların "vööö arabaya bak" deme ihtimalleri için alınan her araba öküz arabası. Hatta arabayla sınırlamaya gerek yok bunu.

öküzlükle ne alakası var hepimiz şahinle gezek o zaman.
parası olan da evo ya binsin VUUUUV diye gider madem estetik girince işin içine öküz oluyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu araba alma amacı nedir

ben onu anlamıyorum.bu mantıkla kişi pahalı olan hangi arabayı alsa sana göre havacı gösteriş meraklısı mı olacak

adamın bütçesi varsa sen adamı takdir et diye albea ile mi gezsin

millet istediği arabayı alsın.gelip senin arabanın yanına yanaşıp off fakire bak yeaaa diyip porşuyla gazlamadıktan sorna kime ne dsf
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Sonradan görme adam a3 almaz, a3 alacak adam a3 alır

ohaa, a3 direkt barzo arabası lan. hatta açık ve net hiç bir özelliği yok a3'ün, sırf şekil yani ki, şekil falan da değil, bayaa sıradan bir araç.

onu alana kadar milyon tane özgün tasarımlı doğru düzgün araba var. hiç olmadı bmw 1 var yani, biraz daha eli yüzü düzgün en azından. yazıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Benim araca da arkadan çarptılar, çarpan araçta hasar oldukça fazlaydı. Bende ise sadece tampon değişti tırnaklar kırıldığı için. Bagaj havuzunun kıvrımları sayesinde darbenin etkisi diğer araçta kaldı. Ön yerine arkadan hasar almak çok daha iyi.

Konuya dönersek;

3 aracın da tarzları farklı. Audinin tarzı benim daha çok hoşuma gidiyor; bol düğme istiyorum ben. Sonuçta zevk işinde hâlâ 'bu daha iyi' demek yanlış. Değerlendirmeler de genelde malzeme kalitesi, işçilik ve konfor elemanlarının kıyaslanmasıyla yapılıyor.

Ayrıca A3 de Audi etkiketi taşıyor ya ben ona yanarım :D

Saygılar.

Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

ahuahuah mercedes müzesinin load bearing design ve facade designını yapan amca ile tanıştım abi ben. bayağı bi soru sordum 3dk içinde.

adam bariz squidward'ın spongebob'ı çevirerek uzaklaştırması gibi beni çevirip daha lesser bi arkadaşa yönlendirdi git ona da sor biraz diyerek. yalnız şöle bişi var. bunun planlama süresi 2sene, inşa süresi de iki sene. biraz detaylı çalışmışlar falan diyordu işte amcam. mimariyi yapan da berkel -boss diye avusturya ya da hollanda şirketiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...