BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 mercedes konforunu bir de anakucağında bulduğumuz içindir ama bir bentley değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben mercedes sevmezdim ama şu son cıkardıgı arabaların hepsi mi güzel olur arkadaş.. bebiş bebiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 pinkporing said: neden mercedes sorusuna vereceğim cevap,amcamın arabasıyla,megane'a çarptığımda arkadan,sadece tamponu kırdığım ve meganein içindeki herifi itfaiye yardımıyla çıkarmalarıdır belkide:D Abi renault ya ahahahah Geçen bi kaza görmüştüm. 3 araç, zincirleme. Öndeki ani fren yapmış 2 tane arka arkaya girmiş birbirine. En öndeki vw jetta idi sanırım, tampon falan sıkıntılı, ortadaki toyota idi, ön arka tampon biraz da çamurluklar, o da sıkıştığı için 2 araç arasında, en arkadaki megane, direk ÇTOMBOMFTPT yapmış böyle ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 İnsanların "vööö arabaya bak" deme ihtimalleri için alınan her araba öküz arabası. Hatta arabayla sınırlamaya gerek yok bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 araba insanın kartvizitidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 aktiftablet said: İnsanların "vööö arabaya bak" deme ihtimalleri için alınan her araba öküz arabası. Hatta arabayla sınırlamaya gerek yok bunu. öküzlükle ne alakası var hepimiz şahinle gezek o zaman. parası olan da evo ya binsin VUUUUV diye gider madem estetik girince işin içine öküz oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 senin arabayı alma amacınla alakalı, arabayla diil. ayrıca: http://www.alfabb.com/wp-content/uploads/2010/09/alfettagt.jpg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 alfa ayrı bi hastalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yahu araba alma amacı nedir ben onu anlamıyorum.bu mantıkla kişi pahalı olan hangi arabayı alsa sana göre havacı gösteriş meraklısı mı olacak adamın bütçesi varsa sen adamı takdir et diye albea ile mi gezsin millet istediği arabayı alsın.gelip senin arabanın yanına yanaşıp off fakire bak yeaaa diyip porşuyla gazlamadıktan sorna kime ne dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Sıcaklar bütün paticiği etkiledi heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 konuyu açan arkadaş, git biraz marketing ve branding öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 SeaGle said: Sonradan görme adam a3 almaz, a3 alacak adam a3 alır ohaa, a3 direkt barzo arabası lan. hatta açık ve net hiç bir özelliği yok a3'ün, sırf şekil yani ki, şekil falan da değil, bayaa sıradan bir araç. onu alana kadar milyon tane özgün tasarımlı doğru düzgün araba var. hiç olmadı bmw 1 var yani, biraz daha eli yüzü düzgün en azından. yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 200k sı olupta,infiniti alan barzolara ayrı bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 mersedes bozdu son arabadan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 çünkü "das beste oder nicht". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 of buralarda eskiden vodan, prozzak, paramecium ağırlıklı olmak üzere 4-5 kişinin düzenli olarak mesaj attığı underground ama elit bir ortam içerisindeydik. şimdi mainstream olmuş, ehliyeti alan gelmiş hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 pinkporing said: neden mercedes sorusuna vereceğim cevap,amcamın arabasıyla,megane'a çarptığımda arkadan,sadece tamponu kırdığım ve meganein içindeki herifi itfaiye yardımıyla çıkarmalarıdır belkide:D %99 yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Selam, Benim araca da arkadan çarptılar, çarpan araçta hasar oldukça fazlaydı. Bende ise sadece tampon değişti tırnaklar kırıldığı için. Bagaj havuzunun kıvrımları sayesinde darbenin etkisi diğer araçta kaldı. Ön yerine arkadan hasar almak çok daha iyi. Konuya dönersek; 3 aracın da tarzları farklı. Audinin tarzı benim daha çok hoşuma gidiyor; bol düğme istiyorum ben. Sonuçta zevk işinde hâlâ 'bu daha iyi' demek yanlış. Değerlendirmeler de genelde malzeme kalitesi, işçilik ve konfor elemanlarının kıyaslanmasıyla yapılıyor. Ayrıca A3 de Audi etkiketi taşıyor ya ben ona yanarım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://www.influx.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2010/12/new-bmw-m5.jpg su arac varken mercedes bence mutehait arabasindan oteye gidemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 HoeZ said: pinkporing said: neden mercedes sorusuna vereceğim cevap,amcamın arabasıyla,megane'a çarptığımda arkadan,sadece tamponu kırdığım ve meganein içindeki herifi itfaiye yardımıyla çıkarmalarıdır belkide:D %99 yalan babanın torosumu vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 arkadan carpinca adam nasil sikisti ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 M5 mazbut aile babası aracıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 çünkü adamların müzesinde havalandırmayı sağlayan ve yangın esnasında dumanı tahliye eden kapalı alandaki en büyük yapay tornado var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mr_Hand said: çünkü adamların müzesinde havalandırmayı sağlayan ve yangın esnasında dumanı tahliye eden kapalı alandaki en büyük yapay tornado var. ahuahuah mercedes müzesinin load bearing design ve facade designını yapan amca ile tanıştım abi ben. bayağı bi soru sordum 3dk içinde. adam bariz squidward'ın spongebob'ı çevirerek uzaklaştırması gibi beni çevirip daha lesser bi arkadaşa yönlendirdi git ona da sor biraz diyerek. yalnız şöle bişi var. bunun planlama süresi 2sene, inşa süresi de iki sene. biraz detaylı çalışmışlar falan diyordu işte amcam. mimariyi yapan da berkel -boss diye avusturya ya da hollanda şirketiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar