Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 nicki de begendim, topici de. performans karsilikli sahane olmus, iyi geldi zabah zabah ehueh bak sayende -dasaayi da atlamayalim tabii- en azindan ben neselenmis oldum sikayet eden arkadas kimdi hatirlamiyorum ama o da sagolsun, arada topici gormus oldum gozden kacmadi =] ee kotuledin mi biraz bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Nefr said: nicki de begendim, topici de. performans karsilikli sahane olmus, iyi geldi zabah zabah ehueh bak sayende -dasaayi da atlamayalim tabii- en azindan ben neselenmis oldum sikayet eden arkadas kimdi hatirlamiyorum ama o da sagolsun, arada topici gormus oldum gozden kacmadi =] ee kotuledin mi biraz bari? başlıktaki amacım insanları intiharın eşigine getirmekti ama diger arkadaşların performansları bunu imkansız kıldı, şikayet edeni kınıyor, begenilerini,görüşünü belirttigin için teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 işkembe çorbasının yanında ayran iç aksam eve gidincede bir bardak süt. bide gece yorganı üstünden at camıda açık bırak. ertesi gün depresyon falan kalmıyor mide atıyor bütün depresyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mach said: işkembe çorbasının yanında ayran iç aksam eve gidincede bir bardak süt. bide gece yorganı üstünden at camıda açık bırak. ertesi gün depresyon falan kalmıyor mide atıyor bütün depresyonu. depresyondan kurtulmak istiyosan,bence çok mantıklı böyle yapabilirsin ya da sabahtan denize gidip güneşlenebilirsin,akşam geldiginde yürürken bile acı çekecegin için kurtulabilirsin ama şöyle bi sorunumuz var depresyondan kurtulmak degil,depresyonun dozunu arttırtmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Sixoms said: beni sarmadı paylaştıgın bu ses,bu müzik. ben daha çok şöyle seviyorum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 depresiflik dedigin zaman benim koydugum baya agir basar. normal modda dinleyemezsin zaten. al bakalim o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sixoms bu şarkı iyi gerçekten iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_6GhdL8DnAI&feature=player_embedded#at=125 Kendimi kapattım kafeslere sus nedenini sorma Üşüdüm biraz bu hainlikte git fikrimi sorma Kendini yorma, sakın dokunma Dipsiz kuyularda bir şeyler aradım dur adını sorma Bir çığlık duydum uzaklart (şşt) sakın korkutma Ağladım sanma, boğulmam korkma Geçmişimi kül etsem Durup durup küfretsem Tanrı'ya isyan etsem de Bitmez ki bu Ben bu şehri terk etsem Ölüp ölüp dirilsem Dünyalara hükmetsem de Bitmez ki bu Fırtına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=--6cKyF396c Hani zaman herşeye ilaç ya, yalanmış ah Hani aşklar hep gelip geçer ya, kalırmış ah Rüzgar esti üstüme üstüme üstüme oof Seni vurdu yüzüme yüzüme yüzüme oof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CYIs0xIga6I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Savaş sonrası gibi kalbimin içi kan ve revan Büyür git gide inan yokluğun azap yeryüzünde http://www.youtube.com/watch?v=nX89tnwI2ic&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bayadır kitlendim bu şarkıya rafet abim her dönem böyle şarkı patlatıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yıllardır kendini bozmayan rafet el roman kalitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lcd-mpBfVwo&feature=player_embedded Mutlu olmak için Sevmek için Görme, işitme Mutlu olmak için Sevmek için Bilme, hissetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 yine efkarlandım; Ne düzenli + kararlı + ciddi insanlar var yahu. Onlar elmas gibi.. ve yaşadıkları şeyler onları kusursuzlaştırıyor. ben ise.. kireç taşı.. ve hayat beni un ufak ediyor,mahvediyor.. silip bitiriyor.. hatta daha da kötüsü silmiyor! ezip ezip bırakıyor. Birilerinin devleştiği yüceleştiği hayatta.. beni karıncanın ayağındaki bir tüy kadar bile değerli tutmuyor =( değersizlik... değmezlik boşunalık... acaba en büyük gücüm değersizlik mi?? en büyük gücüm bu değersizlik mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 kafam karışıyor. öylesine düşünüyorum. yazıyorum. ne bileyim. yani üzülmeyin yada kızmayın. kötü bir niyetim yok bunlarda. düşünmeyi düşündürmeyi seviyorum. ve aslında kötü şeyler olarak çıkacak şeyleri düşünce kalabalığı arasında ezmeyi.. yani küfür edeceğime etrafa saldırıp kırıp döküceğime birilerini üzeceğime yada üzüleceğime.. kafamı karıştırıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 didntreadlol.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_FdwLVHI2Vbk/S4WN6ypXw7I/AAAAAAAAEcE/vIgfzvUfV6k/s320/Cok+Dusunme+Turkiye-RTE+(Penguen)2-719307.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 nefr ve holy'den sonra bir şey denmez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 said: karalama defterinde yazıyoruz diye karalama be arkadaş Manyak laf genç adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Abi niye depresifsiniz? Mutluluğunuzu arttırsanıza http://powet.tv/powetblog/wp-content/uploads/2011/04/my_little_pony_friendship_is_magic_pinkie_pie.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 MADBOY said: said: karalama defterinde yazıyoruz diye karalama be arkadaş Manyak laf genç adam. eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 axedice said: Abi niye depresifsiniz? Mutluluğunuzu arttırsanıza http://powet.tv/powetblog/wp-content/uploads/2011/04/my_little_pony_friendship_is_magic_pinkie_pie.jpg Bin atlı akınlarda "çocuklar gibi şendik" Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik ama o günler geride kaldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 NolaxThensbane said: montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar