Loex Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 sadece modelleri değiştirmişler sanırım cthun combatı gördüm çünkü kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 O değil de şu Koprulu sectoru isim olarak kim soktu bu oyuna hep merak etmişimdir.Bildiğin Köprülü den geliyor. http://en.wikipedia.org/wiki/Koprulu_Sector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 şu hali bilem swtor u döver..>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=L7pVSqfCFps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Wow'a benzemiş (zaten wow moduymuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Adamlar kasmislar Blizzard ne diyo bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Next gen için spider information, bir şey demiyor. Ben beğenmedim daha şık birşey bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 sdeceokuyangenç said: ks açıp parayı alıp kaçsam nolur ? şunun nasıl bir yaptırımı var hakikaten ben de merak ediyorum. ks ne yapıyor bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Baktim da ks direkt refund edemiyormus, para direkt proje sahibine gittigi icin. Ama bir dava ornegi var google'da, adami iflas ettirmis backer'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar