Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ahanda http://bit.ly/r3w4Wg şu kediden arıyorum. cinsi soyu sopu nedir bunun? nereden alırım, istanbul v.b şehir farketmes bulmam lazım? ps: patipetten niye banliyim ben yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 kedilere ölüm falan mı dedin? gerçi ben dedim banlanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 sokakta olmayan sokak kedisine benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Hayvanları yavru hallerine göre değil de büyümüş hallerine bakarak almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Myshkin said: Hayvanları yavru hallerine göre değil de büyümüş hallerine bakarak almak lazım. mayhem yavruda alsa doğmadanda alsa iyisi denk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 chinchilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Çinçilla üstte yazıldığı gibi. İran karışımlı olabiliyorlar. Bende var beyazı bunun. Bana bi dişi bul çiftleştiriyim, istediğin kadar yavru veriyim sana. Benimki halen azgın garı isterem diye dolaşıyor ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 direk kız arkadaşa alınacağı belli bir kedi bunu parayla alan erkek bizden değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 cincilla ama british short hair > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bence gelmis gecmis en süper kedi cinsi russisch blau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 rus mavisi diyebilirsin, çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Türkcesini hic kullanmamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 kulağa aykırı geliyor zaten. bide kedi azıcık mavi olsa içim yanmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 hayvan almaya niyetlenen kafatasçılara acayip kılım küfür etmeden uzaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 cismini bilmiyorum da, halk arasında sosyete kedisi diye geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ahaha çok şirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 goldbären said: kulağa aykırı geliyor zaten. bide kedi azıcık mavi olsa içim yanmayacak gözü mavi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Fin said: barınaktan al Abi su laf hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Büyüyünce çok çirkin oluyolar.Eğer tatlılığı için alıcaksan.6 ayda büyür hiç bişey anlamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 İmkanım olursa vaşak evcilleştirmek istiyorum bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 petarkadas yarışmaları falan bulursan katıl mayhem senin pek para vermeye ihtiyacın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Aldiginda kac para odedigini yaz da ona gore laf sokayim. Eksik kalmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 barınaktan mı alsın çincilla ben petshoptaki hayvanlara daha çok üzülüyorum.keşke siparişle calıssalar.biri istediğinde getirip verseler.ama gösterme amaçlı diziyorlar güzelim hayvannları ufacık kafeslere kafeste kocaman olmus goldenlar yada kediler görünce delleniyorum bide hepsi beni al beni al diye bakıyor. ben kedimi petshopdan ilk aldıgımda mutluluktan suratımda uyuyordu 2 gün mırmırlayarak gezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 olm size söylemediler mi kediler nankör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar