nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 fix çevirme olan bi yer var. 4 bira içtim üzerine 1 kahve. dedim çıkmaz. polis çevirdi şansa, üfledim 0.49 promil çıktı like a boss. problem officer? bu arada polis kesinlikle benden daha sarhoştu dili zor dönüyodu. eğer 50 üzeri çıksaydım onu da üfletmeden ayrılmazdım ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 oha abi böyle şans olmaz.ben de 53 promille kaptırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 neresi o fix çevirme olan yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 nato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 siz üflerken polisler cihazda bi tuşa mı ne basıyomuş, 50 nin üzerine çıkmıyomuş o zaman sınırda kalıyomuşsun diye bi şehir efsanesi duymuştum. 4 birayla 0.49 promil bira yerine su içmişsin herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ağrı kesici falan mı içtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 benim de bir ekstra+bir normal efesle 60 çıktı gitti ehliyet yıllar önce. kullanmam alkolle araba kesinlikle ama acil bi durum olmuştu o gece. kiloyla ilgili bi olayı var diye biliyorum zayıfım mesela ben çıkıyor direk. bu durumda sen şişman oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 efes alkolsüz içmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bunu nötrleyen hap çıkmıştı sanki ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ruslar bulmuştu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 harbi problem officer yalnız ahaha. adam son anda kendine cure disease basmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 sabah kalktım troll face ya hala. bu arada 4 bira içtim ama 10 da falan içtim ilk biramı, 2 ye kadar 4 bira, 2.30 da bi kahve içtim. 3 gibi de üfledim. 0.49 çok net ama ya hahaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 alkollü araç kullanmışsın nası rage açsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 0.49 abi yasal hakkım? niye rage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bell ki kana karışmamaış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=R4C_ht5w-Zg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ince uflemissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ehehee 50 promil ciksaydi sana cok guzel sarkilar armagn ederdim burdad :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ahah iyi yirtmissin valla =) Mezuniyet gecesinde natoda beni de cevirmislerdi, sansima o gun hic icimden icmemek gelmisti, ufledim bi ton sifir vardi, polis plaket falan vercekti, adam 40 kere tebrik etti =) Mezuniyet oldugunu bildiklerinden geleni geceni ceviriyorlardi sirf 2 dk icinde 2 kisinin ehliyeti uctu gozumun onunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bi de olm kurucesme yokusu mu ne vardi ya, ordan niye gitmiosn ki =) O tarafta cevirme olmuyor sanirsam hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar