Vasmussen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Uzun zaman oldu belki sizlerle yazışmayalı, konuşmayalı, eğlenmeyeli... Ama bu sizleri unuttuğumu düşündürmesin sakın! Zamanım yok desem başka bir yalan, param yok desem ilgisi yok. Biraz sıkıntılar ve tadımın olmamasından kaynaklanıyordu sanırım, kendimi "internet" ortamından uzaklaştırmam. Bu yüzden de, otomatik olarak buralardan, bu diyarlardan da uzak kaldım. Tekrar bir göz gezdirdim forumlara, inceledim, okudum. Ne çok değişiklik olmuş şu hayatta! Özlemişim de... Hem de çok! Neyse, olabildiğince sık uğramaya devam edeceğim! Umarım, sık sık beraber olma şansımız olur bu aralar. Artık sıkıntımdan değil, mutluluğumdan dolayı uzak kalmam söz konusu çünkü... Artık çok güzel, tatlı ve harika bir sevgilim var! :) Hepinize tekrar merhaba ve iyi günler, Vasmussen Tehar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 eheh selamlar vas, ozlettin kendini. artik iyice umudu kesmistik biz de :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Güzel bir nedenden dolayı göremiyoruz seni buralarda artık yani? Sevindim senin adına. Hoşgeldin yeniden, çok ayrı kalma artık, epey açmıştın arayı. Çok uzun zaman oldu senin mesajlarını görmeyeli, özletmiştin kendini =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 hakkaten özlettin kendini. ama sewgili bulmana senin adına sewindim kendi adıma üzüldüm ben de istiorum dünya tatlısı bi sewgilim olsun :P[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 oooo vas hehe hosgeldin ozlettin kendini... caylar nerde, caylar?[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- Please, I demand respect... For I am Costanza, the lord of idiots! - George Costanza (Cantstandya) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Hıaaa Vasmussen abi!!!!! *!sarılır* Abi bize hikaye anlatsana abi hadi[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı Pick Me! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Nerde senin kılıçlı avatarın[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı Pick Me! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Hoşgeldin Vasmussen, Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Pepelek Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE ve NwN ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Ayrıca artık bir Lyrics veritabanımız da mevcut Pepelek bünyesinde, oraya da bir göz atmayı ihmal etme sakın. İyi eğlenceler =] Ya ayrıca bi de Kolayoyun.com sunucuları var [hline][hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı Pick Me! [Bu mesaj Ardeth tarafından 28 Ağustos 2002 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 ardeth yuh ardeth yani vasa da mı vasatami kantere nerden geldi aklıma eee lasatami kantare idi o herhalde Neyse selamlar vasmussen sen gelmeyeli çok değişti. ama ne zaman gittin bilmiyorum ben ben neyim onu da unuttum öss furyası geçemedi bi tülşü[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Ne güzel dedin bak, ben de ona takılmıştım ama Vasmussen'in topiini rezil edip etmeme kararsızlığı yaşıyordum. =P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2002 hoşgeldiniz üstad Vasmussen, sizi yeniden görmek şeref ve mutluluk duygularını bir araya getiriyor bendenizde :) dilerim ki sizi daha sık görür, hikayelerinizden feyz alırız eski günlerdeki gibi.. görüşmek dileğiyle..[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Bu msgdan sonra kaybolmuştur Vasmussen.Ruhuna el fatiha[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 özlettin kendini be moonglow valisi..[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ben de tam sazanlıyacaktım selam nabersin diye.. bir baktım benim saçma mesajlarımdan biri.. haytda ne zaman yolladım dedim. bir baktım meğersem fii tarihinden bir uplama vakasıyla karşılaşmısız...[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 unuttuk sandık :)[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ah keşke bizimde şöle bi tatlı kız arkadaşımız olsa ama bilgisayar başında durmaktan karı kızla uğraşamıyozki mutant olduk varya :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 aaa vas?! burda da mı?? ;) ;)[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 =[ Sevindim bir an Vasmussen'in mesajını görünce, sonra altında kendi avatarıma gözüm çarptı, öyle anladım uplandığını. Olsun, yine de anlık sevinç oldu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Bu kafamın yanındaki işaret ne?[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 unuturmuyus seni :)[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan2249 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 selam seni tanımıyorum ama anladığım kadarıyla sıkı hikayelerin varmış umarım yakında okuruz[hline]dogan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 yok ki forumlarda satıp gitti bizi[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ha bu arada habirre uplayıp durmayın şu forumu..[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Hoşgeldin Üstad. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bi baktım da bayağı bi sazanlayan olmuş..[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.