küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 -Deno- said: vardı, platformdu sanırım. eğlenceliydi. polifonik blues çalıyor muydu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 küheylan said: -Deno- said: vardı, platformdu sanırım. eğlenceliydi. polifonik blues çalıyor muydu peki? Polifonikten ziyade, midi caliyordu.. ama caliyordu sorun oysa :) yersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 vardı öyle bir olayı da. bu arada yukarıdaki tsubasa'yı ataride oynamıştım. heralde gelmiş geçmiş en ilginç konsepte sahip futbol oyunuydu. oyun turn based ilerlerdi, rakip takımdan bir oyuncu şut çektiğinde senin kaleciyi gösterirdi, yumrukla çık, çift yumruk çık vs. gibi seçenekler çıkardı falan. simone diye bir herif vardı, top ona gelirse ve direkt kaleye vurursa kurtaramazdın. oyunu o yüzden hiçbir zaman bitirememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ahah çok başarılı abi bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 86da dogup da alcatraz denen oyunu oynayan ve bundan 10 yil sonra falan da redline denen oyunu oynayip begenen bi ben miyim :( Ne zevksiz adammisim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bu makinalı tüfekle soldan sağa gittiğimiz, split screen oynanabilen, karanlık yerlere girip gizlenebildiğin alcatraz mı. bu redline araba yarışımı :( .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bunuda goremedim listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Theme Hospital'ı indiriyorum şu an :) Bullfrog demişken http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4b/Dungkeep.jpg bir de unutmadan : http://img513.imageshack.us/img513/2803/lalelw9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Solozzo said: stimpak said: 93 umut tarlalarını hayal meyal hatırlıyorum Amiga'da oynuyordum hatta müziklerini bilmemne Dinçtaş yapmıştı o intro halen aklımda. Keşke yeniden oynayabilsem oyunu çok efsane bir şeydi. hala oynayabilirsinumut tarlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar