Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Değişik bir versiyonunu ben yaşadım. Yeni tanıştığım bi kız 3 ay uğraştı, ben de bu "seni arkadaş olarak görüyorum" konuşmalarında çok kötü olduğum için birazda (tamam lan baya işte) kızın ilgisinden ego şişirdiğimden sürecin sonunda mevzuyu arkadaş ayağına getirebildim. sdfhojklsdf sonra kız da madem öyle diyerekten gidip arkadaşımla ilişkiye başladı. Ki bu adam telefonla beni arayıp "olm bu kız seni çok seviyor götlük yapmasana" diyen bi adam. Sonuç itibari ile 1 ay sonrada ayrıldılar. Çocukla geçtiğim testisler de yanıma kar kaldı. sdfjlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Pasta said: allah yok post ve imza uyumu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Flameoffear said: Değişik bir versiyonunu ben yaşadım. Yeni tanıştığım bi kız 3 ay uğraştı, ben de bu "seni arkadaş olarak görüyorum" konuşmalarında çok kötü olduğum için birazda (tamam lan baya işte) kızın ilgisinden ego şişirdiğimden sürecin sonunda mevzuyu arkadaş ayağına getirebildim. sdfhojklsdf sonra kız da madem öyle diyerekten gidip arkadaşımla ilişkiye başladı. Ki bu adam telefonla beni arayıp "olm bu kız seni çok seviyor götlük yapmasana" diyen bi adam. Sonuç itibari ile 1 ay sonrada ayrıldılar. Çocukla geçtiğim testisler de yanıma kar kaldı. sdfjlk Ama o bir ay içerisinde çocuk kızı kütür kütür can erik gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 kandil simidi gibi diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Susamlı olan hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 gevrek onun adı bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ahahah izmirliler ve izmirliler gevrek diyorlar ya AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 boyoz, çiğdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 klorak var bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 klorat var bi de. mavi minibüs + bozuk hoparlörlerle mahalle mahalle dolaşıp satarlardı eskiden bidonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 aquila said: kasaptan et mi ayiriyosun lan, isteyen istedigiyle gezer, zamaninda davransaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 deadwoll said: Susamlı olan hem de. Abi bide öm atmışsın. Ben de diyorum ulan bu ne sfguydbjksf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ben de o dost gibi yaptım ve senin yerinde olan arkadaşıma "senin platonik aşkını beklersek sıctık" dedim. gidelim okulun en taş kızına aşık olalım sonra bi arkadas onla cıkınca "aaaaa ayıp ettin" mi diyelim. yoohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Scheriff said: sevişmediğiniz kıza nasıl aşık oluosunuz lan böyle <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 öyle okullar var ki içinde kız yok. değerini bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar