reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 en cok para harcanip / en az izlenen en az para harcanip / en cok izlenen tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ikincisi blair cadisi yada paranormal activity olarak dusunuyorum ama biraz daha googlelayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ilki de kevin costner'ın open world mü aqua world mü ne öyle bir filmi olacak; odur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 korsanlı bi film vardı. 200 milyon dolardan fazla harcanıp sonunda şirketi iflas ettiren. unuttum adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 fizban said: ilki de kevin costner'ın open world mü aqua world mü ne öyle bir filmi olacak; odur kesin. waterworld sanırım da ben severdim o filmi sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 waterworld ne abanmıştır show tv ya har ay yayınlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 waterworld guzel filmdi yahu, 2012 fln olabilir diye dusundum bende google da cikaramadim nasi aricami bi turlu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 fizban said: ilki de kevin costner'ın open world mü aqua world mü ne öyle bir filmi olacak; odur kesin.water world'ün gişesi baya yüksekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Box_office_bomb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 http://www.cnbc.com/id/39083257/The_15_Most_Profitable_Movies_of_All_Time http://www.pajiba.com/seriously_random_lists/percentagewise-the-20-most-profitable-movies-of-all-time.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 water world güzel filmdi bence. millet bayağı yerden yere vurmuştu falan da, ben sevmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ben de sevmiştim water world'ü ama küçüktüm, ufacıktım, hiç post apocalypse film görmemiştim şaşırdım, açtım tvyi show tv'ye, waterworld izleyeyim diye, reklamlar başlarken kaçırdım, filme ortadan başladım, reklamlar başlarken kaçırdım, filme ortadan başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 @rew : waterworlde kim kötü demiş merak etitm sen bile beğenmişin abi sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 waterworld ile godzilla zamanlarının en yüksek bütçeli filmleri olmasına karşın fiyaskoydu, nitekim kar getirdiler. google'dan araştırdım da biraz, stüdyo batıran filmler; Franchise Pictures (Battlefield Earth), 'çok feciydi bu zaten. iyi olmuş.' Square Pictures (Final Fantasy: The Spirits Within), 'bence güzeldi bu film. battığını bilmiodum yazık olmuş.' Carolco Pictures (Cutthroat Island), 'korsanlı dediiniz film. ' United Artists (Heaven's Gate), en çok zarar ettiren; The Adventures of Pluto Nash: 100 milyon $ bütçe, 4 milyon $ gişe. Town & Country : 90 milyon $bütçe, 10 milyon $ gişe. Stealth : 100 milyon $ bütçe, 74 milyon $ gişe. alıntı yaptığım site de şu, http://horscar.com. en çok kazandıran da çok net blair cadısı, 20 bin $ çekimler, 500 bin $ civarı montaj kurgu vesaire, 250 milyon $ gişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 şu hangi film? http://www.cnbc.com/id/39083257/The_15_Most_Profitable_Movies_of_All_Time?slide=16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 oha o cutthroath island çok iyi filmdi yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 MelvinUdall said: şu hangi film? http://www.cnbc.com/id/39083257/The_15_Most_Profitable_Movies_of_All_Time?slide=16 my big fat greek wedding yaninda yaziyo ya lan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 2.si deep throat. 25000 dolar bütçeye 600 milyon dolar falan hasılatı var.hepsi gişe değil tabi ki ama yinede oranlarsan eline hiçbir prodüksiyon su dökemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 waterworld ün nesi fiyaskoydu yahu döneminin en iyi filmlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 %lik kara bakınca Recep İvedik zorlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 en az para harcanıp en çok izlenen THE MAN FROM EARTH olmalı yani bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 the exam diye bi film seyrettiydim, film sadece 1 odada gecio 5-6 tane de katilimci var iste sonra yine tek bi sinif gibi bi yerde gecen film vardi, 4-5 ergeni kapatmislar iceriye hadi konusun lan diyip film cekmislerdi. asil buried var lan tabutun icinde gecio tum film. istesen masraf yapamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 the man from earth. tüm film tek bir odada geçiyor ve toplam 6 kişi falan. TÜM FİLM BOYUNCA AĞZIN AÇIK İZLİYOSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ayrı başlık açmıyayım da man from earth tarzı olmasa da o havaya sahip filmleri sayın bakalım, 12 angry man hariç. exam'i yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar