Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DTK'dan 'demokratik özerklik' kararı

Anelor

Öne çıkan mesajlar

e türkiye devleti vatandaşları %50 ile akp yi sectiginde

bölünmeye de
kpss de soruların cemaatlere servis edilmesine de
sağlık sigortasını uluslar arası sermayeye hizmet etmesine de
2b arazilerinin talan edilmesine de
sendikaların vasıfsızlaştırılmasına da
generallerin yarısının içeri atılmasına da

evet dedi

biz açıp domaldık adamlar gömüyor

daha olayın neyini tartışıyorsunuz bunlar olsun skimizde degil dedik kısaca

illa tartışılcak bi şey varsa olayın sosyolojik boyutu tartışılsın,halk olarak toplumsal hafızamızın da kalitemizin de boyutu ortada
Sosyal ağlarda paylaş

"HEÖEÖAEÖEAÖÖÖÖÖÖ ÖZERKLİK İLAN ETTİLER SALDIRIN SALDIRIN
HEPSİ ÖLMELİ ÖLDÜRMELİYİZ."

susun iki saniye de düşünün bi.

biri diycek ki ölüme ölümle karşılık... bi karar böyle kesin olsaydı başka bi ülke ajanıyla öldürtüp iki tarafı birbirine çok rahat düşürürdü.

ki olan şey ne kadar açık bi şekilde oluyo.

aslında olan hiç bişey yok. 70 milyon insan televizyon ve gazetelerden sahte haberler alarak savaşa girmeye çalışıyo.

ve hepiniz o kadar aptalsınız ki, istisnasız konuşuyorum hepiniz haberleri gerçek zannediyosunuz.

hani kürtler türkler diye ayrım da yapmam ben insan insandır ama gerçeği aramayan insan manipülasyon kurbanıdır ve günümüzde insan olmaktan çıkmıştır.

olay tamamen tiyatro, farkedemeyen küfretsin, laf etsin, ühühühühü bizi öldürüyolar hadi biz de onları öldürelim aşşalık kürtler diyip provakasyona gelsinler, sonra sizin gibi gerizekalıları da bi avuç elit kesim sağa sola güderek götürür işte.

yemin ediyorum salaklığın başlangıç ve bitiş noktası sizsiniz

dipnot: tiyatro dediğim, cesetler sahte demiyorum tabi. sadece provakasyona gelen insanların 70 milyonun sesi olduğunu zannederek gerçekten de 70 milyon insanın sesi haline gelmesinden bahsediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeter artik ama ya hani kürdü iyi görelim irkci degiliz dedik ama bu kadari da fazla... Soykirim yapilsin, baska türlü bu ülke bu keneyi atamaz sirtindan. Hala kimse cikip da kürt iyidir demesin, pkklilari askerleri olarak gören insanlar onca kürdün oyuyla gecti basa. Hepsinin soyu ayni!
Sosyal ağlarda paylaş

akinci said:

Yeter artik ama ya hani kürdü iyi görelim irkci degiliz dedik ama bu kadari da fazla... Soykirim yapilsin, baska türlü bu ülke bu keneyi atamaz sirtindan. Hala kimse cikip da kürt iyidir demesin, pkklilari askerleri olarak gören insanlar onca kürdün oyuyla gecti basa. Hepsinin soyu ayni!

slow
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...