Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komikli sakali imajlar konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

orayı istediğin kadar temizle, bir gün kalktığında terliğini giymek için yere ayağını bastığında ayağının altında garip bir şey hissedeceksin.

ve o tabi ki şöyle bir şey olacak

Mesaj tarihi:
Ardeth said:

baya iyiymiş orası gerçekten de

baba tr'de böle eski binalar vs çok olsa ortaçağdan falan kalma.

bak matematik köyü değil matematik kalesi falan kuracaksın.

hem imalı olur kimilerine, sıkıysa ele geçir dersin hem de bina olarak güzel olur.

olm gavur eski kaleleri restore edip içinde oturuyor işte
bişi çıkmıyor. korkmayın zaten böcükten o kadar.
Mesaj tarihi:
aslen köye bi tane kale dikmek lazım hazır kale varken. yeri de uygun sdf

bi de köy gibi bir yerin yakınında olmasının iyi yanları var. ilk köy kurulduğunda bilgisayar faresi boyutunda akrepler, örümcekler dolaşıyordu ortada. köy büyüyüp kalabalıklaştıkça sayıları baya azaldı sdf
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

içi temizlenir, malikane gibi yapılır. zaten oradan da geçen giden olmaz. huzurlu huzurlu yaşarsın işte.

parayı verin, gidip adam edeyim.

duvarları kıpraştırarak böcekleri itttiren techizatlar falan yok mu bunun için zaten? delikleri sıvamaktan öte?
Mesaj tarihi:
Genel olarak 9/11 geyiklerini doğru bulmuyorum. Her ne kadar Amerikanın kendi kendine bir oyunu olsa da masum insanlar öldü. Ha şehitlerimizle dalga geçilmiş ha 9/11 ile öyle anlatayım.
Mesaj tarihi:
bende pek dogru bulmuyorum da arada oyle seyler cikiyor ki histerik histerik gulmekten kendimi alamiyorum.

2.dunya savasindan sonra sinir hastaliklari ile ugrasan adamlarin videosu ile surfin birdin birlesmesi etkisi yapiyor bazi fotolar...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...