dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 içi temizlenir, malikane gibi yapılır. zaten oradan da geçen giden olmaz. huzurlu huzurlu yaşarsın işte. parayı verin, gidip adam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 baya iyiymiş orası gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 orayı istediğin kadar temizle, bir gün kalktığında terliğini giymek için yere ayağını bastığında ayağının altında garip bir şey hissedeceksin. ve o tabi ki şöyle bir şey olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 noproblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bi de şöyle boyluca bi çekiç almak lazım böyle durumlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ardeth said: baya iyiymiş orası gerçekten de baba tr'de böle eski binalar vs çok olsa ortaçağdan falan kalma. bak matematik köyü değil matematik kalesi falan kuracaksın. hem imalı olur kimilerine, sıkıysa ele geçir dersin hem de bina olarak güzel olur. olm gavur eski kaleleri restore edip içinde oturuyor işte bişi çıkmıyor. korkmayın zaten böcükten o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 aslen köye bi tane kale dikmek lazım hazır kale varken. yeri de uygun sdf bi de köy gibi bir yerin yakınında olmasının iyi yanları var. ilk köy kurulduğunda bilgisayar faresi boyutunda akrepler, örümcekler dolaşıyordu ortada. köy büyüyüp kalabalıklaştıkça sayıları baya azaldı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 dasaaa said: burada yaşanır abi. vagrant story diye bi oyun vardı o canlandı birden gözümün önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 dasaaa said: içi temizlenir, malikane gibi yapılır. zaten oradan da geçen giden olmaz. huzurlu huzurlu yaşarsın işte. parayı verin, gidip adam edeyim. duvarları kıpraştırarak böcekleri itttiren techizatlar falan yok mu bunun için zaten? delikleri sıvamaktan öte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 sıvayı tekrar delebilrler zaten iyi bir temizlik lazım. ne zaman başlıyoruz temizliğe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 eve kedi çatıya şahin zehir olarakta kül sürdük mü bözük möcük kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 http://i.imgur.com/aeDD6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Genel olarak 9/11 geyiklerini doğru bulmuyorum. Her ne kadar Amerikanın kendi kendine bir oyunu olsa da masum insanlar öldü. Ha şehitlerimizle dalga geçilmiş ha 9/11 ile öyle anlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bende pek dogru bulmuyorum da arada oyle seyler cikiyor ki histerik histerik gulmekten kendimi alamiyorum. 2.dunya savasindan sonra sinir hastaliklari ile ugrasan adamlarin videosu ile surfin birdin birlesmesi etkisi yapiyor bazi fotolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 çok mantıklı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 real life barbie girl artı bilmem kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 http://i.imgur.com/Qurh9.jpg bu sabun haftada en az 2 kez tuvalete düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 dasaaa said: real life barbie girl artı bilmem kaç ya bunlardan niye daha fazla yok? gezsin dolaşsınlar etrafta süslerine baksak yeter feelsbadman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 üstteki arkadaşa katılıyorum :( sayfa başı olduğundan o yüzden alttaki arkadaş(stimpak) a katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Oldum olası Barbie sevmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 barbie iyidir evet ama mesela furby de iyidir genç mühendisler tepkili! artı üç yüz on beş falan hesaplıyorum ben ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 son resimde eleman iyi sarılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 moriQ said: a hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 hahaa abi timsah var orda yaa ahhhhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar