ses Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Crematorium said: asdasasd misson control iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 8/11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ı ıh bu seferkiler tutmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Fin said: ahahha cok iyiymis bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Black-ice said: Fortuna said: mangalar sağdan sola doğru okunur: bu yazdığım şaka değil ama yıllar sonra neden bazı baktığım mangaları hiç anlamadığımı şuan anladım. Allah belamı versin; bu mangalara bakıp bakıp hiçbirşey anlamıyordum ben bu kadar yıldır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 fortuna resmen aydınlattı bir çok kişiyi o postla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ombakkombak said: Black-ice said: Fortuna said: mangalar sağdan sola doğru okunur: bu yazdığım şaka değil ama yıllar sonra neden bazı baktığım mangaları hiç anlamadığımı şuan anladım. Allah belamı versin; bu mangalara bakıp bakıp hiçbirşey anlamıyordum ben bu kadar yıldır.... yalnız değilmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 piramit yapmak istemedim, cidden mangaların sagdan sola okundugunu ben de su an ögrendim. Yıllarca anlamadığım resimleri düsününce kendime acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Yıllarca manga okuyorsunuz ve sagdan sola okunduğunu bilmiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Japonların nesi düzgün ki çizgi romanları düzgün olsun. Adamlar dünyaya muhalefet tam anlamıyla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 NolaxThensbane said: Yıllarca manga okuyorsunuz ve sagdan sola okunduğunu bilmiyorsunuz yıllarca manga okumadım yaw orada burada karşıma çıkan böle şakalı komikli mangalar işte okudum dediklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 vaperon said: Dikkat... Duygusal bunalıma yol açabilir. Bunlara kadar sadece komik oldukları için ekledim... Ama aşağıdakiler... Aaaabiiiii öfff. Bende de varmış awkwardlık... :( T_T üstüne "go abroad for Ph.D. - none of your friends know where the heck you are" eklemek istiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 asdgf;lk yardi http://cheezcomixed.files.wordpress.com/2011/07/koma-comic-strip-vader-gets-bombed.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 stormtroopera force grip mi atıyor orda sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 buyuk ihtimalle oyle yapar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://i.imgur.com/vtkN1.jpg e hadi madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Dumansız hava sahası FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bundan meme uretilebilir http://29.media.tumblr.com/tumblr_lp0gf2SF2K1qffe23o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 evet, hepsini oldurdum temalilardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Hummer time http://diamoneyes.deviantart.com/art/Hummer-Time-217361372?q=boost%3Apopular%20meta%3Aall%20max_age%3A744h&qo=5 This lil Humming Bird visits the house very often. It loves the backyard garden (if you consider four flowerpots a "garden") and got comfortable enough for to let us hold it. I decided to get my camera when it fell asleep in my hand. Super cute (I try to not use that word to often )! And then i ate it! Humming Bird. Canon EOS 10D. Outdoors. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://chzragecomics.files.wordpress.com/2011/07/rage-comics-untitled12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 duş musluğuna her gün her gün rage a girmekten yoruldum bir gün balyozla dalcam ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bittus said: bundan meme uretilebilir http://29.media.tumblr.com/tumblr_lp0gf2SF2K1qffe23o1_500.jpg AHAHAHAHAHHAHA cocukta sunet oldum para gelcek bakisi var yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar