Draven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Belkide bilmiyenler vardir, soyle yavastan ortami hazirliyalim. Uzun zamandir bekledigim bir oyun. Sirf fps olmasi disinda, hikayesi ve atmosferi super olan bir oyun Oyunun konusu kisaca Cernobil facisasindan sonra olay yerinde arastirme yapan adamlardan birini canlandiriyoruz, ve olayin nedenini aratiriyoruz falan. Benim gibi post-apocaliyptic manyaklarinin delirecegi turden birsey oldugu icin kacinilmaz. Bir kac goruntu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 her gördüğümde bu oyunun grafikleri beni daha da büyülüyor ben de sabırsızlıkla bekliyom uzun zamandır acep ne zaman çıkacak?[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hem half life ı, hem 2 nci dünya savaşını 1 arada yaşatıyor bu bile yeter[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 grafikleri çok hoş, özellikle bulut grafiklerine takıldım. bulutları çok güzel yapmışlar. morrowindden sonra en güzel gökyüzü herhalde bu oyunda gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bulut önemlidir. Kimi oyunda akar öle bulutumsular gıcık olurum. Stalker'da eğer sabit duruyosa yine aynı şey güzel çizmişler:) ama morrowind de olduğu gibi hififten hareket ederse çok güsel olur. bu arada grafikleride süpermiş:) inşallah kaldırır sistem eheh[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Trailerını izlemiştim de bir arada süfer gelmişti gerçekten gözüme grafikler. Oynanış da güzel olursa çok iyi tutar valla. http://forum.paticik.com/view.php?id=70667[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 fena değil ama "öeeeh" filan deme gereği hissetmedim doğrusu, ne de olsa çıkana kadar hayli vakit var gibi. o vakte bu grafikler yaygınlaşmış olur kanısındayım.. konu da ne yalan söyleyeyim pek ilgimi çekmedi ama güzel yapmışlarsa beğenmemek için bahane aramam.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apache Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 grafikler güzelde doom3 ten sonra yaratıklı oyunlardan soğumaya başladım[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nameless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bence bu oyun şu anki en iyi ortam grafiklerine sahip (gökyüzü , ormanlar falan) hatta izlediim trailerlarında yağmur ve gece gündüzolayı muhteşemdi sabırsızlıkla bekliyorum[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 guzelmis=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Grafikleri güzelmiş.[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mayfer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 acaip hl2'yi andırıyo. bi de şu oyunlarda bump mapiing'i biraz daha güzel kullansalar gerçekten farkı olmicak görüntülerin... ama tabi o zaman görüntü kartlarımızın yanık kokusunu almaya başlayabiliriz. hoş oyuna benziyo.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Prawler, 27 Ağustos 2004 02:48 tarihinde demiş ki: hem half life ı, hem 2 nci dünya savaşını 1 arada yaşatıyor bu bile yeter afedersin ama çernobil 1986'da oldu.....:-P[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 17 Eylül 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zagg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Nasıl bir grafikti bu insanın oynuyası qeliiyor..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ya bu oyunun ismi nedir arkadaşlar hiç denk gelemedim de... ama ciddi hangi firma grafik motorunu yarattıysa bi Tebrik mesajı atmak lazım.[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 grafikler okadarda ii deil bence 1.5 sene önce giga'da görmüştüm bunu grafikler deişmemiş...yapan herifleri görmüşütm adamlar çernobili birebir yapmışlardı hayran kalmıştım ama o canawarmıdır zombiemidir nedir onu gördüm gerçeklikten çok uzak ah ahhh ii bir oyun olabilirdi.....[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… destrance Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Video çek izle.. Beğenmediysen otur kendin yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: LevieMaxilack, 17 Eylül 2004 22:16 tarihinde demiş ki: ya bu oyunun ismi nedir arkadaşlar hiç denk gelemedim de... ama ciddi hangi firma grafik motorunu yarattıysa bi Tebrik mesajı atmak lazım. S.T.A.L.K.E.R[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laorx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: destrance, 17 Eylül 2004 23:34 tarihinde demiş ki: Video çek izle.. Beğenmediysen otur kendin yap izledik herhalde! ayrıca nedemek otur kendin yap! ben daha iyi yaparım diye bir iddia'damı bulunuyorum!![signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 post-apocaliyptic ayağına 2 seneye yakın süredir falan beklioruz ne zaman "aha yalan oldu" desem bi videosu ss i bişeyi çıktı.. bekleme hevesim kalmadı diyebilirim , HL2 ye de yaklaştırdılar ya iyicene bi potansiyeli azaldı diyebilirim..[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Grafikler cidden çok hoş.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… destrance Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 millet iyice sıyırmış. 2 yıldır bekliyoruz felan hevesim kalmadı. E nasıl olacak peki. AHA stalker çıkarıyoruz. millet beklemesin 6 ay sonra stalker2 yi çıkarırız.. boktan mı oldu daya gitsin stalker 3 ü... Grafik herşey demek değildir ayrıca. Ben ne oyunlar gördüm grafikler süper gameplay 0.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… destrance Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Maedhros_Laorx, 17 Eylül 2004 23:21 tarihinde demiş ki: grafikler okadarda ii deil bence 1.5 sene önce giga'da görmüştüm bunu grafikler deişmemiş...yapan herifleri görmüşütm adamlar çernobili birebir yapmışlardı hayran kalmıştım ama o canawarmıdır zombiemidir nedir onu gördüm gerçeklikten çok uzak ah ahhh ii bir oyun olabilirdi..... Ya şöyle bi daha okudum da ne kadar rekorized bi post oldüunun farkına vardım. ilk sayfada herkes oha muhteşem oynayasım geliyo yazmış. 1 sen yazmışsın o kadar da iyi değil diye. Pardon da crytek mi çalışıyon? "gerçeklikten çok uzak ah ahhh ii bir oyun olabilirdi" oyun çıktı galiba? oynadın bitirdin uninstall ettin. Adamlar bizzat gidip çernobile 1e1 yapmışlar neredeyse. Siteyi takip ediyorum sürekli (www.stalker-game.com). Hatta bi maceralarını bile yazmışlar. Domuz kovaladı felan diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sinank Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Güzel bir oyuna benziyor[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: destrance, 19 Eylül 2004 20:26 tarihinde demiş ki: millet iyice sıyırmış. 2 yıldır bekliyoruz felan hevesim kalmadı. E nasıl olacak peki. AHA stalker çıkarıyoruz. millet beklemesin 6 ay sonra stalker2 yi çıkarırız.. boktan mı oldu daya gitsin stalker 3 ü... Grafik herşey demek değildir ayrıca. Ben ne oyunlar gördüm grafikler süper gameplay 0.. misal doom3 söyleyince bile sıkılıyor içim karanlıklardan[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar FPS [Genel] Oyun goruntuleri (S.T.A.L.K.E.R) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 grafikler güzelde doom3 ten sonra yaratıklı oyunlardan soğumaya başladım[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bence bu oyun şu anki en iyi ortam grafiklerine sahip (gökyüzü , ormanlar falan) hatta izlediim trailerlarında yağmur ve gece gündüzolayı muhteşemdi sabırsızlıkla bekliyorum[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 guzelmis=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Grafikleri güzelmiş.[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 acaip hl2'yi andırıyo. bi de şu oyunlarda bump mapiing'i biraz daha güzel kullansalar gerçekten farkı olmicak görüntülerin... ama tabi o zaman görüntü kartlarımızın yanık kokusunu almaya başlayabiliriz. hoş oyuna benziyo.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Prawler, 27 Ağustos 2004 02:48 tarihinde demiş ki: hem half life ı, hem 2 nci dünya savaşını 1 arada yaşatıyor bu bile yeter afedersin ama çernobil 1986'da oldu.....:-P[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 17 Eylül 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Nasıl bir grafikti bu insanın oynuyası qeliiyor..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ya bu oyunun ismi nedir arkadaşlar hiç denk gelemedim de... ama ciddi hangi firma grafik motorunu yarattıysa bi Tebrik mesajı atmak lazım.[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 grafikler okadarda ii deil bence 1.5 sene önce giga'da görmüştüm bunu grafikler deişmemiş...yapan herifleri görmüşütm adamlar çernobili birebir yapmışlardı hayran kalmıştım ama o canawarmıdır zombiemidir nedir onu gördüm gerçeklikten çok uzak ah ahhh ii bir oyun olabilirdi.....[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Video çek izle.. Beğenmediysen otur kendin yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: LevieMaxilack, 17 Eylül 2004 22:16 tarihinde demiş ki: ya bu oyunun ismi nedir arkadaşlar hiç denk gelemedim de... ama ciddi hangi firma grafik motorunu yarattıysa bi Tebrik mesajı atmak lazım. S.T.A.L.K.E.R[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: destrance, 17 Eylül 2004 23:34 tarihinde demiş ki: Video çek izle.. Beğenmediysen otur kendin yap izledik herhalde! ayrıca nedemek otur kendin yap! ben daha iyi yaparım diye bir iddia'damı bulunuyorum!![signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 post-apocaliyptic ayağına 2 seneye yakın süredir falan beklioruz ne zaman "aha yalan oldu" desem bi videosu ss i bişeyi çıktı.. bekleme hevesim kalmadı diyebilirim , HL2 ye de yaklaştırdılar ya iyicene bi potansiyeli azaldı diyebilirim..[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Grafikler cidden çok hoş.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 millet iyice sıyırmış. 2 yıldır bekliyoruz felan hevesim kalmadı. E nasıl olacak peki. AHA stalker çıkarıyoruz. millet beklemesin 6 ay sonra stalker2 yi çıkarırız.. boktan mı oldu daya gitsin stalker 3 ü... Grafik herşey demek değildir ayrıca. Ben ne oyunlar gördüm grafikler süper gameplay 0.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Maedhros_Laorx, 17 Eylül 2004 23:21 tarihinde demiş ki: grafikler okadarda ii deil bence 1.5 sene önce giga'da görmüştüm bunu grafikler deişmemiş...yapan herifleri görmüşütm adamlar çernobili birebir yapmışlardı hayran kalmıştım ama o canawarmıdır zombiemidir nedir onu gördüm gerçeklikten çok uzak ah ahhh ii bir oyun olabilirdi..... Ya şöyle bi daha okudum da ne kadar rekorized bi post oldüunun farkına vardım. ilk sayfada herkes oha muhteşem oynayasım geliyo yazmış. 1 sen yazmışsın o kadar da iyi değil diye. Pardon da crytek mi çalışıyon? "gerçeklikten çok uzak ah ahhh ii bir oyun olabilirdi" oyun çıktı galiba? oynadın bitirdin uninstall ettin. Adamlar bizzat gidip çernobile 1e1 yapmışlar neredeyse. Siteyi takip ediyorum sürekli (www.stalker-game.com). Hatta bi maceralarını bile yazmışlar. Domuz kovaladı felan diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Güzel bir oyuna benziyor[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: destrance, 19 Eylül 2004 20:26 tarihinde demiş ki: millet iyice sıyırmış. 2 yıldır bekliyoruz felan hevesim kalmadı. E nasıl olacak peki. AHA stalker çıkarıyoruz. millet beklemesin 6 ay sonra stalker2 yi çıkarırız.. boktan mı oldu daya gitsin stalker 3 ü... Grafik herşey demek değildir ayrıca. Ben ne oyunlar gördüm grafikler süper gameplay 0.. misal doom3 söyleyince bile sıkılıyor içim karanlıklardan[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar