Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pet şişenin üstüne düştü


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahahaha bırak allah aşkına :D


Düşünce makatına pet şişe girdi
Edirne'de duş yapmak için girdiği banyoda ayağı kayınca pet şişenin üzerine düştüğünü söyleyen 50 yaşındaki adam yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Makattan girerek ince bağırsaklara kadar ulaşan 330 mililitrelik pet şişe, ameliyatla çıkarıldı.

Edirne’de oturan 50 yaşındaki erkek, iddialara göre duş yapmak için banyoya girdi.Üzerindeki kıyafetleri çıkardığı sırada dengesini kaybettiği belirtilen vatandaş düştü ve o sırada yerde bulunan 330 mililitrelik pet şişenin üzerine oturdu.

Acı içinde kıvranan vatandaşın çığlıkları üzerine banyoya gelen yakınları, hemen Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine getirildi.

Burada gömlek cebinde kalan gözlüğü ile birlikte röntgen filmi çekilen adamın üzerine düştüğünü iddia ettiği pet şişenin ince bağırsaklara kadar ulaştığı ve o bölgedeki kolonlarda kaldığı görüldü.

Genel Cerrahi servisinde ameliyata alınan vatandaşın makatından girdiği tespit edilen pet şişe, yapılan operasyonun ardından karnı kesilerek ameliyatla çıkarıldı.

1 gün hastanede müşade altında tutulan vatandaş, daha sonra hastaneden taburcu edildi.


http://gundem.milliyet.com.tr/dusunce-makatina-pet-sise-girdi/gundem/gundemdetay/13.07.2011/1413885/default.htm.com
Mesaj tarihi:
senko said:

said:

Burada gömlek cebinde kalan gözlüğü ile birlikte röntgen filmi çekilen adamın


cok onemli bir ayrinti gercekten...

abi surayı anlayamadım ben de
bi de banyo da sisenin ne isi var.safdsfsdfsfsfs
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

Şişenin durumu nasılmış?

dert etme, doktorlar senin için kurtardılar şişeyi "hâlâ kullanılır durumda" diye not bırakmışlar sana..

al..



tamam tüm berbat esprileri yaptık bitti.
hastanın özel hayatına saygısızlıktır bu gibi haberler
×
×
  • Yeni Oluştur...