Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın iktisada (mikroekenomiye) giriş dersinin

MelvinUdall

Öne çıkan mesajlar

vizesi var saat üçte ve ben hala dizi falan izliyorum netten. bir gözümle de arada forumdaki başlıklara falan bakınıyorum öyle. salak mıyım ya?

aslında böyle drama yaptığıma bakmayın. oturdum çalıştım sınavdan önce. son geceye bırakmadım yani. hani sınavdan önce için rahat etmez son bir defa bakmak istersin ya konuların önemli yerlerine falan. hah işte oturdum şöyle bir bakayım falan dedim. zerre ilgimi çekmiyor yahu. evet salak mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi şöyle... hmm... gelişine doksana çakacak kadar çalıştım gibi aslında. geçtiğimiz iki dönemden en kötü notum cb. iktisata giriş hariç tabi. ondan çok düşük bir not (malum ya ff ya n/a yazıyorlar) almıştım ama ilk sınavı kaçırdım (malum i.i.b.f. kız çok) sonra da ilk sınavı kaçırdım zaten diye ikincisine girmedim. benim derdim o değil yani. böyle oturup ders çalışınca falan boş geliyor anlatılanlar. milletin araba alınca araba lastiği de almak zorunda olduğunu ben de biliyorum. bir malın fiyatı değişince ona olan talebin de değiştiğini de biliyorum. bunu oturup grafiğe dökmenin mantığını anlayamıyorum ben. kafa almıyor.

bi de bu iktisat ekonomi kelimelerinin türkçesini bulamamışlar daha. o çok garibime gidiyor.

hadi bana iktisat bölümünü sevdirin.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha
1.sınıfta aynı şeyleri düşündüydüm ben de
günlük hayatta ortalama zekalıların kasmadan bildiği öğrendiği şeyleri grafikleştirme matematikleştirme olayından mı ibaretmiş bu iş şimdi diye düşünürdüm hep.

okul bölüm nedir bu arada?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...