MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 vizesi var saat üçte ve ben hala dizi falan izliyorum netten. bir gözümle de arada forumdaki başlıklara falan bakınıyorum öyle. salak mıyım ya? aslında böyle drama yaptığıma bakmayın. oturdum çalıştım sınavdan önce. son geceye bırakmadım yani. hani sınavdan önce için rahat etmez son bir defa bakmak istersin ya konuların önemli yerlerine falan. hah işte oturdum şöyle bir bakayım falan dedim. zerre ilgimi çekmiyor yahu. evet salak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 daha giriş dersin için konu açıyosan umarım iktisat maliye falan okumuyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 oturdum çalıştım demiş, BAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 iktisat işletme bunlar hep kitaptan okunup öğrenilebilecek genel kültür bölümleridir evlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 "salak mıyım" ve "evet" taglerini direk alt alta görünce dayanamıyo insan. bence anket sonucuna güvenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 "roket adam" said: iktisat işletme bunlar hep kitaptan okunup öğrenilebilecek genel kültür bölümleridir evlat hehe doğru valla. işletme ve pazarlama kitapları çok eğlenceli. çerez kitaplar valla. muhasebe ve vergi ile ilgili olanları ise çok sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 beni örnek almayın ayıp ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yanlış bölüme açılmış konu.. taşındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 dünyanın en kolay derslerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ya şimdi şöyle... hmm... gelişine doksana çakacak kadar çalıştım gibi aslında. geçtiğimiz iki dönemden en kötü notum cb. iktisata giriş hariç tabi. ondan çok düşük bir not (malum ya ff ya n/a yazıyorlar) almıştım ama ilk sınavı kaçırdım (malum i.i.b.f. kız çok) sonra da ilk sınavı kaçırdım zaten diye ikincisine girmedim. benim derdim o değil yani. böyle oturup ders çalışınca falan boş geliyor anlatılanlar. milletin araba alınca araba lastiği de almak zorunda olduğunu ben de biliyorum. bir malın fiyatı değişince ona olan talebin de değiştiğini de biliyorum. bunu oturup grafiğe dökmenin mantığını anlayamıyorum ben. kafa almıyor. bi de bu iktisat ekonomi kelimelerinin türkçesini bulamamışlar daha. o çok garibime gidiyor. hadi bana iktisat bölümünü sevdirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 zaten okuduğun her şeyi biliyosun sen orda ama sonuçta durup dururken aklına gelmeyebilir o bilgiler bildiğin şeyleri farkettiriyor bi nevi bi kere oku yeter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ahaha 1.sınıfta aynı şeyleri düşündüydüm ben de günlük hayatta ortalama zekalıların kasmadan bildiği öğrendiği şeyleri grafikleştirme matematikleştirme olayından mı ibaretmiş bu iş şimdi diye düşünürdüm hep. okul bölüm nedir bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 çukurova üniversitesi iktisat videonun sonunda öcü varmış. güncelleyemiyorum. izlemeyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 MelvinUdall said: vizesi var saat üçte ve ben hala dizi falan izliyorum netten. bir gözümle de arada forumdaki başlıklara falan bakınıyorum öyle. salak mıyım ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ceteris paribus'u ilk duydugumda ne gulmustum ya 2. sinifta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 "roket adam" said: iktisat işletme bunlar hep kitaptan okunup öğrenilebilecek genel kültür bölümleridir evlat ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 çukurova üniversitesinde de ne kampüs varmış arkadaş, hayran kaldım yeşilliğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 "roket adam" said: iktisat işletme bunlar hep kitaptan okunup öğrenilebilecek genel kültür bölümleridir evlat bakkal ilmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 "roket adam" said: iktisat işletme bunlar hep kitaptan okunup öğrenilebilecek genel kültür bölümleridir evlat işletmeciler boş geziyor aga diyenler hep bu kafadan işte. eksik kalmayım istedim tüm işletmeciler atlamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Valla onu bunu bilmem, işletmeciler derslere girmeden okuyarak geçiyorlar. Bir mühendislik öğrencisi ki bok mühendisleri bile iki ders kaçırsa ders iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ginaly2 said: "roket adam" said: iktisat işletme bunlar hep kitaptan okunup öğrenilebilecek genel kültür bölümleridir evlat bakkal ilmi. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 pogodi said: dünyanın en kolay derslerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 "roket adam" said: Valla onu bunu bilmem, işletmeciler derslere girmeden okuyarak geçiyorlar. Bir mühendislik öğrencisi ki bok mühendisleri bile iki ders kaçırsa ders iptal. bok mühendisi dediğin çevre mühendisleri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar