Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

Nigger_of_the_sand said:

Cd-key koruması getirmişler o yüzden giremiyorum artık. Şu expansionların bir yerden ucuza orjinal cd keylerini bulsam da tekrar bakabilsem şu oyuna. Kötü oldu indirimi kaçırdığım.

abi ben vereyim cd key, yanlız ek paketlerin yok. rus keyleri işine yararsa haber ver.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ne almedeyiz... mono ile takılıyoruz biz hala. anelor'un kuziş de var. inkar etse de anelor sattı bizi.

anelor'un kuzeni bugün asmaya kalktılar myth drannorda demonla anlaşma yapmış diye.

ben de görgüsüz elf oynamaktan bıkıp benim 4-5 masaüstü oyun görmüş halfling bardıma döndüm. bugün kobold madenlerinde drowlar saldırdı. esir ettiler beni ve 3 kişiyi daha. ama 4 drowdan 3ü "aabi yatıcaz biz geç oldu" deyince "işe yaramaz bunlar" bahanesiyle bizi koboldlara yem olsunlar diye el kol bağlı vaziyette madende ayrı yerlerde bıraktılar. beni yerde bağlı vaziyette 2 tane red wizard buldu. red wizardlardan birini shadowdaleden biliyordum zaten. o da bikaç kere azarlamıştı benim halflingi. ayak bağlarımı çözüp zenth barracksa sorguya götürmeye karar verdiler. yolda "seni undead yapıcaz" deyince halfling korktu tabi kaçmaya çalıştı 2 defa ama mind büyüerine yenildi. el kol bağlı vaziyette getirip shadowdale'İn ortasına attılar benim halflingi. ağzım bağlı değildi. "vergimi veriyorum ben, sizi desmondiye şikayet edicem" falan diye yaygarayı kopardım. zenthler falan toplandılar. bi zenth kaptanı geldi red wizardlar durumu anlattı beni alıp barracksa götürdüler. drowların serbest bıraktığı başka bi eleman vardı o da zenth casusuymuş. o şahitlik etti olaya. zenth kaptan özür dileyip 500gold verdi drow hakkında bilgi verdiğimiz için. barrackstan çıkarken "sorun değil ama i have a couple words to these red guys" diyerek zenth officerların önünde red wizardlara bi güzel fırçayı kaydım. zenth kaptan "tamam tamam sen onlara bakma" diye gönlümü aldı.

böyle yani. oynuyoruz hala :)
Sosyal ağlarda paylaş

1 slot yükseğe maxi değil empower ypaıyor sanırsam.
pale masterın natural armor bonusu concealment kadar iyi.
item sıkıntın varsa paleçok daha iyi ama diyosan bi elimde ayne diğer elimde +8 kılıç, o zaman child of night gidersin.. ama büyülerinle yapabileceğin bişi bu.

hatta persistent spell bile kasabilirsin.. atıyosun,rest edene kadar gidiyor, tabi 2 feat alıyo bu.

RP token varsa spell like ability isteyebiliyorsun, belki persistent haste/blur falan da veriyorlardır, onu da düşünebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

1 slot yükseğe maxi değil empower ypaıyor sanırsam.
pale masterın natural armor bonusu concealment kadar iyi.
item sıkıntın varsa paleçok daha iyi ama diyosan bi elimde ayne diğer elimde +8 kılıç, o zaman child of night gidersin.. ama büyülerinle yapabileceğin bişi bu.

hatta persistent spell bile kasabilirsin.. atıyosun,rest edene kadar gidiyor, tabi 2 feat alıyo bu.

RP token varsa spell like ability isteyebiliyorsun, belki persistent haste/blur falan da veriyorlardır, onu da düşünebilirsin.

lvl 7 de maximize 1 slot yukarisini istiyor.

persistent speller 6 slot yukarisini istiyor yani maximum lvl 3 speller persisten oluyor, cok gereksiz.

Dalelands de en fazla +3 silah var. Zaten 8 str li bir mage im elimde +8 bile olsa cok birsey fark etmez:)

ama feedback icin tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

Improved Empower Spell: At 3rd level, the Arcane Scholar becomes especially adept at empowering spells. Empowered spells now only use a spell slot one level higher than the spell's actual level.

Improved Maximize Spell: At 7th level, the Arcane Scholar becomes especially adept at maximizing spells. Maximized spells now only use up a spell slot two levels higher than the spell's actual level.

dalelands e özel bi değişiklik değilse bu - ki hiç sanmıyorum izin versinler buna - yanlış hatırlıyosun :d

not: [yok baktım displacement persistent spell yemiyomuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...