Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ahmedinejad said: Maasselam? yok çaşıt arkadaşım,maassalam değilim de,2006 da vardı bir nickim adını da unuttum şifresini de,banlandımmı banlanmadımmı onu da hatırlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 hep öyle olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 çaşıt ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wVCGq6pFKPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Oral seksi yarım bırakınca bıçakladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Bıçaklanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Abi bu bursa tam bir sin city oldu .uludağ parlayıp bursalıları taş etmesin maazallaaaaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 yapsa sevinirsin çipetpet ALLAHIM YAPTI BUNU EHAHEAEHAEHAEHAEH diye sevinirsin bence. dincilerde öyle olyo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 akito hergün daha da çirkinleşerek kendini aşmaya devam ediyor,durduramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 paçalarından ironi akan bir post o kaptan barizlik yaptırtıyorsunuz adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 İrc ye gelemiyorum diye şımardı abisi :) pazartesi irc deyim akiyto bekle beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Sert P http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/106202/bursa-155-hattindan-yaran-diyaloglar-sert-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Olm valla kıvanç duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Sert P ne lan anlayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Ba sesini ayrı bir harf mi sanıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 p demek istiyor adam. palıkesir'le bursa aynı mı yazılıyor diye sordu ya. aslında pursa ile balıkesir daha mantıklı ses olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 fahri imam ve threesome o yeah! tabiki bursa dan http://haber.gazetevatan.com/fahri-imama-grup-seks-gozaltisi/518041/7/yasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Cipin üzerinde kurtarılmayı bekledi Bursa’da yoğun trafikten kurtulmak için suları yükselen derenin içerisinden geçmek isteyen 29 yaşındaki Serkan Genç, kullandığı lüks cipin motorunun su alması sonucu derenin ortasında mahsur kaldı. Aracın camından tavana çıkıp 45 dakika burada kurtarılmayı bekleyen Genç, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu aracıyla birlikte dereden çıkartıldı. Merkez Osmangazi İlçesi’nde bulunan ve Dikkaldırım ile Odunluk mahallelerini ayıran Nilüfer Deresi’ndeki sular, yoğun yağmur ve Doğancı Barajı’nın kapaklarının açılması sonucu yükseldi. İnşaat şirketi sahibi olduğu öğrenilen Serkan Genç, bugün sabah saatlerinde trafiğe takılmamak için 200 bin dolar değerindeki lüks cipi ile derenin içinden geçerek İzmir Yolu’na çıkmak istedi. Cipiyle dereye giren Serkan Genç’in aracının içi bir anda suyla doldu. Aracın motorunun da durması üzerine hareket edemeyip derenin içerisinde mahsur kalan Genç, camını açtığı cipin tavanına çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 29 yaşında 200 bin dolarlık araba nerden geldi bu para en iyisi sorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 said: Edinilen bilgiye göre, geçen yıl 12 Eylül’de merkez Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda, kayınpederinin evine alkollü olarak gelen A.Ç. (53), terasta yatacağını söyleyerek üst kata çıktı. Sabah kümeste bulunan ördeğine yem vermek isteyen S.A. (78), ördeklerden birinin yürüyemediğini gördü. Damadının yattığı yataktaki kanları gören yaşlı adam, polisi arayarak, ördeğine tecavüz edildiğini ileri sürdü. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlatırken, tecavüz, gelen DNA raporlarıyla kesinlik kazandı. Fakat TCK’de hayvanlarla cinsel ilişkiye girenlerle alakalı bir hüküm olmadığı için dosya, görevsizlik kararıyla Kabahatler Bürosu’na gönderildi. Kabahatler Bürosu da, bu hususta verilecek idari para cezasının, yasa gereği bakanlık tarafından uygulanacağını belirterek, dosyayı Bursa Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne gönderdi. Buranın da Orman ve Su işleri Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü’ne gönderdiği dosya kapsamında şüpheliye, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nun 14-j maddesi gereği 437 lira para cezası kesildi. http://icube.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2013/05/19/bu-igrencligin-cezasi-437-lira-3298811.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 437 liraya 4 tane rusla gönül eğlendirebilirdi. http://media.tumblr.com/tumblr_lu1gkcDQD91qju31b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 yapılan masraf cezadan fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Madem ördek hayvanına tecavüz etmiş,eşşek hayvanınıda adama tecavüz ettirselermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bi soktum vak dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 vak deme oh de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar