Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 böyle ayrı ayrı bursa haberleri için başlık açmak yerine burda toplasak iyi bi bursa arşivi olur diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 kabul et sadece canın sıkılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 o zaman sorumu soruyorum: Haftaiçi işten çıkınca 19:00 gibi evde olabiliyorum. Haftasonu çalışmıyorum. Sosyal bir aktiviteye katılasım var. Zamanımı değerlendirmek istiyorum. Dİl kursuna gideyim hem kendime birşeyler katarım diye düşündüm ama karar veremedim neye gitsem diye(Almanca veya Fransızca olabilir) ikinci opsiyon bi dans kursuna fln mı yazılsam diye düşündüm hem dans konusunda tam bir odun olan ben belki işe yararda açılırım diye düşündüm ama pek içimden gelmiyor. şimdi soruyorum.. Bursa'da zamanını şu şekilde değerlendir diyebileceğiniz neler var? kurs olur, herhangi bir aktivite olur ne bilim aklıma da bir şey gelmiyor. Hayatımı renklendirmem lazım. (26 yaşındayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 istersen kılıç kalkan kursu bile vardır Bursa'da. Dil okulundan bol birşey yok zaten şehir merkezinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 dalış kursu, fotoğrafçılık kursu ve bir de dans kursu buldum yarın bi arıcam. dil kursu bol da iyi bitanesine gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 arap şükrüye git iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 arap şükrü hobinin dışında bi hayat tarzı.. bana yandal lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 fsmye gel takılak. dans için soruyorsan kükürtlüde bir yer vardı hem aikido hem dans kursu falan veriyorlardı öyle egzantrik biryer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 alperozg said: o zaman sorumu soruyorum: Haftaiçi işten çıkınca 19:00 gibi evde olabiliyorum. Haftasonu çalışmıyorum. Sosyal bir aktiviteye katılasım var. Zamanımı değerlendirmek istiyorum. Dİl kursuna gideyim hem kendime birşeyler katarım diye düşündüm ama karar veremedim neye gitsem diye(Almanca veya Fransızca olabilir) ikinci opsiyon bi dans kursuna fln mı yazılsam diye düşündüm hem dans konusunda tam bir odun olan ben belki işe yararda açılırım diye düşündüm ama pek içimden gelmiyor. şimdi soruyorum.. Bursa'da zamanını şu şekilde değerlendir diyebileceğiniz neler var? kurs olur, herhangi bir aktivite olur ne bilim aklıma da bir şey gelmiyor. Hayatımı renklendirmem lazım. (26 yaşındayım) önce arkadaşın var mı onu bi söyle, ona göre tavsiye verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 dil kursu ukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 içim dışım fsm oldu (benzin <---> hayal kahvesi) arkadaşım derken kız arkadaşı kastediyorsun heralde. yok şu an. dil kursu ukla ile görüştüm çok pahalı geldi değmez bence. kursa kışa doğru giderim. şimdilik hobilik bişiler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Dans varsa çok geç olmadan git ve öğren. Ekmeğini yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bu 3. bursa thread sanırım. ilkini kermit açtı, ikincisini ben açacaktım son anda vazgeçtim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 alperozg said: içim dışım fsm oldu (benzin <---> hayal kahvesi) arkadaşım derken kız arkadaşı kastediyorsun heralde. yok şu an. dil kursu ukla ile görüştüm çok pahalı geldi değmez bence. kursa kışa doğru giderim. şimdilik hobilik bişiler lazım. kayak bilmiyorsan kayak öğren kışın dil kursunda heba olacağına, daha fazla zevk alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 dil kursları ya çok gereksiz pahalı ya da kolpa yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Ukla dışında alayı kolpa bursada hele smartlingua aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Raincloud said: Dans varsa çok geç olmadan git ve öğren. Ekmeğini yersin. (tu) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Havuza falan git topla milleti daga çıkıp piknik yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 havuza gidicem haftasonu. almiranın havuz ufak, havuzlupark dandik. altınceylan la konak en iyi alternatifler gibi duruyor. var mı başka bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Bir tane fotoğraf makinesi al, Bursa'da gidip fotoğraf çekilecek çok güzel yerler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bursadaki mobese kameralarını izlemek gerek aslında akıllı tv yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 orasi bursa burasi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 nilüferde nargile içilecek düzgün yer neresi bilen var mı?heykel-altıparmakta varsa ekstra söyleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Bursada nargile diyorsan tabi ki Kültürparktaki Özgen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 baya baya övüyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar