Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ben de bu nedenle kamera kullaniyorum kaskimda. her gun ev-is arasi bisikletle gidiyorum. eger sorarsaniz bulmus mu polis bu okuzu diye hayir dersem sasirmayin. hele ki ingiltere'de bulunamiyor.. bahaneleri ise arabanin sahibi bu adam degilmis ve arabayi o gun sahibi disinda birisi kullaniyormus. tepem atti :X
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Bisikletli 10 kisilik bir bisiklet grubu ile bir hayir kurumuna yardim icin 150 mil Dover- London arasi bisiklet turuna cikiyorlar. Ingiltere'de bu tip aktiviteler her gun oluyor. Toplanan para hayir kurumuna aktariliyor kurusu kurusuna. Neyse bu 10 bisikletli bir yolda ilerlerken yol daraliyor. Hali ile arkadaki bu pejodaki krolar bisikletlileri gecemiyorlar. Derken bu surucu sinirlenip kufur etmeye basliyor cami acarak. Ilerlerken bisikletliyi taciz ediyor araba ile. Nihayetinde bisikletli de sikayet etmek adina adamin plakasini kaydederken adam sinirlenip madem plakami aliyorsun o zaman uzerine surerim diyip bisikletliyi kenara iterek onune geciyor. Sonra aractan inip yumrukluyor.
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 abi hayvandan dhaa başka kelime dicemde banlanırım,bence bisiklete dünya genelinde pozitif ayrımcılığın kralı yapılmalı,adamların tek suçu bence,etrafa karbonmonoksit saçmamaları
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Arabadan inen harbi salak, kaska vuruyor gerizekalı.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bisiikletli agir tirsakmis... adam ustune yuruo bu hala bakiyor, halbuki o kaskla kafa atsa yamulur karsisindaki
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 adam 50km dir bisiklet biniyor orda arabadan inip tepene zipladiklarinda bruce lee gibi haraket edemez her insan.
escape Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ah ulan şöle bi sürücü karşıoma çıkmıyoki benim kafasını kaldırım taşına vura vura bayıltıyım
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 e adamın görüntüsü var, neden bulunamıyor?
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ingilterede yaşayan adamın hayatında kızdığı şeyler bambaşka oluyor
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 valla adamın önünde tın tın tın bisikletli gidiyosa adam gideceği yere geç kalıyosa bu yüzden çok kızılcak bişey değil
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 senko said: bisiikletli agir tirsakmis... adam ustune yuruo bu hala bakiyor, halbuki o kaskla kafa atsa yamulur karsisindaki hayatında kimseye kafa atmadın?
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bisikletlilerin önü boşken arabanın önünden çekilmemişler mi acaba? uyuz bir durum olabilir hakkaten sdf
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 abartmisin abi plaka var görüntü var cok rahat bulur polis. relax kumpel.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 elesso said: ingilterede yaşayan adamın hayatında kızdığı şeyler bambaşka oluyor şunu dicektim. Biz kızlık kontrolu yapan müdür haberleri okurken adamlar bisikletliyi dövmüş haberi okuyor. Ne güzel orda yaşamak burda herşey olsun bir bisikletlimiz eksik kalsın diyorum ben.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=l45AS1Wynbc
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ahahah bu bisikletli videoya suggestion olarak Nelly, Fergie - Party People var youtubeda ŞLKASDLŞSDKFLŞSDKFAF
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 DynamicK said: bahaneleri ise arabanin sahibi bu adam degilmis ve arabayi o gun sahibi disinda birisi kullaniyormus. böyle saçma bahane mi olur lan sahibi bilmiyor muymuş kimin kullandığını gidip sorsunlar. poliste her yerde polismiş bunu görmüş olduk. dünyanın en başarısız en fail kurumu herhalde.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 görüntüsü var abi adamların. aynı herifse sahibi görüntüdekiyle gg yani direk.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 polis heryerde polis abi. kadıköye 30 kişi girip milleti bıçaklıyor OTUZ KİŞİ LAN ama hala bi haber yok adamlardan. ne halta yaradıkları meçhul
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Vay be bi Tr'ye ve benzeri az gelişmiş ülkelere özgü değilmiş bu işler. Tabii burda bisiklet yolu diye bişey yok şehir içinde o ufak bi detay.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 burda o adam arabanın altında kalmıştı muhtemelen öyle bi fark var
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 tntmag'in yalancisiyim valla. Page said: "You'd think that it would be easy to locate and prosecute. It turns out that the registered keeper of the car was not using the car that day and is not on the video. "The upshot is that someone else was the driver and assaulter that day."
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 İngilizlerin direk girme olayına hastayım ya. Bir atarlanma itiş kakış yok, direk patlatıyolar.
Öne çıkan mesajlar