Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisikletli'ye girisen OKUZ surucu

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:

ben de bu nedenle kamera kullaniyorum kaskimda. her gun ev-is arasi bisikletle gidiyorum.

eger sorarsaniz bulmus mu polis bu okuzu diye hayir dersem sasirmayin. hele ki ingiltere'de bulunamiyor..

bahaneleri ise arabanin sahibi bu adam degilmis ve arabayi o gun sahibi disinda birisi kullaniyormus.

tepem atti :X
  • Admin
Mesaj tarihi:
Bisikletli 10 kisilik bir bisiklet grubu ile bir hayir kurumuna yardim icin 150 mil Dover- London arasi bisiklet turuna cikiyorlar. Ingiltere'de bu tip aktiviteler her gun oluyor. Toplanan para hayir kurumuna aktariliyor kurusu kurusuna.

Neyse bu 10 bisikletli bir yolda ilerlerken yol daraliyor. Hali ile arkadaki bu pejodaki krolar bisikletlileri gecemiyorlar. Derken bu surucu sinirlenip kufur etmeye basliyor cami acarak.

Ilerlerken bisikletliyi taciz ediyor araba ile.

Nihayetinde bisikletli de sikayet etmek adina adamin plakasini kaydederken adam sinirlenip madem plakami aliyorsun o zaman uzerine surerim diyip bisikletliyi kenara iterek onune geciyor. Sonra aractan inip yumrukluyor.
Mesaj tarihi:
abi hayvandan dhaa başka kelime dicemde banlanırım,bence bisiklete dünya genelinde pozitif ayrımcılığın kralı yapılmalı,adamların tek suçu bence,etrafa karbonmonoksit saçmamaları
Mesaj tarihi:
elesso said:

ingilterede yaşayan adamın hayatında kızdığı şeyler bambaşka oluyor

şunu dicektim.

Biz kızlık kontrolu yapan müdür haberleri okurken adamlar bisikletliyi dövmüş haberi okuyor. Ne güzel orda yaşamak burda herşey olsun bir bisikletlimiz eksik kalsın diyorum ben.
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

bahaneleri ise arabanin sahibi bu adam degilmis ve arabayi o gun sahibi disinda birisi kullaniyormus.

böyle saçma bahane mi olur lan sahibi bilmiyor muymuş kimin kullandığını gidip sorsunlar. poliste her yerde polismiş bunu görmüş olduk. dünyanın en başarısız en fail kurumu herhalde.
  • Admin
Mesaj tarihi:
tntmag'in yalancisiyim valla.

Page said: "You'd think that it would be easy to locate and prosecute. It turns out that the registered keeper of the car was not using the car that day and is not on the video.

"The upshot is that someone else was the driver and assaulter that day."
  • Yeni Oluştur...