Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzel dizi tavsiyeleri

neol

Öne çıkan mesajlar

communityi tavsiye ederim son sezonu biraz bozmuş olsa da diğer sezonlari çok başarılı baya komik.

komedi tarzinda arrested development ve çizgi dizi olarak archeri tavsiye ederim.

bunun dışında vikingler ilgini çekiyorsa history channelin yeni dizisi başladı 1. sezon daha vikings diye o güzeldir. Bu sene 35 aktif dizi takip ettiğimden şu an aklıma pek bir şey gelmiyor :( Sen bana tarz söyle ben sana sayayim hepsini.

Eskilerden bitmiş bir şey istiyorsan OZ u tavsiye ederim mükemmel bir hapishane dizisidir. Tek kelimeyle mükemmel.

Bunun dışında Breaking Bad izlememişsin ilk başlarda temposu biraz yavaş ama mükemmel bir suç dizisi yine. Eğer retro istiyorsan Buscemi'nin başrol oynadiği Boardwalk Empire var amerikada içki yasağı sırasında geçen bir suç dizisi al capone falan var.

İngiliz dizilerinden BBC nin Sherlock'u ve Luther'ini(ikisi de polisiye. Luther de İdris Elba oynuyor) tavsiye edebilirim.

not:Rubicon sevdiysen onun temposu hoşuna gidiyorsa House of Cards i tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

sfd karar veremedim, çok fazla diziye başlamak istemiyorum. house of cards başarılı onu izlerim.

history dizi de mi yapıyormuş yaa. o zaman yanına da vikings & sherlockdan birini alırım. tarihi çok sevdiğimden vikings ağır bastı ancak spartacus gibi aksiyona kayacağını düşündüm ben. (downton abbey gibi dönem tarihi olayları olmayacak gibi - savaştan etkilenme, geniş bir kitle anlatımı vs)

breaking badi e2den biliyorum biraz. bölüm yapıları belli bir süre izleyince aynı gelmeye başlıyor bütün dizilerin. o yüzden vay be nasıl yaptıdan ziyade ya bir şekilde kurgusu işleyen ve düşündüren(rubicon-damages) ya da bilgi veren (fantastik dünya alemleri-tarih)(supernatural,grimm,gameofthrones-downton abbey,2. dünya savaşı dönemini anlatan askeri yapımlar vs) yapımlar ilgimi çekmeye başladı.

house of cardsda bayarım diyordum baymadım o ilginç geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Boardwalk Empire
Breaking Bad
Californication
Deadwood
Dexter
Game of Thrones
Hell on Wheels
Heroes
Mad Men
Misfits
Modern Family
New Girl
Man Up
My Name is Earl
Nip Tuck
Shameless
Spartacus
The Walking Dead
The Tudors

Arkadaşlar bunlar gibi dram ağırlıklı kaliteli oyunculukları ve karakterleri olan diziler arıyorum. Konusu, türü v.s önemli değil mesela bilim kurgu sevmem ancak Heroes dizisindeki oyunculuk beni hasta etti bir çırpıda bitirdim diziyi bunun gibi her tarafından kalite akan diziler arıyorum. OZ, Wire, Entourage, Mentalist gibi bir sürü diziye baktım ancak sevemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

House md'yi 1 sezon izledim ancak ısınamadım. Sherlock yarıda kalmıştı ona devam ederim. Sons of Anarcy 10 bölüm izledim sevmedim. Supernatural'i de sevmedim. Vikings izliyorum. Rome'a da şimdi başladım. Bunlar bitince tekrar öneri isterim. House of Card, Once upan a time, homeland ve shield'a da bakarım. Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...