Ren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 işsiz işsaz işsazsızzlık işte naparsın sırf politikse bayarım. hukuk ağırlıklıysa baymam. bi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 daha çok entrika ağırlıklı ama benim baya takdir ettiğim bi dizi.ilk bikaç bölüm izle sararsa sarar zaten konu vs. bide Breaking Bad listede yok ? izlemiyosan house of cards ı vs.bütün izlediğin dizileri bırak ve sömür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 communityi tavsiye ederim son sezonu biraz bozmuş olsa da diğer sezonlari çok başarılı baya komik. komedi tarzinda arrested development ve çizgi dizi olarak archeri tavsiye ederim. bunun dışında vikingler ilgini çekiyorsa history channelin yeni dizisi başladı 1. sezon daha vikings diye o güzeldir. Bu sene 35 aktif dizi takip ettiğimden şu an aklıma pek bir şey gelmiyor :( Sen bana tarz söyle ben sana sayayim hepsini. Eskilerden bitmiş bir şey istiyorsan OZ u tavsiye ederim mükemmel bir hapishane dizisidir. Tek kelimeyle mükemmel. Bunun dışında Breaking Bad izlememişsin ilk başlarda temposu biraz yavaş ama mükemmel bir suç dizisi yine. Eğer retro istiyorsan Buscemi'nin başrol oynadiği Boardwalk Empire var amerikada içki yasağı sırasında geçen bir suç dizisi al capone falan var. İngiliz dizilerinden BBC nin Sherlock'u ve Luther'ini(ikisi de polisiye. Luther de İdris Elba oynuyor) tavsiye edebilirim. not:Rubicon sevdiysen onun temposu hoşuna gidiyorsa House of Cards i tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 sfd karar veremedim, çok fazla diziye başlamak istemiyorum. house of cards başarılı onu izlerim. history dizi de mi yapıyormuş yaa. o zaman yanına da vikings & sherlockdan birini alırım. tarihi çok sevdiğimden vikings ağır bastı ancak spartacus gibi aksiyona kayacağını düşündüm ben. (downton abbey gibi dönem tarihi olayları olmayacak gibi - savaştan etkilenme, geniş bir kitle anlatımı vs) breaking badi e2den biliyorum biraz. bölüm yapıları belli bir süre izleyince aynı gelmeye başlıyor bütün dizilerin. o yüzden vay be nasıl yaptıdan ziyade ya bir şekilde kurgusu işleyen ve düşündüren(rubicon-damages) ya da bilgi veren (fantastik dünya alemleri-tarih)(supernatural,grimm,gameofthrones-downton abbey,2. dünya savaşı dönemini anlatan askeri yapımlar vs) yapımlar ilgimi çekmeye başladı. house of cardsda bayarım diyordum baymadım o ilginç geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Wedding band guzel Anger management guzel Subgatory mi ne oyle bir dizi var o da guzel dalia diye bir kiz var hastasiyim Black mirror var cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Sherlock'un her sezonu 1.30 saatten 3 bölüm btw hani çerezli film niyetine atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 90 dk = 1,5 saat 78 dk = 1,3 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Sherlock'a cerezli film denmesine daha cok tepki gostermeliydim aslinda. Saatten dolayi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Bir de 2 sezonu var tabi. 6 bolum ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 1.5 saat böyle garip geliyor 1.30 kullanıyorum ama haklısın. Çerezlik derken çok güzel dizi çok kaliteli ama bölüm sayısı az olduğundan çabuk gidiyor o yüzden çerezlik dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 2. sezonu izlemediysen 3 cikana kadar bekle. Sonra haftada ya da 2 haftada 1 bolum seklinde git, tadina doyamican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bu kadar güzel diziyi maalesef 3 günde bitirdim :( 2. sezonu falan izledim. beni üzen noktası bu keşke 20 bölüm olsa her sezon sürekli izlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Seinfeld Boardwalk Empire The Sopranos OZ Entourage Its Always Sunny in Philadelphia bi bak bunlara istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Firefly ve Dead Like Me benim icin en efsanevi dizilerdir. Suraya bak: http://forum.paticik.com/read.php?11,5598972,5598972 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Enturaj ne güzel diziyidi hakketen ya, ikinciye izlenir belki. Breaking Bad The Wire OZ Bunlar zaten imbd top dizileri eh muhteşemler zaten HBO dizileri hep iyi. Deadwood Rome Ama tabi hep yarım :( The Wire sanırım en iyi dizi ya, breaking bad finaline göre belli olucak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Boardwalk Empire Breaking Bad Californication Deadwood Dexter Game of Thrones Hell on Wheels Heroes Mad Men Misfits Modern Family New Girl Man Up My Name is Earl Nip Tuck Shameless Spartacus The Walking Dead The Tudors Arkadaşlar bunlar gibi dram ağırlıklı kaliteli oyunculukları ve karakterleri olan diziler arıyorum. Konusu, türü v.s önemli değil mesela bilim kurgu sevmem ancak Heroes dizisindeki oyunculuk beni hasta etti bir çırpıda bitirdim diziyi bunun gibi her tarafından kalite akan diziler arıyorum. OZ, Wire, Entourage, Mentalist gibi bir sürü diziye baktım ancak sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 OZ ve WIRE ın alışma süresi biraz uzun OZ da bir sezonu bitir sonrasi akıp gidiyor sana da bunları yakıştırdım: the shield / homeland / house of cards / house m.d. / sherlock / luther / sons of anarchy / supernatural / vikings /rome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 once upon a time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 House md'yi 1 sezon izledim ancak ısınamadım. Sherlock yarıda kalmıştı ona devam ederim. Sons of Anarcy 10 bölüm izledim sevmedim. Supernatural'i de sevmedim. Vikings izliyorum. Rome'a da şimdi başladım. Bunlar bitince tekrar öneri isterim. House of Card, Once upan a time, homeland ve shield'a da bakarım. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar